12.05.2020

Primul video cu dovada fraudei electorale din SUA

 


Avocatul personal al preşedintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, a prezentat Senatului din Georgia o înregistrare video CCTV de la o secție de votare a statului, relatează CBS. El susține că video-ul constituie o dovadă a fraudei electorale în acest stat.

Fostul primar al New York-ului și consilierul lui Donald Trump Rudy Giuliani au mers în Georgia pentru a prezenta Subcomisiei judiciare a Senatului statului o filmare care poate constitui o dovadă fraudei electorale. Înregistrarea video este de la secţia de votare State Farm Arena din Atlanta, cel mai mare centru de votare al statului.

Vedeți filmul aici https://twitter.com/RudyGiuliani?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334585579510652928%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fro.sputnik.md%2FInternational%2F20201204%2F32760134%2FAvocatul-lui-Trump-primul-video-cu-dovada-fraudei-electorale.html



​„Înregistrările video din Georgia arată valize pline cu buletine de vot scoase de sub o masă după ce supraveghetorii au cerut celor care numărau voturile să iasă din cameră, iar patru persoane au rămas pentru a continua să numere voturile”, a comentat avocatul pe Twitter.

Potrivit canalului CBS, care a analizat video-ul, într-adevăr sunt scoase cel puțin patru cutii cu buletine de sub masă, totul în absența unui supraveghetor local. Fiecare dintre aceste cutii poate conţine până la 6.000 de buletine de vot, pentru un total de 24.000 de voturi potențiale.

În acest stat, Joe Biden l-a învins pe Donald Trump cu o diferență de 12.500 de voturi, după ce, în comparație cu Trump, a primit de două ori mai multe voturi prin buletinele trimise prin poștă, potrivit secretarului de stat al Georgiei.

Este pentru prima dată când echipa juridică a președintelui prezintă dovezi legate de presupusa fraudă electorală. De asemenea, experți și martori au venit să confirme vulnerabilitățile sistemului de vot și cazuri de nereguli.

„Verificați semnăturile”

Fostul primar al New York-ului i-a îndemnat apoi pe parlamentarii din subcomisie să nu certifice rezultatele din Georgia. „Sunteţi ultimii arbitri care trebuie să stabilească cine sunt alegătorii și dacă procesul este corect sau nu”, a declarat acesta.

„Sunteți responsabili dacă este prezentată o declarație falsă și frauduloasă guvernului Statelor Unite. Și este clar că rezultatul pe care îl aveți în acest moment este greșit”, a mai spus Giuliani, citat şi de Sputnik France. De asemenea, el i-a invitat să verifice semnătura tuturor buletinelor de vot poștale, susținând că zeci de mii de astfel de buletine au fost trimise ilegal.


sursa:https://ro.sputnik.md/International/20201204/32760134/Avocatul-lui-Trump-primul-video-cu-dovada-fraudei-electorale.html

5 Decembrie 2020 - ULTIMELE ȘTIRI DIN S.U.A.

 


Așa cum știți cu toții presa globalistă din România nu va scoate nici un sunet despre VICTORIA lui DONALD TRUMP la alegerile din 2020.

Din fericire există în lume multe alte CANALE de COMUNICARE care reușesc să răspândească, în toată lumea, veștile BUNE,  la timp și netrunchiate.

De exemplu canalele de comunicare ale Chinei ne aduc vești din oră în oră.

O știre pe care foarte mulți dintre dumneavoastră o așteaptă cu sufletul la gură este aceea prin care se anunță că  STATELE UNITE au comunicat deja VEȘTI MAJORE privind rezultatele interesante obținute de președintele DONALD TRUMP la alegerile din 3 noiembrie 2020.

De asemenea, au fost făcute publice toate  buletinele frauduloase ale lui J. BIDEN.

SPLENDID !  Pentru O LUME MAI BUNĂ !

