12.08.2022

Diana Șoșoacă despre scandalul de la Frăsinei - 4 dec 2022

 

Diana Iovanovici-Sosoaca, 07 Dec. 2022

În prezent, asistăm la sfârșitul mileniilor de stăpânire satanică pe Planeta Pământ. Armata israeliană reprimă sataniștii, la fel ca omologii săi din SUA și Brazilia.

 













Nu poate exista nicio îndoială că planeta Pământ trece prin schimbări care depășesc proporția biblică. Acesta este motivul pentru care o societate secretă antică – cu rădăcinile care se întorc la biblicul Iacov din Egipt – precum și naziștii din spațiu pe farfurii zburătoare ies din dulap. Acest lucru se întâmplă pentru că un război ezoteric care a făcut furori de mii de ani se apropie de sfârșit. Ceea ce asistăm este la sfârșitul mileniilor de stăpânire satanică pe această planetă. Acest lucru este vizibil în schimbările uriașe care au loc în guvernele din întreaga lume, în special săptămâna trecută în China, Statele Unite, Israel și Brazilia.

Să începem cu evenimentele din China, deoarece ele dețin cheia pentru multe altele care se întâmplă și sunt pe cale să se întâmple.

China a fost prezentată de satanistul de top Klaus Schwab Rothschild (Rothschild = scutul roșu al lui satan) drept model pentru ferma lor digitală de animale umane, Noua Ordine Mondială. Planul pe care sataniștii l-au avut pentru această planetă era să modifice genetic fiecare om într-o supunere de tip animal de fermă, să le microcipeze creierul și să le controleze fiecare aspect al vieții prin supraveghere digitală constantă, intruzivă. Cu alte cuvinte, la propriu, să transforme planeta într-o fermă umană gigantică.

China comunistă a mers cel mai departe spre acest obiectiv. Toți chinezii au primit ID-uri digitale și întreaga țară a fost acoperită cu camere care puteau identifica imediat fiecare individ din țară. Cei care nu se vor supune nu ar putea să circule cu trenurile, să acceseze conturi bancare, să cumpere alimente etc. Armele biologice și razele electromagnetice ale morții (5G) au fost apoi folosite ca scuză pentru a impune supunerea totală asupra populației. Cu toții am văzut aceste imagini cu oameni în costum alb controlați de IA care impun sistemul. – https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/

Ei bine, satanistii i-au subestimat pe chinezi. Istoria chineză arată că oamenii vor suporta multe, dar când se ajunge la un anumit punct, ei explodează simultan în rebeliune. Exact asta s-a întâmplat săptămâna trecută după mobilizarea societăților secrete asiatice. În primul rând, cel mai înalt responsabil și fostul președinte chinez Jiang Zemin a murit brusc „după o lungă boală”. După aceea, poliția și soldații s-au mutat și au început să demonteze instalațiile de testare PCR și să aresteze polițiștii zombi în costum alb.



Instalațiile de testare PCR


Societățile secrete asiatice sunt, de asemenea, conștiente că așa-numita pandemie a fost o combinație a unui atac electromagnetic 5G cu eliberarea de viruși de către laboratoarele controlate de Rothschild din China.- https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/





Klaus Schwab Rothschild



Nu întâmplător Klaus Schwab Rothschild a fost văzut săptămâna trecută la hotelul Waldorf Astoria din Washington DC. La scurt timp după acea apariție, au apărut informații că Schwab murise. – https://newsinfrance.com/has-klaus-schwab-had-a-second-heart-attack-probably-just-social-media-rumours/?amp

Iată ce a spus o sursă a Societății Dragonul Alb (SDA) :

„Acest zvon circulă, deoarece Schwab a fost reținut de Alianța Militară White Hat. Acest Schwab poate să nu mai fie văzut. Se pregătește un avatar acum. Nu vă faceți griji, așa cum știe și Alianța”.

De asemenea, SDA a trimis un reprezentant săptămâna trecută să se întâlnească cu șeful unei societăți antice japoneze cunoscută sub numele de Yatagarasu sau cioara cu trei picioare. Acesta este grupul care susține că a fondat religia șintoistă după ce o cioară cu trei picioare i-a condus în Japonia în vremuri străvechi. Membrii acestui grup pretind că sunt descendenți din vechiul trib israelian pierdut al lui Efraim, precum și din membrii tribului preoțesc al lui Levi. Ei susțin că își pot recita strămoșii de peste o sută de generații de la biblical Iacov din Egipt. Este interesant în acest context de observat că Shinto este foarte asemănător cu religia egipteană antică, care prezintă închinarea la zeul soare și parada anuală a altarelor.

