11.07.2022

BENJAMIN FULFORD : ”Spectacolul de groază politică de Halloween al Occidentului este pe cale să se încheie” (03.11.2022)

 


”Bucurați-vă cât puteți de spectacolul de groază al actorilor cu măști de cauciuc și grafică pe computer care a înlocuit guvernarea în Occident. Ca parte a spectacolului, avem acum un papă fals, un președinte american fals, un rege fals al Regatului Unit, un președinte francez fals, lideri falși ai opoziției, știri false etc. Totul este pe cale să se termine. Este o certitudine matematică pentru că întregul sistem financiar/economic care îl susține este de peste o mie de ori cu efect de pârghie și faliment.

„Guvernul cangur precede de obicei războiul. Îngrijorarea este următoarea și un inevitabil atac ar fi termonuclear”, avertizează MI6. Pentru a evita ca pălăriile albe occidentale și familia dragon asiatice să negocieze acum un înlocuitor binevoitor pentru vechiul sistem care se prăbușește. Va începe cu un jubileu. Aceasta va însemna o anulare a tuturor datoriilor atât publice, cât și private și o redistribuire unică a activelor, conform unei propuneri a familiei Dragon. O altă parte a propunerii lor este ca pălăriile albe militare/industriale occidentale să prezideze procesele pentru crime de război în stil Nürnberg, urmate de restabilirea democrației, a statului de drept și a libertății presei.

Cu toate acestea, negocierile sunt în desfășurare, așa că nu vă așteptați la vreun anunț în curând. În schimb, strângeți-vă trapele și pregătiți-vă pentru o furtună geopolitică, cum nu a mai experimentat lumea până acum.

MI6 vede că vine și el, comentând „Ceea ce vedem din surse foarte bine informate sunt chestii de tipul evenimentul secolului. Căderea regimului știind când va cădea și ce să facem.” MI6 se așteaptă ca declanșatorul să fie „colapsul Băncii Barclays, care va doborî Glencore Commodities și toate piețele mondiale… ei și-au adus acest lucru prin avocați, spioni și asasini pe care i-am urmărit la fiecare pas… tot iluminatul stradal din Elveția este oprit la miezul nopții, așa că chestii de tip Blitz.”

Majoritatea experților de nivel înalt sunt de acord că sistemul financiar occidental se va prăbuși inevitabil. Starea sa actuală este ilustrată mai jos. Pentru cei care preferă diagramele tehnice, cele de mai jos arată toate aceeași prăbușire din unghiuri diferite.









„Într-un sistem global în faliment, ajungi la un punct în care valoarea banilor tipăriți moare și orice promite un lider nu mai poate fi cumpărat cu bani falși, care vor avea întotdeauna valoare intrinsecă ZERO”, explică expertul elvețian Egon von Greyerz. „Cu peste 2 quadrilioane de dolari (2 și 15 ZERO) de datorii și pasive bazate pe o bază de 2 trilioane de dolari de aur deținut de guvern, ceea ce face o acoperire de aur de 0,1% sau un efect de levier de x1000!” adaugă el. – https://goldswitzerland.com/2-quadrillion-debt-precariously-resting-on-2-trillion-gold/

Ultima dată când acest sistem a fost pe cale să se prăbușească a fost în momentul șocului Lehman din 2008. Apoi, familiile mafiei Khazare care conduceau Occidentul au reușit să obțină 700 de tone de aur de la familia Dragon și să-l folosească de peste 1000 de ori pentru a crea 23 de trilioane de dolari. Li s-a permis să facă asta pentru că au promis că își vor schimba felurile de acțiune și că vor instala ca președinte un comunist negru cunoscut sub numele de Barak Obama. Acești bani s-au epuizat și acum MK aspiră cu disperare la Asia și promit totul sub soare, în timp ce amenință în același timp cu războiul nuclear total pentru a obține bani, pentru a-și menține spectacolul de groază.

Judecătorul Anna Von Reitz îi avertizează pe asiatici despre ei: ,, Ei fac aceleași lucruri și operează aceleași scheme încă din epoca bronzului – introduc conceptul de credit, au acces la creditul altor oameni, acumulează datorii „în numele” victimelor lor, mănâncă substanța țării pe care au invadat-o, își ucid creditorii și apoi trec la o nouă „gazdă”.

Ei intenționează să fie Spectatori, așezați în siguranță în spatele proverbialului „Mare Zid Chinezesc”, vorbind cu guri chinezești, vorbind despre superioritatea culturii „lor” vechi de 5.000 de ani – nu este țara lor și nu sunt altceva decât paraziți internaționali răi, interesați, intenționați să folosească China pentru a-și garanta siguranța în timp ce complotează să mănânce substanța Chinei, așa cum au făcut-o în orice altă țară.