Cum pot câștiga românii alegerile din 6 decembrie

 

Deși cred cu tărie că vor fi alegeri anticipate în 2021, în teorie, duminica asta este ultima ocazie de a vota și a face să conteze votul tău, până în 2024. Sunt 4 ani cât un secol – lumea noastră s-ar putea transforma fundamental până atunci, până într-atât încât să nu mai fie nevoie să votezi vreodată, fie pentru că nu mai ai rating social pozitiv, fie pentru că nu va mai fi nevoie, de vreme ce se va fi instaurat domnia prin lege a plutocrației.
Acumularea de putere și concentrarea omniprezentului control social și politic în mâinile unei singure persoane, vătaf eficient al suzeranilor săi neo-feudali, se poate finaliza cu „succes” în 6 decembrie, dacă domnul Iohannis va fi primit și parlamentul „său” printr-un vot cvadruplu viciat – implicarea sa anti-constituțională în activitatea guvernului și în campania electorală, pandemia execrabil gestionată, menită a amplifica frica și a atrage atenția asupra minunatelor ”autorități” pandemice, utilizarea unei cifre electorale false (sunt mai mulți alegători decât suntem trăitori pe aceste meleaguri – o spune chiar Avocatul Poporului) și, mai ales, boicotul, frica și delăsarea populară în raport de alegeri.
Nu impresionează pe nimeni frica ta de infectare. Nu ai înțeles încă? Pentru alegeri, totul este permis, pentru viața normală, totul este interzis. După alegeri vei fi din nou arestat la domiciliu.
Nu, nu sancționezi pe nimeni cu dezinteresul tău pentru alegeri sau boicotând ostentativ alegerile. Nu există prag minimal de prezență pentru validarea alegerilor – se pot valida mandate de parlamentar și cu 20% prezență la vot. Mai mult chiar, cu cât lipsește mai multă lume de la vot, cu atât regizorii scenariului acestor alegeri absurde vor putea fi mai în largul lor să fure și să fraudeze pentru a atinge scopul lui Iohannis, scop afișat fără teamă de Constituție, cu fermitate și cu insistență de robot telefonic – obținerea parlamentului „său”.
De ce îi trebuie lui Iohannis și parlamentul „său”, în condițiile în care are deja toate serviciile secrete la îndemână, alături de guvern și șefimea justiției, precum și toată susținerea neo-feudalilor economici și a ambasadelor semnificative de la București?
Iohannis vrea modificarea Constituției. Vrea Constituția „sa”. A spus-o clar, de nenumărate ori. Pentru modificarea Constituției are nevoie de o majoritate calificată (2/3 din numărul parlamentarilor) și de o opoziție docilă. De aceea este nevoie ca pe_se_de să fie trimis în istorie, să fie neutralizat.
Pentru a bara această tentativă despotică, pentru a mai putea spera într-o Constituție – redută, care nu poate fi doborâtă de orice moft al cuiva, pentru a ne menține încrederea în democrație și viitor și atașamentul față de drepturile și libertățile cetățenești, este nevoie de un echilibru al puterilor în stat, de un echilibru în Parlament. Este nevoie să NU votați cu puterea. Alianța din jurul lui Iohannis, alianța „sa” politică, formată din PNL și USR Plus și serviciile secrete, ar trebui să NU obțină în 6 decembrie mai mult de 55% din voturi, iar parlamentul să fie dotat cu o opoziție puternică, serioasă, capabilă să îi cenzureze lui Iohannis tentațiile despotice și derapajele anti-constituționale.
Prima condiție în acest demers – mergeți la vot. Dacă tot vă garantează Iohannis și Orban că nu există posibilitatea infectării, atunci faceți-le o surpriză neplăcută – ei se așteaptă să faceți fix invers, să nu mergeți la vot. Exact acesta a fost obiectivul managementului fricii, bine garnisit cu bani publici pentru publicitate.
