2.04.2023

BUNICA din ROMÂNIA : ”Ne omoară ăștia ! Altfel. S-au pervertit. S-au școlit. Dar în esență ei sunt tot pui de comuniști sadea, cu aceleași țeluri de distrugere.”

 


Oriunde te uiți, citești sau asculți, nu auzi decât un singur cuvânt: dezastru! Moarte, criză, saracie etc.
Îmi aduc aminte de bunici care povesteau cum plecau la lucrul câmpului. Își făceau o cruce mare la icoane și mergeau cu Domnul și Măicuța Lui. Bunica,  începea să gătească făcând la rândul ei o cruce mare. Tot în fața icoanelor. Nu știu ce vorbea cu ele, pentru că întotdeauna șoptea. Foarte încet. 
Bunica, da' ele nu te aud ! Vorbești prea încet ! Bunica zămbea și spunea: nu le vorbesc cu gura. Le vorbesc cu inima și atunci mereu aud. Să ții minte asta! Vremuri de comunism atroce. Bunica, ne omoară comuniștii. Așa am auzit eu pe stradă. Vorbește lumea ! 
Bunica zâmbea și spunea: nu ne omoară, măicuță! Nu sunt ei mai mari ca Domnul! Știe El mai bine ce face! Nu poate nimeni să facă nimic! Doar speră! 
A trecut o viață de atunci! Aseară mi-am dat seama că suntem în același punct.
Parcă am trăit o buclă, și ne-am întors tot acolo! Ne omoară ăștia! Altfel, decât atunci! S-au pervertit! S-au școlit. Dar în esență ei sunt tot pui de comuniști sadea, cu aceleași țeluri de distrugere. 
De la analizele politice până la cele despre stele, nu citim decât despre distrugere. E voit sau oamenii au intrat într-o vrie din care nu mai sunt în stare să iasă?! Trăim într-o lume nebună! Asta este cert, evident si a devenit legal. Legile sunt nebune, făcute de oameni care și-au pierdut mințile. Făcute pentru oameni la fel de nebuni care strigă că sunt corecte. Doar pentru nebuni. Ce fac restul? Unde sunt? 
Trăiesc cu speranță? Sau trăiesc cu nădejde? Că lucrurile se vor alege până la urmă? Cu siguranță! 

Cred că există o mână de oameni care au încetat să vorbească. Doar șoptesc! Din inimă! Către icoane! Și care icoane, le și aud. Altă explicație nu există! Nu cred că există vreo altă cale prin care să nu-ți pierzi mințile, ascultând de dimineață pănă-n noapte cum vom muri! 
Oamenii ăștia puțini ne vor salva. Șoptind! Către icoane! Căci, acolo Sus, icoanele sunt vii și își fac lucrarea lor. Ca și stele pe Cer! Pentru că spre deosebire de noi, cei multi ei și ele își cunosc Stăpânul! Lumea și timpul merge după Legea Lui! Nimic și nimeni nu poate face altceva. Dacă El a îngăduit ca toți demonii iadului să îmbrace costume scumpe și să facă toate nebuniile pe care le vedem, înseamnă că există un Plan! În veșnicie! Nu e prima data când piere o lume. Poate că trebuie pierdută! Ne-a lăsat să facem ce am simțit. Unii s-au dat răului de frică, alții pentru bani, alții pentru putere, alții pentru trufie. Căderile vor fi toate la fel. De mii de ani, istoria se repetă! Nimic nu e nou. Doar procedurile sunt "stiințifice"! 
Toate au un final. Până și cel mai mare rău se termină într-o zi! Cu siguranță așa va fi și acum! 
Nu vă temeți! Răul nu este etern. Pentru că până și el își cunoaște Stăpânul! E lăsat un pic liber ca să secere! Grâul de neghină! Și trebuie să recunoaștem că a muncit. A scos tot răul la suprafață! Rău care va fi nimicit cu propriile sale arme: știința și oamenii de știință! Autoritățile! Cum le place să-și spună! Demonilor! Când știința vorbește doar despre moarte, ea nu mai este de folos nimănui! Se va vedea acest lucru. Suntem aproape! 
Ce facem noi? Am avea de făcut un singur lucru! Să ne luăm nădejdea înapoi, să credem și să șoptim! Către icoane! Unii pentru alții, unii despre alții! Să vorbim cu El despre noi și despre ceilalți! E singura Cale! Care va da sigur roade! Nu există alta! 
Să ne bucurăm că vedem Lucrarea Lui cu ochii noștri! Nu e puțin lucru! Și să Credem! Că o să vină ziua când o să privim în urmă și o să fim uimiți. De cât de frumoasă și dreaptă a fost ea. Lucrarea! 
Pănă atunci, nu ne rămâne decât să înțelegem că pe ea, Iubirea, nu a învins-o nimeni niciodată! Pentru că ea, Iubirea, a rupt porțile iadului, a traversat Veșnicia și a îmbrăcat timpul. În timpul acesta suntem! Al Iubirii, al Adevărului și al renașterii! 
Să nădăjduim! Să credem și să îndrăznim! Îndrăznind vom birui! 
Ca El! 
E acolo de la facerea lumii! Nu se dă bătut de nimeni! Pentru că El a făcut lumea! Nu lumea L-a făcut pe El!

