11.08.2022

SOSOACA ARATA CUM A FOST DISTRUSA CONSTITUTIA SI CUM AU VOTAT TRADATORII

 

DONALD TRUMP : ” Trăim vremuri biblice. „Inamicul invizibil” care a afectat SUA și restul planetei este un Stat Profund care are o dimensiune non-umană ce se află în spatele „plandemiei”.

 

Au existat mai multe referiri la un „inamic invizibil” de către președintele Donald Trump și Q (alias QAnon), pe care White Hats din comunitatea de informații militare ale SUA cu care luptă în prezent într-un „război informațional”. În timp ce instituțiile de știri de masă susțin că Trump se referă doar la COVID-19 ca fiind „inamicul invizibil” care a afectat SUA și restul planetei, ceea ce reiese din examinarea contextului mai larg al observațiilor sale și al postărilor sale este că adevăratul inamic la care Trump face aluzie este un Stat Profund care are o dimensiune non-umană ce se află în spatele „plandemiei”.

Referințele repetate ale lui Trump la inamicul invizibil au fost remarcate de instituțiile de presă principale ca doar o înflorire retorică a combaterii virusului COVID-19. De exemplu, Jack Shafer, scriind pentru Politico, a spus pe 9 aprilie 2020:

Încă de când președintele Donald Trump și-a expus părerea contra coronavirusului la mijlocul lunii martie, recunoscând în cele din urmă amploarea pandemiei, el a încercat să marcheze contagiunea drept „un inamic invizibil”. Trump a folosit pentru prima dată expresia într-o conferință de presă a grupului de lucru pentru coronavirus din 16 martie, spunând: „Indiferent unde te uiți, acesta este ceva – este un inamic invizibil”. Evident, o monedă conștientă concepută pentru a adăuga condimente Trumpiane la titluri, președintele s-a asigurat să revină la frază aproximativ un minut mai târziu, spunând: „Spun doar asta: avem un inamic invizibil”.

De atunci, Trump a folosit expresia în scrisori, remarci, interviuri, tweet-uri, bloguri video, dar mai ales în cei care presează în stil campanie despre virusul pe care îl pune în scenă aproape zilnic de la răsturnarea lui. Potrivit bazei de date Factbase, Trump a exploatat expresia de cel puțin 44 de ori în ceea ce pare a fi efortul său de a antropomorfiza virusul într-un lucru sensibil cu intenții rele asupra omenirii.

Acesta este ceea ce face Trump cu referirile sale repetate la un „inamic invizibil” care fac doar aluzie la ceva atât de mic încât nu poate fi văzut? Sau se referă la un inamic invizibil care a orchestrat apariția COVID-19?

Referințele repetate ale lui Trump la al Doilea Război Mondial înainte de următorul citat oferă un context care sugerează că el se referă la ceva mult mai sinistru din spatele virusului global decât la un simplu eveniment natural accidental: ,, În al Doilea Război Mondial, tinerii din anii adolescenței s-au oferit voluntari să lupte. Au vrut atât de mult să lupte pentru că și-au iubit țara. Muncitorii au refuzat să meargă acasă și au dormit pe podelele fabricii pentru a menține liniile de asamblare în funcțiune… Trebuie să ne sacrificăm împreună pentru că suntem cu toții în asta împreună și vom trece împreună. Este inamicul invizibil. Acesta este întotdeauna cel mai dur dușman: dușmanul invizibil. Dar vom învinge inamicul invizibil. Cred că o vom face chiar mai repede decât am crezut. Și va fi o victorie completă.”



Contextul mai larg al remarcilor lui Trump despre inamicul invizibil îl indică drept Statul Adânc, cu care el și administrația sa s-au luptat chiar înainte de învestirea sa prezidențială. Războiul civil dintre Administrația Trump și Statul Adânc este o luptă între cei care doresc să elibereze umanitatea de un grup opresiv de controlori globali care a înrobit omenirea prin dominația sa asupra mass-mediei de masă și a instituțiilor politice, financiare, culturale și religioase de secole, dacă nu milenii.

Autori precum Jim Marrs, Rule by Secrecy (2001) și William Bramley, Gods of Eden (1993), au prezentat dovezi convingătoare care dezvăluie controlorii globali/Deep State ca familii de elită conducătoare sangvine care își urmăresc strămoșii până la coloniștii extratereștri alungați pe Pământ cu milenii în urmă. Amândoi dezvăluie că în trecutul îndepărtat al umanității, extratereștrii au condus direct asupra umanității și apoi au instalat hibrizi om-extratereștri pentru a guverna ca împuterniciți, așa cum este descris în documente istorice precum „Lista Regelui” a lui Sumer și cronica lui Manetho despre conducătorii egipteni pre-dinastici.

