5.17.2020

Victorie uriașă. Bill Gates, Fauci și Big Pharma au pierdut !




O victorie uriașă. Bill Gates, Fauci și Big Pharma au pierdut un proces extrem de important, in 14 mai 2020, intentat de Robert Kennedy și Del Bigtree, cel care a făcut documentarul Vaxxed.

Curtea Supremă a SUA a decis că vaccinarea nu va fi obligatorie și, mai mult decât atât, a decretat că multe vaccinuri nu sunt sigure ! 

Asta se spune în acest videoclip !
Accesați linkul de mai jos !





sursa: 


Terorista de la Timişoara, jurase credință fundamentaliștilor și se oferise să lupte alături de ei




“Terorista” de la Timişoara, care încerca să aducă luptători ISIS în România, este mama a trei copii și locuiește într-o cocioabă.

Surse judiciare au dezvăluit că suspecta de terorism, în vârstă de 33 de ani, trăia într-o sărăcie lucie şi i-a abandonat pe cei mici la o casă de plasament, pe motiv că nu avea cu ce să-i crească, potrivit gândul.ro.

Totuşi, ea reușise să-şi cumpere un laptop, DVD-uri și un card de memorie. 

Membrii ISIS o învățaseră cum să folosească internetul în așa fel încât să fie greu de depistat. Ca urmare, își ștersese contul de Facebook, care conținea date reale și crease mai multe conturi false, dar și 21 de conturi de mail pe care le folosea prin rotație.

Anchetatorii bănuiesc că frustrările acumulate de ea, din cauza lipsurilor, se concretizaseră într-o ură fără leac împotriva valorilor occidentale. Ca urmare, a fost ușor sedusă de politica fundamentaliștilor religioși care au reușit s-o convingă de faptul că, în realitate, este o persoană importantă.

Aceasta, spun procurorii DIICOT, jurase credință fundamentaliștilor și se oferise să lupte alături de ei, pe viață și pe moarte, împotriva puterilor Occidentale și tuturor necredincioșilor, cu toate că, practic, suspecta de terorism nu se convertise, încă, la islam.

Deși inofensivă la prima vedere, anchetatorii au decis că intervină în forță ieri, în momentul în care SRI a stabilit că aceasta s-a oferit să faciliteze accesul pe teritoriul României a membrilor ISIS care ținuseră legătura cu ea.

Pusă în fața probelor, suspecta ar fi spus că, din punctul ei de vedere, nu ar fi comis niciun act de terorism.

Tânăra în vârstă de 33 de ani, din Timișoara, bănuită de legături strânse cu teroriști ai grupării ISIS, a fost săltată joi de mascați și condusă la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

Tânăra din Timișoara ar fi luat legătura, în ultima perioadă, cu mai mulți indivizi afiliați grupării teroriste ISIS pe care i-ar fi invitat în România.

Pentru a putea face acest lucru, tânăra a învățat limba arabă și a reușit astfel să comunice cu membri ai grupării teroriste.


sursa: https://www.ziuadevest.ro/terorista-de-la-timisoara-care-incerca-sa-aduca-luptatori-isis-in-romania-este-mama-a-trei-copii-si-locuieste-intr-o-cocioaba/?fbclid=IwAR0g6iGQoz5t9HGenhCot9TqvELMtiQ6y2976LgnngL8xCGaciXJGu7zXmE

SEMNEAZĂ PETIȚIA ! VOCEA TA SE VA AUZI LA CASA ALBĂ !





Pe măsură ce analizăm evenimentele din jurul pandemiei „COVID-19”, diverse întrebări rămân fără răspuns. 

Pe 18 octombrie 2019, cu doar câteva săptămâni înainte de declararea punctului zero la Wuhan, China, au avut loc două evenimente majore. Unul este „Evenimentul 201”, celălalt se referă la  „Jocurile Mondiale Militare”,  desfășurate în alt loc  decât Wuhan.

De atunci a fost inițiată o presiune la nivel mondial, pentru vaccinuri și urmărire biometrică.

Pe primul plan se află Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru „reducerea creșterii populației” cu 10-15%, prin intermediul vaccinării. 

Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului.

Congresul și toate celelalte organe de conducere își fac datoria, până la finalizarea unei anchete amănunțite și publice.




OMS rămâne fără banii americanilor ! Donald Trump nu mai finanțează teroarea !





Donald Trump a anunțat că taie finanțarea pentru OMS, unul dintre giranții cei mai importanți ai panicii care a pus gheara pe Pământ și pe sufletele noastre.

Dacă OMS nu a putut manageria o criză tranformând-o în noua tiranie mondială, atunci nu ne este de nici un folos. 

Nu avem nevoie de un organism care, în afară de a proslăvi măsurile criminale luate de regimul dictatorial de la Beijing, nu a făcut decât să bage lumea în sperieți !

Acest mare exemplu trebuie urmat cât mai repede și în România. 

Drepturile și libertățile cetățenești trebuie reinstaurate rapid, cu garanții suplimentare că nimeni nu va mai putea știrbi însăși esența democrației!

Toate organismele-căpușă, precum acest Grup pentru Comunicare Strategică, trebuie desființate numaidecât și membrii puși să plătească cu vârf și îndesat pentru știrile false și propagarea panicii, una dintre armele cele mai perfide și care aduc atingere direct siguranței naționale.

Guvernul antiromân și președintele vândut să dea seama în Afacerea Sparanghelul !

Armata să se întoarcă în cazărmi și poliției să i se ridice atribuțiile de amendare după bunul plac al românilor.

Ne-am recâștigat democrația în sângerosul decembrie 1989 și acum o gașcă de neica-nimeni și-a bătut joc de noi și de buna noastră credință!

Aceste lucruri trebuie să înceteze, poporul trebuie să își reintre în drepturi și trebuie înlăturate toate formele de represiune care au început să încolțească, susținute vehement de chiar președintele Sparanghel !

Nu mai putem să îi lăsăm să ne calce în picioare !
Trăisacă singurul stăpân al României: Neamul Românesc !
Ninel PEIA


sursa: https://bpnews.ro/2020/04/15/trump-nu-mai-finanteaza-teroarea-oms-ramane-fara-banii-americanilor/#.XsDn32gzbIU







Cine răspunde pentru cei care s-au sinucis crezând că au COVID – 19 și că viața lor li s-a terminat ?





Un Nuremberg pentru Iohannis, Orban, Vela, Tătaru, Manciu, și alți călăi ! Pușcărie pe viață! Naziștii, la beci !

Orban, Vela, curentați zilnic de micul tiran Wuhannis, au pus Poliția cu cizmele pe gâtul românilor, ca o juntă din America Centrală sau ca în Sudan. Incalificabil ! Tătaru și gașca lui, prin mâna perversă a GCS , au băgat România în sperieți.



Oameni buni, România a trăit, zilele trecute, un coșmar totalitar. Mai mult, un absurd kafkian. 

Niște târâie-brâu, cu ifose de mari conducători de Neam și-au bătut joc de tot ceea reprezintă câștigurile democrației pentru noi. 

Voi expune pe rând PĂREREA MEA despre această mascaradă națională.

Cenzura presei. O crimă pentru care cer pușcărie pentru factorii decidenți.

Site-ul BPNews.ro a fost închis până azi, 15 mai 2020. Decizia a fost luată de o tumoare numită Grupul de Comunicare Strategică (GCS), aprobată de ANCOM și pusă în aplicare pe loc. 

Dar, de ce a fost închis acest site ?

Pentru două articole de opinie semnate chiar de mine, Ninel PEIA. Nu era vorba despre răspândirea vreunei informații care să distrugă economia națională, să facă loc vreunei invazii armate înspre București și nici nu proslăveam nazismul sau comunismul. Nu. 

Erau două articole de opinie semnate de un președinte de partid, înființat cât de poate de legal. 

BPNews.ro a fost închis pentru că așa au vrut mușchii unui brigand, lacheu și pupător de dos prezidential, numit Andi MANCIU, șeful GCS. O târâtoare băloasă aflată în slujba altui neica-nimeni, unul, Iohannis.