Misteriosul grup Octogon din Elveția susține, de asemenea, origini egiptene antice. Probabil că nu întâmplător atunci întâlnirea cu SDA a fost convocată pentru că Yatagarasu spun că – sub supravegherea Crucii Roșii din Elveția – aveau în posesia lor o valoare de aproximativ 5 trilioane de dolari din aur al Shogunatului Tokugawa din Japonia. Motivul pentru care au avut aurul, spun ei, este că Shogunatul a fost întotdeauna condus de ei. Ei susțin că așa-numita bătălie de la Sekigahara, când Japonia s-a presupus a fi unificată de shoguni, nu a avut loc niciodată. În schimb, ultimul shogun Tokugawa a fost ucis în „bătălia de la Yamanaka” și înlocuit cu un avatar aflat sub controlul lor. În orice caz, semnatarul pentru aur este împărăteasa Michiko. Ea a fost dispusă să-l ofere drept garanție pentru înființarea unei agenții mondiale de planificare a viitorului, a spus reprezentantul Yatagarasu.

Pentru a confirma situația, acest individ avea în posesia sa un tron din aur solid și foarte ornamentat, despre care pretindea că aparține împăraților Ming. Era atât de greu, încât un alt bărbat și cu mine nu am putut să-l facem să se miște nici măcar o fracțiune. Nu aveam voie să-l fotografiem. Ceea ce este interesant despre existența acestui tron este faptul că societatea secretă asiatică roșie și verde folosește data morții ultimului împărat Ming ca cod secret. Planul lor pe termen lung este de a restabili dominația Ming în China. Astfel, reapariția acestui tron ar fi de mare însemnătate pentru ei. Rețineți că majoritatea politburo-ului chinez, precum și liderii de vârf ai Taiwanului sunt probabil membri ai acestei societăți.

Societatea secretă asiatică verifică în prezent afirmațiile Yatagarasu, cu anchete în Elveția și în alte părți. Este posibil ca această ofertă să fi fost făcută în acest moment, deoarece rușii pregătesc o armată de 700.000 de oameni care ar putea invada cea mai mare parte a Europei de Vest, inclusiv Elveția, în această iarnă.

Există o mulțime de semne că Europa este pe cale să cadă.

De exemplu, Serghei Naryshkin, directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) al Rusiei, a spus public că guvernul polonez intenționează să organizeze referendumuri pentru a absorbi părți din Ucraina în Polonia. Cu toate acestea, surse de informații poloneze spun că guvernul intenționează, de asemenea, să se evacueze la Londra în cazul unei invazii rusești. Oricum, europenii nu vor să lupte împotriva Rusiei în numele NATO. Membrul irlandez al Parlamentului European, Clare Daly, a vorbit pentru mulți când a spus că „teroarea, moartea, fărădelegea, violul, sărăcia, foametea… aceasta este moștenirea NATO”.

De asemenea, prim-ministrul finlandez Sanna Marin a recunoscut vinerea trecută că Europa „nu este suficient de puternică” pentru a rezista Moscovei fără ajutorul anglo-saxonilor. – https://insiderpaper.com/ukraine-war-shows-europe-not-strong-enough-finnish-pm/

Cu toate acestea, armata anglo-saxonă nu va lupta în numele UE controlată de MK fascistă, sunt de acord mai multe surse. Americanii, în special, sunt prea preocupați de războiul civil nedeclarat din SUA și de procedurile de faliment aflate în desfășurare a corporației Statelor Unite ale Americii pentru a fi interesați de un al treilea război mondial cu Rusia. Proprietarii corporației încearcă acum cu disperare să obțină bani pentru a supraviețui cerând lumii un trilion de dolari pentru „reconstruirea Ucrainei”. – https://www.zerohedge.com/political/dc-think-tank-urges-america-invest-zelenskys-1-trillion-reconstruction-plan

https://www.csis.org/analysis/united-states-aid-ukraine-investment-whose-benefits-greatly-exceed-its-cost

Desigur, la fel ca majoritatea banilor care se presupune că au ajuns deja în Ucraina, intenționează să-i spele înapoi prin schimburi de criptomonede. De data aceasta nu vor primi un ban.

Cu siguranță chinezii nu vor mai cheltui bani. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Zhao Lijian, a acuzat public săptămâna trecută Statele Unite de „diplomație coercitivă, de amenințări cu forța la izolarea politică, de la sancțiuni economice până la blocarea tehnologică”, precum și „răspândirea îndelungată a dezinformării”. De la Operațiunea Mockingbird, în care presa de știri a fost mituită și manipulată în scopuri propagandistice, până la o fiolă cu pulbere albă și un videoclip în scenă cu „Căștile Albe” citate ca dovadă a războaielor din Irak și Siria, până la minciuna secolului ce a inventat să calomnieze politica Chinei din Xinjiang”. El observă, de asemenea, că SUA „nu au fost în război de doar 16 ani în istoria sa de aproape 250 de ani”. –

https://english.news.cn/20221202/eb0cea8b09354c7a8e9aa049a1bb09b9/c.html

Nu numai China, ci și restul lumii refuză acum să finanțeze acest regim criminal. Iată ce a avut de spus o sursă guvernamentală iraniană despre regimul corporativ american: „Întreaga planetă s-a săturat de voi sataniști și este hotărâtă să vă arunce în coșul de gunoi al istoriei”.