Iată câteva dovezi vizuale despre cu cine anume avem de-a face:






Filmul poate fi vechi, dar avem mai mulți martori de nivel înalt care spun că astfel de ritualuri de sacrificiu în masă au loc până în ziua de azi. Controlorii actuali ai regimului fals Biden, de exemplu, au organizat un eveniment masiv de sacrificiu uman în care copii frumoși au fost uciși pentru a inaugura noua clădire World Trade Center conform MI6. Rușii știu cu cine au de-a face pentru că se luptă cu ei de milenii. Alexei Pavlov, secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, spune că „cultele neo-păgâne au câștigat putere în Ucraina”, numind pe unul dintre ele mișcarea Chabad-Lubavitch Hassidic. „Principiul principal de viață al adepților Lubavitcher este supremația susținătorilor sectei asupra tuturor națiunilor și popoarelor”, adaugă el. – https://m.jpost.com/diaspora/antisemitism/article-720658

Nu sunt doar liderii ruși. Președintele american Donald Trump se referă acum deschis la satanism când vorbește despre o fată de 15 ani ucisă „sadic” de către membrii MS13, într-un „ritual satanic oribil”. Personalități de televiziune precum Lara Logan vin acum să susțină lucruri precum „Biden face trafic cu copii, astfel încât oamenii să își poată bea sângele”.- https://www.msn.com/en-us/tv/news/lara-logan-exiled-from-fox-and-newsmax-goes-on-mike-lindell-tv-to-claim-biden-is-trafficking-kids-so-people-can-drink-their-blood/ar-AA13s3Wh?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=e05e1e9f47a6404987584737ef27016f

Atât de oribile sunt crimele lor și atât de inevitabil pedeapsa lor este că acești fanatici nu intenționează să intre în liniște în noapte.

Săptămâna trecută, MK l-a trimis pe Henry Kissinger, unul dintre liderii lor de top, în Japonia pentru a lansa amenințări la adresa prim-ministrului Kishida, potrivit surselor de informații militare japoneze. Mai târziu a fost văzut intrând într-un scaun cu rotile în casa Geishei Ichiriki din Kyoto, unde s-a dus să-și vadă însoțitoarea de lungă durată Geisha. În timp ce era acolo, i-a fost administrată o otravă cu acțiune lentă, spun surse subterane japoneze. Ne putem aștepta la un anunț despre moartea lui în viitorul apropiat, promit ei. El este doar unul dintre mulții șefi ai MK care au fost îndepărtați.

De exemplu, săptămâna trecută, fostul secretar al Apărării Ashton Carter a murit pe neașteptate, la vârsta de 68 de ani.- https://www.msn.com/en-us/news/us/former-defense-secretary-ashton-carter-dies-unexpectedly-at-68/ar-AA13mfPG?ocid=msedgntp&cvid=d4fe991f4bc743b38b997aa1b5d6a3af

De asemenea, senatorul Bob Menendez este aruncat sub autobuz. Adevărata acuzație este pedofilia, spun surse CIA.- https://www.nbcnews.com/politics/congress/sen-menendez-federal-criminal-investigation-new-york-rcna54179#:~:text=WASHINGTON%20%E2%80%94%20Sen.%20Robert%20Menendez%2C%20D-N.J.%2C%20is%20under,the%20matter%20and%20a%20spokesperson%20for%20the%20senator

Apoi, soțul lui Nancy Pelosi, Paul Pelosi, a fost arestat și trimis la Gitmo, potrivit atât surselor CIA, cât și a Pentagonului. Poveștile despre el că a fost atacat de un extremist al Qanon și contrapovestirile despre o luptă cu o prostituată homosexuală sunt doar mai mult fum și oglinzi, spun ei.

Staf-ul MK încă în libertate caută locuri în care să fugă. De exemplu, ministrul criminalității travestit din Noua Zeelandă, Jack Arden, „încearcă să păstreze controlul asupra Antarcticii, unul dintre ultimii care s-au oprit în fața cabalei satanice a MK.”, avertizează Mossad. – https://japantoday.com/category/world/nz%27s-ardern-visits-antarctica-to-highlight-climate-change-challenges

La rândul său, Justin Castro din Canada plănuiește să fugă în Costa Rica, susțin sursele. Aceste eforturi sunt fără speranță, deoarece în curând nu va exista niciun loc pe planetă sau în afara planetei unde acești oameni să se ascundă. Asta pentru că oamenii s-au trezit.