A doua condiție – nu votați cu partidele mici, care vi se par alternative la PSD. Cu 2-3 la sută nu se intră în Parlament. Aceste procente se duc la PNL și USR, adică fix la partidele globaliste și progresiste contra cărora aveți impresia că luptați votând cu aceste partide mici, anti-globaliste și suveraniste. Nu doar că vă irosiți votul; i-l faceți cadou lui Iohannis (și alianței sale).
Cei mai mulți dintre cei care se află pe această pagină știu ce părere am eu despre Ciolacu și despre unii lideri actuali ai PSD. Știu și ce părere am despre corupție. Evident că nici nu o să îi susțin pe Ciolacu sau pe ciracii săi, nici nu o să șterg cu buretele trecutul gri/negru al unora dintre liderii PSD (trecut care, de altfel, îi și face vulnerabili în fața lui Iohannis).
Dar, pentru că nu există alternativă viabilă (efectul TINA – there is NO alternative – este prezent și în politică, nu numai în economie), sunt nevoit să spun că votul pentru PSD este preferabil și votului pentru alianța politică a lui Iohannis, și votului pentru partidele mici, emuli ai PSD.
În definitiv, PSD se poate reforma din interior, mai ales dacă nu ia locul unu la alegeri (caz în care Ciolacu va trebui să demisioneze, așa cum a promis public). Dar democrația, odată eșuată în tiranie, nu se mai poate recupera decât printr-o nouă revoluție.
Pentru debitorii supra-îndatorați și consumatorii din București am un mesaj – motivul special pentru care mă exprim în favoarea votului pentru PSD este necesitatea ca Daniel Zamfir să rămână în Parlament.
Dacă PSD va lua, în București, mai puțin de 27%, Daniel Zamfir nu intră în Parlament. Un procent de 2-3% pe care îl acordați partidelor mici, emuli ai PSD, este pierdut de PSD și, deci, de Daniel Zamfir, în favoarea USR. Adică, exact în favoarea partidului care, mai violent chiar decât PNL, a susținut băncile și cămătarii în contra intereselor consumatorilor și înspre ruina debitorilor.
Pentru cei care au uitat, Daniel Zamfir este inițiatorul unor legi esențiale pentru protecția consumatorilor, cele mai importante fiind Legea dării în plată și Legea protecției consumatorilor contra dobânzilor excesive (una ditre cele 4 legi anti-cămătărie), legi scrise de mine. Aceste legi nu ar fi putut trece de Parlament fără votul PSD (care a fost unanim), întrucât alianța politică a dlui Iohannis, PNL + USR Plus li s-au opus cu vehemență, ba chiar cu violența, amenințări și plângeri la DNA (ca și când acele legi, care nu fac decât să încerce să ușureze povara debitorilor, ar fi fost amenințări existențiale pentru ei). Mai mult chiar, cu un guvern ultra-majoritar PNL + USR Plus, Legea dării în plată și legile anti-cămătărie au toate “șansele” să fie neutralizate. Cu un asemenea guvern, 10 ani de muncă a mea și 5 ani de muncă a lui Daniel Zamfir devin zadarnici.
Fără prezența lui Daniel Zamfir în Parlament, vaietele consumatorilor și ideile mele care vin în întâmpinarea acestora nu vor mai fi auzite/receptate de nimeni.
Nu va mai exista o platformă de sprijin pentru oamenii sărăciți de abuzul de putere economică al băncilor și cămătarilor.
Dincolo de prietenia mea cu Daniel Zamfir (care mă onorează), este un om drept și principial. Din păcate, votul uninominal, care ne-ar fi permis să îl vită DOAR pe Zamfir, nu mai există. Sistemul actual e sistemul vechi – votul pe liste de partid. Așa că nu putem decât să încercăm să fim PRAGMATICI.
PS Cele de mai sus reprezintă o analiză politică, având în mare parte caracter obiectiv (pentru că se bazează pe fapte) și în mică măsură caracter subiectiv. Dar, cum am mai spus, din când în când, sistemul democrației îți permite să fii subiectiv – iar acest „din când în când” e acum, când trebuie să votăm. Vă urez inspirație bună pentru duminică! Iar celor care vor sări să mă acuze din nou de „apropiere” de PSD, le spun că nu îmi voi organiza viața și opțiunile de vot după dorințele lor. Sunt matur și – culmea – vaccinat de fro 50 de ani, știu să stau pe propriile picioare.