Dezintegrarea inevitabilă a regimului corporativ din SUA va fi probabil de natură financiară. Renumitul economist Nouriel Roubini se așteaptă ca sfârșitul să vină sub forma unei avalanșe de faliment:

El spune că anii de bani fără dobândă au ținut pe linia de plutire mase de afaceri ineficiente, dar acum inflația – alimentată de aceleași politici fiscale, monetare și de credit ultra-laxiste – a pus capăt acestor zori financiare. Pe măsură ce băncile centrale sunt forțate să majoreze ratele dobânzilor pentru a restabili stabilitatea prețurilor, costul pentru zombi de a-și deservi datoria crește dramatic. – https://www.project-syndicate.org/commentary/stagflationary-economic-financial-and-debt-crisis-by-nouriel-roubini-2022-12

Alții spun că 2,5 trilioane de dolari în instrumente derivate deținute de bănci vor doborî mai întâi sistemul financiar. „Deja a început să crape, nu poate fi oprit”, spune o sursă Mossad. – https://www.usbanklocations.com/bank-rank/derivatives.html





Există, de asemenea, semne că proprietarii companiei americane, care se ascunde în Elveția, se luptă. O sursă apropiată următorului eveniment WEF de la Davos de la sfârșitul lunii ianuarie spune: „Se pare că încearcă să economisească bani pe toate aspectele evenimentului (tehnologie, catering etc.)”.

Sursa are două presupuneri despre motive:

Companiile locale elvețiene au început să boicoteze WEF.

WEF nu mai are bani

În orice caz, această tabără de oameni fără adăpost de lângă Casa Albă simbolizează starea actuală a coloniei corporative americane. Nu m-aș mira dacă actorul care îl interpretează pe „Joe Biden” ar locui într-unul dintre aceste corturi.



Când vine falimentul, vine dreptatea, promit surse CIA. O persoană pentru care justiția este de mult așteptată este Killary Clinton Rockefeller. Și apoi mai este toată chestia Hunter-Biden. Iată un mesaj text trimis de Hunter lui Hallie Biden în 2018, în care spunea că a fost implicat în „intermedierea unui acord cu Vladimir Putin” și că China a arestat „agenți CIA în China” ca răzbunare pentru arestarea de către guvernul SUA a „clientului său, șeful serviciilor de informații, Republica Populară Chineză.”

Acesta a fost găsit pe laptopul lui Hunter Biden:





Justin Castrudeau este și el întârziat în Canada pentru numirea sa în justiție. Guvernul anti-rus al lui Justin Castrudeau este acum râsul disfuncțional al lumii întregi.





Este doar o chestiune de timp până când ipocritul ucigaș în masă să fie spânzurat prin vaccinul Castrudeau. Originalul, desigur, a murit de mult, iar oamenii care îi manipulează tânărul avatar vor fi spânzurați, promit surse de informații canadiene. Nici acești oameni nu vor putea scăpa în Israel. Acolo, prim-ministrul desemnat Benjamin Netanyahu a criticat vineri acțiunile premierului în funcție, Yair Lapid, susținând că încearcă să-i convingă pe ofițerii armatei să se ridice împotriva guvernului.- https://www.aa.com.tr/en/middle-east/israeli-prime-minister-yair-lapid-incites-army-to-revolt-against-government-netanyahu/2754422

Potrivit surselor Mossad, armata israeliană reprimă sataniștii, la fel ca omologii săi din SUA și Brazilia.

În Brazilia, armata este desfășurată în toată țara, deoarece zilnic sunt organizate demonstrații record împotriva președintelui Lula numit satanist. Surse CIA spun că lucrurile vor ajunge la un cap acolo pe 12 decembrie, când este programat să aibă loc transferul de putere. Surse militare braziliene promit arestări în masă ale sataniştilor.     https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240335%2Fpl_629036819_-2

Odată cu căderea Israelului, Ucraina, SUA și a altor fortărețe, se pare că sataniștii nu vor avea în curând unde să se ascundă. Poate că se pot stabili în hotelul „Illuminati” din Emiratele Arabe Unite.

Bine, să ne întoarcem acum la naziștii spațiali la care am făcut aluzie la începutul acestui raport. Sursele noastre secrete din programul spațial spun că ziua în care antigravitația și alte tehnologii futuriste vor fi împărtășite lumii va veni în curând.

Ca parte a acestei „deschideri”, un nou format Comandament Central al Forțelor Spațiale din SUA a fost activat pe 2 decembrie și va avea sediul la baza forțelor aeriene MacDill, Florida. – https://spacenews.com/space-force-establishes-component-at-u-s-central-command/

Pentru a arăta ce fel de tehnologie au acești oameni, ne-au trimis următoarele videoclipuri. Am pus un expert să le examineze cadru cu cadru și am constatat că par a fi reale.   https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240336%2Fpl_629036819_-2

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240337%2Fpl_629036819_-2

Ca întotdeauna, nu vom fi 100% convinși până când nu vom putea conduce unul dintre aceste lucruri noi înșine. Să sperăm că acea zi va veni curând.


Sursa: http://benjaminfulford.net/




SATANA și DRACII LUI !