Acești conducători proxy hibrizi au evoluat pentru a deveni familiile de sânge conducătoare care au controlat umanitatea din culise, folosind cunoștințe și tehnologii străvechi transmise de la stăpânii lor extratereștri – entități reptiliene, conform lui Marrs și alții. În anii 1930 și 1940, aceste familii sangvine au obținut acces la tehnologii extraterestre mai recente și mai puternice, dobândite prin vizitatorii din afara planetei, atrași de industrializarea rapidă a Pământului și de dezvoltarea armelor atomice. Mai întâi, Germania, Italia și apoi SUA, Marea Britanie, Uniunea Sovietică/Rusia și China au obținut acces la tehnologii extraterestre care au devenit secretele cele mai clasificate în complexele lor industriale militare respective. Tehnologiile avansate au fost toate dezvoltate în programe compartimentate controlate de elitele conducătoare care nu aveau intenția de a împărtăși astfel de tehnologii cu restul umanității, ci doar să le însușească pentru uzul lor exclusiv.

În SUA, aceste tehnologii extraterestre nou dobândite au fost folosite pentru a promova agendele de control naționale și globale ale familiilor de sânge conducătoare. Liderii naționali influenți care nu au susținut agenda de control a elitei, cum ar fi primul secretar al Apărării al SUA, James Forrestal și președintele John F. Kennedy, au fost eliminați printr-o sinucidere în scenă și asasinați în public pentru a avertiza alți lideri naționali să nu reziste agendei globale de control implementată de Deep State.

În Ultima Rezistență a lui Kennedy, explică cum și de ce atât Forrestal, cât și Kennedy, care se bucurau de o prietenie caldă, au fost uciși de Deep State pentru eforturile lor respective de a dezvălui sau de a obține acces la tehnologii extraterestre clasificate și de a dezvălui principalele figuri și entități din spatele lor.

Astăzi, China a fost puternic infiltrată de Statul Adânc, care și-a compromis instituțiile științifice și militare de conducere. Nu este întâmplător faptul că epicentrul apariției virusului COVID-19 este China, pe care Deep State a sprijinit-o pe ascuns de la Revoluția Comunistă, așa cum explic în cartea mea, Rise of the Red Dragon și viitoarea serie de webinar. Acest lucru ne duce la președintele Trump, care a fost recrutat de comunitatea de informații militare din SUA în 2015 pentru a ajuta la eliberarea SUA de puterea Statului Adânc, despre care am discutat anterior. Trump s-a înconjurat atât de figurile Deep State, cât și de White Hats, pentru a-și ascunde adevăratele intenții.

Eforturile inventate ale Statului Adânc de a-l împiedica mai întâi pe Trump să fie ales și apoi revocarea lui din funcție sunt bine ilustrate în farsa Coluziunea Rusiei, în investigația falsă a primului său consilier pentru Securitate Națională, Generalul Michael Flynn, și în falsa lui acuzare. Pe măsură ce ne apropiam de alegerile din 3 noiembrie 2020, Deep State și-a lansat în sfârșit pachetul de cărți de control global pentru a-l împiedica pe Trump să câștige realegerea. „Plandemia” de Covid-19 și tulburările civile din cauza unui război rasial inventat sunt ambele conduse de o narațiune neîncetată în mass-media principală condusă de Deep State pentru a manipula publicul larg să renunțe la libertățile lor civile.

Deep State a aranjat, de asemenea, ca marile platforme de socializare să cenzureze jurnaliştii cetăţeni şi mass-media alternativă, care sunt din ce în ce privite ca expunători de adevăr de către publicul care se trezeşte, care este dezgustat de frica non-stop generată de mass-media mainstream. Aici, Q și mișcarea globală pe care a generat-o devin importante pentru înțelegerea „inamicului invizibil” care este blocat într-o luptă pe viață și pe moarte în culise cu administrația Trump.