Închiderea BPNews.ro și a altor site-uri se numește cenzură și, din decembrie 1989, este interzisă prin însăși Constituție, unde se stipulează garantarea libertății de exprimare, deci a opiniei. 
Erau două articole unde îmi spuneam, sincer părerea. Pentru asta  a fost pedepsit site-ul care mi-a găzduit opiniile. Acest lucru încalcă un drept fundamental al omului, deci trebuie pedepsită pentru ca nimeni să nu mai încerce asemenea mârșăvie. Manciu, nu scapi carcalac de canal ce ești, o să plătești pentru tot ce ai făcut.

Vinovați sunt Iohannis, cel care l-a pus pe Manciu șef la GCS, Guvernul, deci Orban și Vela, care a aprobat asemenea măsuri, Grindeanu ca șef al ANCOM, pentru că s-a complăcut în această acțiune. Și mai sunt mulți alții, am o listă completă !

Totul însă pleacă de la cap, de unde se împute peștele. De la Iohannis, care l-a făcut boier pe un puști numit Andi Manciu, tânăr ale cărui circumvoluțiuni sunt bântuite de stafia lui Goebbels. 
Mizeria de președinte, lipsit total de simțul dreptății, și căruia i-a fost scoasă empatia din inima lui de teuton pârât, și-a construit mica lui juntă dictatorială. 

Dar să revenim la cenzura micului Goebbels. Stârpitura habar n-are că, în toată lumea, ca să închizi un site de informații și opinii, ai nevoie de o hotărâre judecătorească, nu numai de nervii lui și ai lui Iohannis.

Ca atare, voi porni toate demersurile pentru a-i aduce la Tribunal pe cei care, încălcând Constituția, abuzând de starea de urgență (care nu stipulează extirparea dreptului la informație și la liberă exprimare) au închis BPNews. Sper să se alăture acestui demers și alți jurnaliști, editorialiști, editori sau cititori care au avut de pierdut din cauza unui neghiob pe nume Manciu ! 

Sper să obțin pușcărie pentru nemernic și ceilalți care i-au aprobat demersul !

Transformarea Puterii în Dictatură. Se cere un Nuremberg românesc !

La chemarea unui înalt funcționar public, recte Iohannis, Guvernul a căzut în cur de admirație și s-a și apucat să pună în practică măsuri coercitive fără egal din 1989 încoace ! Într-o bătaie de joc de neiertat !

Mă voi referi, în cazul androidului fără cord de la Cotroceni, doar la o frază: ”Stați în casă ! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări” ! Frisoane au zguduit Poporul la auzul acestor cuvinte. Vi se pare o recomandare ? Eu zic că sună a AMENINȚARE, deloc voalată, ci pe față ! De la Ceaușescu, nimeni nu a mai amenințat Neamul Românesc. Robotul trebuie să plătească !

Puterea, incluzând Președinția, a derapat grav de la calea democratică obligând Poporul la recluziune, și folosind ca unealtă coercitivă amenzile, crescute înfiorător. 

Puterea de constrângere a fost transferată samavolnic către Poliția Națională și către Poliția locală care au abuzat de asemenea cadou, bătându-și joc de populație ! 

Cuantumul amenzilor ne-a făcut de râs pe întreg mapamondul. Am fost ciuca bătăii de joc a partenerilor noștri strategici de peste Ocean. Și curcile au râs de noi !

Aberațiile au continuat în ritm susținut ! 
Guvernul a scos Armata pe străzi de parcă am fi fost atacați de vreun un alt stat. Dar Armata a fost scoasă împotriva Poporului, fie el bolnav sau nu, ceea ce nu este legal. 
Armata apără Poporul, imbecililor ! În unele localități, forțele speciale au afișat armament de război și muniție de luptă, deși acolo nu se petreceau infracțiuni grave și nici revolte antistatale.
Mai mult de trei oameni nu puteau sta la taclale, în spații publice. În decembrie 1989, era vorba despre doi. Așa hotărâse Ceaușescu. De la doi la trei. Cu ce se deosebește în acest caz Iohannis – SARS de Ceașcă ? Dacă erau patru, deveneau o amenințare ? Pentru cine ? Poate doar pentru ei, mizerabilii zilei. Eventual.