sursa: https://www.cotidianul.ro/analiza-lui-piperea-de-ce-sa-mergem-la-vot/

„Este un moment istoric” la americani

 


Camera inferioară a Congresului american a aprobat vineri un proiect de lege privind eliminarea canabisului de pe lista federală a drogurilor periculoase, un pas istoric către legalizarea marijuanei în Statele Unite, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Textul a fost aprobat (228 voturi pentru, 164 contra) de Camera Reprezentanţilor, unde era apărat de democraţii majoritari. Dar are şanse foarte mari să fie blocat în Senat, controlat în prezent de republicani.

Legea ar dezincrimina la nivel federal deţinerea de canabis, considerat de agenţia de luptă antidrog (Drug Enforcement Administration, DEA) ca fiind echivalent cu LSD, cocaina sau heroina, chiar dacă utilizarea sa este legală în grade diferite în numeroase state americane.

De asemenea, ar anula condamnările federale pentru infracţiunile minore la legislaţia privind stupefiantele, care conduce, potrivit susţinătorilor proiectului de lege, la încarcerare în masă afectând în special minorităţile.

Potrivit organizaţiei pro-canabis NORML, este prima dată în ultimii 50 de ani când o cameră a Congresului a reexaminat clasificarea canabisului.

„Este un moment istoric”, a salutat înainte de vot reprezentanta democrată de Hawaii, Tulsi Gabbard. Este „un pas spre sfârşitul costisitorului şi distrugătorului război american împotriva drogurilor, care a făcut din americani obişnuiţi criminali, a distrus familii şi a ruinat atâtea vieţi”, a explicat ea.

Proiectul de lege ar introduce, de asemenea, o taxă de 5% asupra vânzării canabisului şi a derivaţilor acestuia, pentru a finanţa reintegrarea deţinuţilor condamnaţi şi ajutor pentru punctele legale de vânzare a canabisului, o industrie în plină expansiune în valoare de mai multe miliarde de dolari.

Potrivit unor sondaje recente, peste două treimi dintre americani sunt în favoarea legalizării canabisului.

În practică însă, canabisul nu ar fi legal în toată ţara, pentru că diferitele state vor deţine în continuare controlul propriei legislaţii antidrog.

Consumul de canabis din motive medicale este legal în 33 din cele 50 de state, precum şi în Washington, iar în 11 state şi în capitala federală pentru uz recreativ.

„Cele mai multe arestări legate de canabis sunt pentru simpla posesie şi sunt făcute potrivit legii statelor americane de către poliţia din aceste state”, a subliniat avocatul specializat Vince Sliwoski, de la cabinetul Harris-Bricken.

Opozanţii textului au insistat asupra pericolului dependenţei, în special în rândul tinerilor, şi au criticat prioritatea acordată acestui vot în detrimentul negocierilor privind un plan amplu de relansare a economiei, afectată de pandemia de coronavirus.

Votul a avut loc la două zile după o altă decizie istorică la ONU. Comisia Naţiunilor Unite privind stupefiantele a aprobat miercuri 

sursa: https://www.cotidianul.ro/este-un-moment-istoric-la-americani/

O rușine și o catastrofă pentru Ministerul de Interne

 


De Întâi Decembrie, o anumită televiziune l-a promovat iar pe fostul ministru al Administrației și Internelor, Traian Igaș, care organizează, de câțiva ani, cu ocazia Zilei Naționale a României, adevararate paranghelii în localitatea să de domiciliu, Pecica din județul Arad, paranghelii la care taie câte 3-4 porci și invită cântăreți cunoscuți de muzică populară, care-l ridică în slăvi pe „dom ministru”, pentru o jumară de carne și un păhărel de palincă.
Igaș a făcut parte din „nouă clasa politică” promovată de Traian Băsescu după ce a devenit președinte al Partidului Democrat și președinte al României, alături de Elena Udrea, Gheorghe Falcă, Monica Iacob-Ridzi, Liviu Negoiță, Cristian Poteraș, Lucian Duță, Crinuța Dumitrean și alți penali portocalii. Igaș a făcut parte din grupul portocaliu de la Arad condus și promovat de fostul primar Gheorghe Falcă, finul râzgâiat al lui Băsescu, pricopsit mai nou, că și nașul său, prin Parlamentul European, de unde ne dă lecții de etică și de management politico-administrativ. Alte figuri reprezentative din acest grup au fost generalul Florian Coldea, fost șef operativ al SRI, fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar, și șeful sau de cabinet Codruț Marta, fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, fostul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Claudia Boghicevici.

O rușine și o catastrofă pentru Ministerul de Interne

Traian Igaș a intrat în sferele înalte ale politicii că deputat PDL de Arad, în legislatura 2005-2008. În legislatura 2008-2012 a fost senator, ocupând funcția de lider al Grupului PDL din Senatul României până în septembrie 2011, când a fost numit ministru al Administrației și Internelor în guvernul condus de premierul Emil Boc. Igaș l-a înlocuit în funcția de ministru de Interne pe Vasile Blaga, care a trebuit să demisioneze după protestul polițiștilor de la Palatul Cotroceni în care s-a scandat „Ieși afară, javră ordinară!”, și a ocupat această funcție până în februarie 2012, când a demisionat guvernul Boc. Fostul parlamentar și ministru Traian Igaș este un caz ilustrativ în ce privește criteriile și standardele de promovare practicate de Traian Băsescu și echipa să: lipsa de pregătire și de experiență, obediență totală, tupeul maxim, conexiuni cu lumea interlopă sau alte pete în biografie care să facă persoană în cauza santajabila.