Majoritatea celor care urmează Q acceptă că reprezintă un grup de indivizi conectați la comunitatea de informații militare și oficiali care sunt strâns legați de președintele Trump. Mai multe imagini furnizate de Q sunt originale făcute în Biroul Oval al lui Trump și în Air Force One, care coroborează afirmațiile conform cărora președintele este implicat direct. Mulți cred că una dintre semnăturile folosite de Q, Q+ este Trump însuși. În mod clar, Q nu se referă la virusul COVID-19, ci descrie un grup puternic de indivizi și organizații, „copiii întunericului”, alias Deep State. Q citează, de asemenea, în întregime o scrisoare adresată lui Trump de la fostul nunțiu papal în SUA, arhiepiscopul Carlo Maria Vigano, care se referă în mod similar la „Statul adânc” ca la un inamic invizibil care încearcă să înrobească omenirea:

,,Sunt Păstori credincioși care au grijă de turma lui Hristos, dar există și mercenari necredincioși care caută să împrăștie turma și să predea oile pentru a fi devorate de lupii răpitori. Nu este de mirare că acești mercenari sunt aliați ai copiilor întunericului și îi urăsc pe copiii luminii: așa cum există un Stat Profund, există și o biserică profundă care își trădează îndatoririle și renunță la angajamentele cuvenite în fața lui Dumnezeu. Astfel, Dușmanul Invizibil, împotriva căruia conducătorii buni luptă în treburile publice, lupta se duce și de către păstorii buni în sfera ecleziastică… Uniți împotriva Dușmanului Invizibil al întregii omeniri, vă binecuvântez pe dumneavoastră și pe Prima Doamnă, iubita națiune americană și pe toți bărbații și femeile bunăvoinței.”

Vigano vorbește de o „Biserică Adâncă” demonică care exercită o influență corupătoare asupra duhovnicilor cinstiți care doresc să slujească umanitatea, statul adânc făcând același lucru cu serviciul guvernamental oficial. În mod semnificativ, Q a făcut aluzie la o influență extraterestră reptiliană asupra Vaticanului într-o postare din 3 aprilie 2018 (1002) care conținea o meme cu un șarpe și întrebarea: „Dacă sataniștii au preluat Vaticanul ați observa…”




Din examinarea referințelor repetate ale președintelui Trump la un inamic invizibil și referințe similare ale Q și Arhiepiscopului Vigano, reiese că el se referă la Statul Adânc ca fiind adevărata amenințare pentru umanitate. O examinare a indivizilor și a grupurilor care compun Statul Adânc dezvăluie un factor extraterestru semnificativ în originile și operațiunile sale.

Dacă Trump și White Hats reușesc să învingă Statul Adânc, omenirea se va fi eliberat de un vechi inamic invizibil care a manipulat afacerile umane prin evenimente globale artificiale timp de secole, dacă nu de milenii. Trăim cu adevărat vremuri biblice, așa cum afirmă Arhiepiscopul Vigano, în care copiii luminii sunt blocați într-un război spiritual împotriva copiilor întunericului.


    Michael Salla


 Doamne ajută !


 Sursa: https://exopolitics.org/

Ambasadorul Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar a afirmat în direct pentru un post de televiziune german că homosexualii sunt bolnavi la cap

 


Un ambasador al Qatarului la Cupa Mondială a declarat pentru televiziunea germană ZDF că persoanele homosexuale sunt „bolnave la cap”, în timp ce statul din Golf se pregătește să găzduiască turneul mondial de fotbal în mai puțin de două săptămâni, scrie Daily Mail.

Într-un interviu în direct filmat la Doha, fostul internațional qatarez Khalid Salman a abordat problema homosexualității, care este ilegală în această țară musulmană conservatoare.

Unii fotbaliști și-au exprimat îngrijorarea cu privire la drepturile fanilor care călătoresc la eveniment, în special ale persoanelor LGBT+ și ale femeilor, despre care grupurile de apărare a drepturilor spun că sunt discriminate de legile din Qatar.

Țara se așteaptă la peste un milion de turiști pentru Cupa Mondială.

„Ei trebuie să accepte regulile noastre aici”, a declarat Salman, într-un extras din interviu. 

„(Homosexualitatea) este haram. Știți ce înseamnă haram (interzis)?'”, a spus el.

Când a fost întrebat de ce este haram, Salman a răspuns: „Nu sunt un musulman strict, dar de ce este haram? Pentru că este o boală la cap”

Interviul a fost oprit brusc după afirmația lui Salman.


https://www.activenews.ro/stiri/Ambasadorul-Cupei-Mondiale-de-Fotbal-din-Qatar-a-afirmat-in-direct-pentru-un-post-de-televiziune-german-ca-homosexualii-sunt-bolnavi-la-cap-177310