Orban, Vela, curentați zilnic de micul tiran Wuhannis, au pus Poliția cu cizmele pe gâtul românilor, ca o juntă din America Centrală sau ca în Sudan. Incalificabil !  

Tătaru și gașca lui, prin mâna perversă a GCS , au băgat România în sperieți. Cine răspunde pentru cei care au făcut atacuri de panică sau s-au îmbolnăvit de inimă ? Cine răspunde pentru cei care s-au sinucis crezând că au COVID – 19 și că viața li s-a terminat ? Cine răspunde pentru cei care au murit fară sa aiba asistență medicală Acestea sunt fapte, nu vorbe. Le știm toți, le-am văzut toți, le-am simțit toți !

Pe scurt, Orban, Vela, Tătaru, Iohannis, membrii GCS, toți cei care nu s-au opus acestor măsuri abuzive și intruzive, care au modificat viețile românilor, economia și bunul mers al lucrurilor în Țară, trebuie să plătească. 
Au pus economia pe butuci, i-au privat pe români de soare și aer, au dat amenzi în bășcălie, au scos ilegal Armata din cazărmi, au îmbolnăvit de frică Poporul, au tăiat surse de informare legitime ! 
Se cere un Nuremberg românesc. Poate chiar la Târgoviște, unde a plătit Odiosul și Sinistra! 
Dreptate pentru Neamul Românesc, pușcărie pentru tiranii de tinichea și slugile lor veroase!
Panica indusă cu bună știință în populație prin minciună și ocolirea faptelor. Pușcărie pentru nemernicii care au încurajat acest lucru !
Cu bună știință s-a indus panică în populație. Cel mai eficient a fost înfăptuit acest ticălos lucru prin raportările mincinoase la GCS privind numărul de decese din cauza lui COVID – 19. Și aici Manciu – Gobbels și-a dat măsura de nevertebrată slugarnică, preșul marelui tiran de azbest Wuhannis.
Pe aceste liste ale rușinii au fost trecuți mai toți morții, pentru că așa a vrut un Guvern iresponsabil, decerebrat, condus de lacheul personal al robotului Klaus, dușmanul românilor. Săptămâni la rând, în România s-a murit numai de COVID ! 

A făcut cineva septicemie, gata e COVID. O hemoragie internă ? Curat COVID ! Așa au isterizat populația. În acest timp, s-au ocolit subiecte arzătoare precum lipsa de medicamete pentru cancer, epidemia de rujeolă, sau cum luptăm împotriva nosocomialelor și alte asemenea nenorociri !
La această acțiune criminală a GCS s-a adăugat și planul ”Vacanța Mare”, conceput de somitatea Streinu-Cercel,  care prevedea băgarea în lagăre a bătrânilor. Să moară departe de ai lor, departe de casă, să nu se știe de ce au murit de fapt. Ce poate fi mai odios în 2020 ?
Să dispară cei care au făptuit împotriva Neamului Românesc ! Toți trebuie să plătească, să ajungă la mila Poporului, să fie scuipați și numele lor să fie șterse din mințile românilor, ca niște blestemați ce sunt !
Cerem un Nuremberg al pandemiei din România ! Minciunile să iasă la iveală. Abuzurile să fie pedepsite exemplar ! Apucăturile tiranice să fie înfierate și arătate ca exemple de mizerie morală și lipsă de conștiință ! Să se retragă cetățenia română celor care s-au dovedit împotiva speranțelor și dorințelor Poporului. Noii torționari să fie aruncați în temnițe în numele Neamului Românesc ! Să se facă dreptate pentru cei mulți !
Ninel PEIA
Președinte Partidul Neamul Românesc


sursa: https://bpnews.ro/2020/05/15/un-nuremberg-pentru-iohannis-orban-vela-tataru-manciu-si-alti-calai-puscarie-pe-viata-nazistii-la-beci/#.XsDSGGgzbIU