Zoe Dantes

Thailanda anulează contractul de milioane de dolari cu Pfizer, după ce prințesa Bajrakitiyabha a intrat în comă după a treia doză de vaccin anticovid

 


Nu numai că guvernul Thailandei va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar familia regală a țării se presupune că ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani, se află în comă după ce a primit o a treia doză de vaccin anticovid, relatează Life Site News.

Renumitul microbiolog thailandez-german Dr. Sucharit Bhakdi tocmai a făcut două afirmații explozive care, dacă sunt adevărate, ar însemna dezvăluiri bombă care ar putea cauza probleme semnificative pentru sistemul medical și politic mondial.

Într-un interviu recent cu bancherul elvețian Pascal Najadi, Bhakdi a afirmat că nu numai că guvernul Thailandei va anula probabil contractul de mai multe milioane de dolari cu Pfizer-BioNTech, dar că familia regală a țării ascunde faptul că prințesa Bajrakitiyabha, în vârstă de 44 de ani, se află în comă în urma unui atac de cord după ce a primit o a treia doză de injecție COVID la sfârșitul anului 2022.

"Când am decis să ne întoarcem în Thailanda pentru o vacanță ... în luna ianuarie a acestui an ... activiștii thailandezi au spus: "Dacă veniți în Thailanda, vă vom pune în legătură cu autoritățile și consilierii celor mai înalte autorități din Thailanda". Și iată ce s-a întâmplat", a declarat Bhakdi.

"Așa că am avut ocazia, prima ocazie în trei ani, de a vorbi cu consilierii de top ai unui guvern din orice țară. A fost foarte, foarte impresionant. Le-am expus că toată această agendă COVID-19 este un fals și de ce este un fals", a mai afirmat el. "Am reușit să le expun în fața lor dovada că vaccinarea COVID se bazează pe fraudă... Am fost acolo cu foarte puțini oameni, dar ei știau totul".

Bhakdi, în vârstă de 76 de ani, s-a bucurat de o carieră îndelungată și distinsă în domeniul medical timp de peste cinci decenii, predând la mai multe universități importante din Europa și scriind sute de articole despre imunologie, bacteriologie, virusologie și multe altele.

În 2020, el a publicat o carte intitulată Corona, alarmă falsă? care se presupune că s-a vândut în peste 200.000 de exemplare în primele șase săptămâni. În ultimii trei ani, el a fost una dintre vocile principale care s-au pronunțat împotriva narațiunii principale COVID, împinsă de persoane precum Dr. Anthony Fauci. În timpul unui interviu din 2020 cu Laura Ingraham de la Fox News, Bhakdi a declarat că distanțarea socială și mascarea "nu sunt susținute de știință" pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

În interviul său cu Najadi, Bhakdi a spus că a făcut și o mică prezentare despre pericolele vaccinului Pfizer consilierilor guvernului thailandez. Când a terminat, aceștia "au sărit în sus în cameră" și i-au spus "vom avea grijă ca Thailanda să fie prima țară din lume care va declara nul acest contract".

Bhakdi a argumentat că o astfel de acțiune ar însemna că Pfizer-BioNTech "va trebui să returneze acele miliarde Thailandei, cu care Thailanda va despăgubi acei oameni care și-au pierdut existența".

Bajrakitiyabha este unul dintre cei trei copii ai regelui, deși acesta nu și-a desemnat încă un succesor. Absolventă a Universității Cornell din SUA, ea a fost ambasador al țării sale în Slovenia, Slovacia și Austria. Ea a fost spitalizată la 14 decembrie după ce a avut o problemă cardiacă în timp ce își plimba câinii în vederea pregătirii pentru o competiție canină. Zvonurile potrivit cărora boala ei s-ar fi datorat vaccinului COVID s-au răspândit instantaneu pe internet, deși nu se pare că statutul ei de vaccinare a fost făcut public vreodată. O declarație publicată de Palat în ianuarie a dezvăluit că se folosea echipament medical pentru a-i susține inima, plămânii și rinichii.

Bhakdi a declarat gazdei Najadi că un profesor de la Universitatea din Bangkok a reușit să ia legătura cu familia regală și că "trimite informații... pentru a-i alerta asupra faptului că, după toate probabilitățile, prințesa suferă ca victimă a acestui vaccin, așa cum suferă atât de mulți oameni din întreaga lume".

"Este cardiacă", a afirmat el. "Inima ei a cedat ... și pentru că inima ei a cedat, creierul ei nu a primit oxigen, iar ea se află încă în secția de terapie intensivă acum, mai bine de șase săptămâni. Așa că este foarte, foarte grav".

Afirmația lui Bhakdi despre starea de sănătate a prințesei este susținută și de Andrew MacGregor Marshall, un fost reporter Reuters care a scris anterior o carte despre familia regală thailandeză. Până în prezent, niciun organ de presă mainstream nu a coroborat afirmațiile niciunuia dintre cei doi bărbați.

https://www.activenews.ro/stiri/Microbiologul-Dr.-Sucharit-Bhakdi-arunca-BOMBA-Thailanda-ar-putea-anula-contractul-de-milioane-de-dolari-cu-Pfizer-dupa-ce-printesa-Bajrakitiyabha-ar-fi-intrat-in-coma-dupa-a-treia-doza-de-vaccin-anticovid-179458