În timp ce lumea occidentală se trezește, cea mai mare parte a restului lumii este deja complet trează. De exemplu, avatarul prezidențial rus Vladimir Putin spune că Occidentul controlat de MK revendică toate resursele omenirii, iar „ordinea bazată pe reguli” pe care o propune „ar trebui să îi permită să trăiască fără nicio regulă… Ei se străduiesc să păstreze hegemonia lor eșuată cu orice preț… Ei nici măcar nu se feresc de sabotajul direct, cum ar fi exploziile de la conductele Nord Stream, care provoacă daune colosale economiei europene și înrăutățesc semnificativ condițiile de viață pentru milioane de oameni… Pur și simplu nu au nimic de oferit lumii cu excepția dominației lor”. – https://tass.com/politics/1527775

Majoritatea liderilor mondiali sunt acum de acord. China a trimis AVERTISMENTE soldaților SUA și NATO confirmând deplina lor loialitate față de Rusia. Se așteaptă ca Turcia să părăsească NATO și să sprijine Rusia și China. INDIA a făcut eforturi pentru a proteja Rusia și China. Cancelarul german Sholz vizitează China săptămâna aceasta pentru a spune că și țara sa dorește să se alăture alianței BRICS, spun surse de informații germane. Arabia Saudită refuză să le furnizeze petrol și prințul saudit Mohammed bin Salman își bate joc de starea mentală a falsului Joe Biden. – https://www.foxnews.com/politics/saudi-prince-mohammed-bin-salman-mocked-biden

Lista continuă și acum este formată din majoritatea țărilor din lume. Acesta este motivul pentru care lumea se uită la China:

 ,, Din 2013 până în 2021, PIB-ul Chinei a crescut cu o rată medie anuală de 6,6%, depășind nivelul global de 2,6%… Țara se mândrește acum cu cel mai extins sistem de asistență socială din lume, cu cea mai mare rețea feroviară de mare viteză, precum și cu cel mai mare grup cu venituri medii, cu cea mai rapidă creștere… conform ONU din 1990 până în 2019, China este singura țară care a trecut de la categoria cu dezvoltare umană scăzută la o dezvoltare umană ridicată… Contribuția Chinei la creșterea economică globală în perioada 2013-2021 a fost în medie de 38,6% , depășind-o pe cea a țărilor din Grupul celor șapte (G7) combinate… Modernizarea chineză ia în considerare mediul de viață, ecosistemul și mediul natural și pune oamenii în centru [promovarea] valorilor comune ale umanității de pace, dezvoltare, corectitudine, dreptate, democrație și libertate, dublându-se la construirea comună a unei lumi deschise, incluzive, curate și frumoase, care se bucură de pace durabilă, securitate universală și prosperitate comună”. – https://english.news.cn/20221028/fd4dca16a9864d328f4e74a422d67393/c.html

Occidentul nu ar fi fost niciodată depășit de China dacă nu s-ar fi infectat cu vampirii satanici ai MK. De aceea, pălăriile albe occidentale vor să restabilească guvernarea politică/economică competentă în Occident. Bineînțeles, vampirii MK, într-o încercare disperată de a-i speria pe toți din nou în supunere, aruncă un flux aproape nesfârșit de frică, cum ar fi „boli noi și mai mortale” și „explodează baraje și centrale nucleare” sau pornesc „ bombe murdare” sau amenințarea cu prima lovitură nucleară etc.

Această frică este tot bluff și BS. Amintiți-vă cum Fukushima a fost „cel mai grav accident nuclear vreodată” și „Oceanul Pacific a murit”. Ei bine, a fost 100% fals. Acum, povestea lor „Covid ne va ucide pe toți”, se dovedește a fi, de asemenea, minciuni pure. Se pare că rata de supraviețuire pentru cei care au fost infectați cu COVID înainte de vaccinare a fost de 99,965 la sută. Cu alte cuvinte zero.- https://www.zerohedge.com/covid-19/closer-look-covid-mortality-rate





Așa că, atunci când încep să țipe „Variola maimuței” sau „vaccinurile vor ucide pe toată lumea”, etc., ignoră-i, te rog. De asemenea, MK încă încearcă să fure alegeri oriunde poate. Tocmai am văzut asta în Brazilia. „Ați putea vedea cum algoritmul mănâncă conducerea [președintelui Jair] Bolsonaro și puteți calcula rezultatul 51/49. Nu l-au putut lăsa pe Bolsonaro „să câștige”. El a spus că va retrage Brazilia de la acordul de la Paris privind clima”, comentează o sursă CIA despre alegerile care ar fi putut să-l fi adus la putere pe comunistul Lula. Cu toate acestea, bătălia din Brazilia nu s-a încheiat încă.





