2.01.2020

FANTASTICA NATURĂ !



Fostul bodyguard - Michael Jackson este 100 la sută nevinovat !





30 septembrie 2019 - Ex-bodyguard Matt Fiddes îl ia pe Michael Jackson sub protecție, declarând într-un interviu acordat „Metro.co.uk”:

"Tipul a avut prietene și a avut o căsătorie legitimă cu Lisa Marie (Presley), așa a trăit viața. Noi am fost oamenii care au contrabandat femeile în camera lui", a spus Fiddes, care astăzi este proprietar al mai multor școli de artă marțială.

Înainte ca Fiddes să devină mâna dreaptă a lui Jackson, cei doi au devenit prieteni. "L-am cunoscut pe tip foarte bine, el a petrecut timp cu copiii mei. Nu este omul pe care James și Wade îl descriu. 
Jackson a fost rar la Neverland Ranch.
Starul pop a fost mult prea ocupat cu muzica sa pentru a fi avut mult timp cu băieții. „Și au fost agenți de pază peste tot. Ar fi fost imposibil.” 

Fiddes a mai raportat că Jackson a rămas rar la Ranch-ul Neverland, pentru că nu-i plăcea călătoria de patru ore de la locul său de muncă din Los Angeles la proprietate și nu a văzut niciodată băieți la fermă. Jackson era acolo doar pentru apariții publice.

Până la urmă, Fiddes subliniază că a venit momentul să spună: 

„Știu că oamenii se îndoiesc de el, dar nu aș sta aici și aș risca reputația mea dacă nu aș ști că acest tip este 100 la sută nevinovat ".


sursa: https://www.vip.de/cms/michael-jackson-ex-bodyguard-nimmt-ihn-in-schutz-4411366.html