Cu ocazia învestirii în funcția de ministru de Interne, președintele Traian Băsescu l-a elogiat pe Traian Igaș ca fiind „un tânăr jurist care știe carte”. Cu cartea a cam dat-o, însă, în bară, pentru că, în urmă unor investigații proprii, am aflat atunci că elogiatul ministru a terminat liceul cu dificultate, la seral, la vârstă de 24 de ani (când alții termină, de regulă, o facultate), având, cel puțin, un an de repetenție, și a absolvit, de la distanță, o facultate de drept privată, la vârstă de 35 de ani, cu o medie foarte slabă (6,25). Potrivit unor foști polițiști din județul Arad, înainte de a intra în politică mare, Igaș a avut tangență cu traficul de valută și de țigări din acest județ de frontieră, având baza principala de acțiune la „Hanul dintre drumuri”. A fost sancționat contravențional de mai multe ori, dar nu și-a prea plătit amenzile, astfel că, la un moment dat, a primit o sancțiune mai inedită din partea șefului de post din localitatea natală: să zugrăvească într-o zi și o noapte postul de poliție din Pecica.

Traian Igaș a fost nu numai o mare rușine ci și o adevărată catastrofă pentru Ministerul Administrației și Internelor. Singura sa tangență anterioară cu acest minister a fost că tatăl sau a fost subofițer de miliție și șef de post în regimul comunist. Sub ministeriatul său, au fost desființate însă posturile de poliție din comune și au fost desființați sectoriștii din orașe, măsuri care au afectat grav eficiența poliției și siguranța cetățenilor. Sub ministeriatul său, a fost realizată cea mai amplă operațiune de politizare a structurilor Ministerului de Interne de la nivel central la nivel local. Au fost schimbați toți șefii din Inspectoratul General al Poliției, precum și șefii de poliție din județe, orașe și comune cu polițiști obedienți față de PDL. Sub ministeriatul său, a fost reorganizată Poliția de Frontieră în baza unei legi adoptate în 2011, fiind disponibilizați peste 1.500 de polițiști de frontieră, majoritatea în mod abuziv , fără să se țînă cont de criteriile de pregătire, experiență și probitate profesională. Cu această ocazie, au fost disponibilizați, preponderent, polițiști de frontieră din sectorul operativ, care absolviseră școală militară, aveau o vechime semnificativă în muncă și erau cunoscuți drept profesioniști și onești. Au fost menținuți, însă, în funcție numeroși polițiști de frontieră angajați din sursă externă, care nu aveau o pregătire adecvată și nu s-au remarcat pe plan profesional, ba, mulți dintre ei aveau probleme de probitate, fiind cunoscuți drept complici ai contrabandiștilor. Sub ministeriatul său, conjudețeanul său Florian Coldea a reușit să transforme Inspectoratul General al Poliției într-o anexă a SRI.

Acapararea ministerului de către grupul portocaliu de la Arad

Traian Igaș a rămas de pomină în istoria MAI și pentru că a promovat în majoritatea funcțiilor cheie din minister slugi ale PDL sau amici de-ai săi de la Arad. Astfel, în funcția de prim-adjunct al său și șef al Departamentului de Ordine Publică, cu rang de secretar de stat, l-a promovat pe comisarul-șef Ioan Dascălu, de profesie inginer hidrotehnic, la dată numirii șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Arad. Pe un alt fost șef al Inspectoratului de Poliție al județului Arad, comisarul șef Alexandru Tanco, l-a numit adjunct al șefului Inspectoratului General al Poliției Române pe linie de ordine publică. În funcția de șef al serviciului secret al Ministerului de Interne (Direcția Generală de Informații și Protecție Internă) a numit un prieten din copilărie, pe comisarul șef Cristian Gheorghe Latcau, până atunci șef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sălaj. Adjunct al acestuia l-a numit pe comisarul Adrian Jurcă, până atunci șef de birou în cadrul SIPI Arad. Pentru a avea un control complet asupra acestui serviciu secret, a mai promovat doi polițiști de la Arad în funcțiile de șefi ai compartimentelor de interceptări și de filaj, respectiv pe comisarul șef Ștefan Moldovan, fost șef al Serviciului criminalistic din Poliția Arad, și pe comisarul șef Pavel Hălmăgean, fost șef al Secției 2 de Poliție Micălaca din Arad. Astfel, prin intermediul ministrului Igaș, Serviciul Secret al Ministerului de Interne a ajuns la cheremul președintelui Băsescu și al generalului Coldea, șeful operativ al SRI.

Igaș a mers până acolo încât în funcția de șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a numit un fin al sau, pe colonelul Marcel Sorin Lucaciu, anterior șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Până și la conducerea Centrului cultural al MAI a numit o polițistă din Arad, pe subcomisarul Adina Mihăilescu, cu care l-a înlocuit pe cunoscutul rapsod popular Gheorghe Turda, care avea gradul de general. A vrut să pună un arădean și în fruntea Inspectoratului Național al Poliției de Frontieră, respectiv pe comisarul șef Ioan Handră, șeful Inspectoratului Județean Arad al Poliției de Frontieră, pe care l-a ajutat să fie avansat la gradul de chestor în acest scop, dar promovarea să a fost stopată de dezvăluirile pe care le-am făcut cu privire la activitatea acestuia. Numai în fruntea Jandarmeriei Române nu a reușit să pună un arădean întrucât pupila prezidențială Elena Udrea i-a impus să-l numească pe colonelul Angelica Costel Gavrilă, care avea marele merit că era soțul unei verișoare de-a acesteia din județul natal Buzău.

Ultimii chiftelari ai lui Băsescu

Și pe lista pentru alegerile parlamentare de duminică a mai noului partid patronat de Traian Băsescu, Partidul Mișcarea Populară, se află o serie de personaje controversate atât la nivel național cât și la nivel local. Primul care sare în ochi este Liviu Negoiță, fost deputat PD în legislatura 2000-2004 și primar pedelist al Sectorului 3 în perioada 2004-2012, care, așa cum am arată, a făcut parte din prima promoție politică promovată de Băsescu. În noiembrie 2009 a fost desemnat premier de fostul președinte, dar nu a primit votul de învestitură al Parlamentului. Asupra lui Negoiță au fost lansate mai multe acuzații de corupție legate de activitatea de primar al Sectorului 3, fiind pus sub învinuire de DNA în două dosare penale, dar a reușit să scape basma curată. Potrivit presei, a fost primarul care a îngropat în datorii Sectorul 3. Pe lista se află doi foști jurnaliști cunoscuți că vajnici apărători și lăudători ai ex-președintelui Traian Băsescu, Robert Turcescu și Florian Bichir. După cum se știe, într-un moment în care parcă nu avea toate țiglele pe casă, altfel arogantul și ferchesul Turcescu a mărturisit că a fost ofițer acoperit al unui serviciu secret, cu gradul de colonel. Acesta a avut un mandat de deputat din partea PMP în legislatura 2016-2020, dar nu a făcut mare brânză în Casă Poporului, neputându-i-se acordă o bilă albă pentru prestația să parlamentară, Numele sau nu este legat de vreo lege mai importantă ori de vreo declarație sau interpelare mai acătării.

Florian Bichir este cunoscut drept un mare ridicător de ode și devorator de chiftele inclusiv politice. După mareșalul Ion Antonescu l-a ridicat în slăvi pe generalul cu patru stele Gabriel Oprea, care, drept recunoștință, i-a asigurat, în 2012, prin partidul sau, UNPR, un loc călduț în CNSAS, iar mai târziu un post bine plătit de profesor la Universitatea Națională de Apărare.

G4media a dezvăluit recent că Bichir a primit o chiftea și mai mare, fiind angajat consilier la Societatea Națională Transgaz, dar și-a ascuns indemnizația de care beneficiază în declarația de avere pe care a completat-o cu ocazia depunerii candidaturii pentru Senatul României. Nu a omis însă să-i ridice o odă directorului general al Transgaz, Ion Sterian, pe care l-a caracterizat drept „excelent organizator” și „un patriot desăvârșit”, afirmând apoteotic că l-ar clona „pe seceta asta de caractere”. Cu ce-l poate consilia un profesor de istorie pe directorul unei companii care se ocupă cu transportarea gazului românesc numai norocosul și gomosul Bichir ne poate spune. Uns cu toate alifiile, Bichir i-a ridicat de câteva ori ode și baronului roșu de Vrancea, Marian Oprișan, care l-a îndopat cu chiftele cu ocazia unor simpozioane dedicate ostașilor eroi căzuți la Mărășești, Mărăști și Oituz în primul război mondial. Pe lista parlamentară a PMP se află și o imitatoare a fostei ministrese Elena Udrea, o oarecare Oana Constantin, care se apropie prin tupeu și aroganță de pupila și diva din Pleșcoi. De unde se vede că nu este mare diferența între bastarzii politici mai vechi și mai noi ai lui Traian Băsescu.

sursa: https://www.cotidianul.ro/bastarzii-vechi-si-noi-ai-lui-basescu/