Între timp, în SUA, o luptă uriașă se dă pentru a preveni furtul mandatului pe 8 noiembrie. Furtul alegerilor a MK a scos lucruri precum „Hillary Clinton” pentru a susține că „extremisții de dreapta au deja un plan pentru a fura literalmente următoarele alegeri” și apoi cere donații. Este o CGI (imagine pe calculator), ea fiind executată la Gitmo în decembrie 2018…

Să vedem ce face armata americană de data aceasta. Observăm că NSA tocmai a deschis un nou „centru nervos” gata să scaneze lumea pentru amenințări la adresa Americii. Se deschide exact la timp pentru semi-mandat. Întrebarea este, vor fi ei cu oamenii sau împotriva lor? – https://m.washingtontimes.com/news/2022/oct/25/nsas-new-nerve-center-ready-scan-world-threats-ame/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

De asemenea, trebuie să întrebăm oamenii forței spațiale secrete de partea cărora sunt. Deci, în această notă, vom încheia cu cele mai recente imagini Blue Beam-SSP.

Modele de vreme bizare.





Un OZN perfect : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240156%2Fpl_629036819_-2

Să vedem dacă toate acestea vor ieși în sfârșit la suprafață când regulile MK se vor prăbuși.”

Sursa: http: //benjaminfulford.net/

Slugile ”Deep State” fug din SUA de teama arestării militare

 


Câțiva politicieni ai Deep State și membri ai administrației regimului criminal Biden se tem să nu fie arestați de armata americană, încât exercită controlul asupra oilor de la distanță și, în unele cazuri, din afara Statelor Unite, a declarat White Hats pentru Real Raw News.

De exemplu: diviziunea Pălăriilor Albe a armatei americane a făcut planuri să-l aresteze pe procurorul general corupt al regimului, Merrick Garland, imediat după ce FBI-ul a lansat un raid nebun și ilegal asupra casei Mar-a-Lago a președintelui Donald J. Trump, care a ocupat timp de câteva ore răscolind prin dormitorul fiului său cel mic și prin garderoba soției sale. Dar Garland nu a putut fi găsit, în ciuda unei operațiuni masive sub acoperire pentru a-i descoperi locul. Nu se afla la Washington, nici la adresa lui din Chevy Chase, Maryland. Armata îi supraveghease pe ascuns cele două case de vacanță, una în Delaware și una în Rhode Island, dar le-a găsit goale. Luminile din case s-au aprins de la distanță seara pentru a da impresia că acestea erau ocupate, iar vecinii colectau corespondența din cutiile poștale ale lui Garland.

Aproximativ o săptămână mai târziu, în timp ce pușcașii marini americani au răscolit hoteluri luxoase în cetățile cunoscute ale Deep State, White Hats de la U.S. Army Cyber ​​Command a primit vestea că Garland a fugit din Statele Unite în Canada cu câteva ore înainte de raid. Garland a rămas ciudat de tăcut în urma raidului. Prima sa declarație publică, un rezumat de două minute, a venit cinci zile mai târziu. Scurta prestare a avut loc la o scenă sonorizată din Ottawa, complet cu un grup de presă CGI. White Hats crede că Garland se află sub protecția premierului canadian Justin Trudeau și probabil că este cazat în reședințe aleatoare în cazul în care trec granița pentru a-l prinde.

„Știm că este acolo, dar nu exact unde”, a declarat pentru RRN o sursă din biroul generalului David H. Berger. „Evident, nu vrem un incident internațional și avem motive să credem că a făcut călătorii scurte, foarte scurte, înainte și înapoi. E doar o chestiune de timp.” Când a fost întrebat ce dovezi au White Hats despre Garland, el a adăugat: „Munți. El este vinovat de trădare.”

Iar Garland nu este singurul oficial care a căutat adăpost pe pământ străin. Aceeași sursă a spus că armata l-a căutat în zadar pe mânuitorul lui Biden și secretarul de stat Antony Blinken, care, în ciuda aparențelor contrare, controlează Departamentul Statului Adânc dintr-un refugiu sigur undeva în Europa de Est. Armata aproape că îl arestase în iunie, dar Blinken avea resursele necesare pentru a evita capturarea și a fugi din țară.

„Suntem aproape siguri că Blinken nu a mai pus piciorul în SUA din iunie. Știm că a rămas în Serbia și Croația și probabil că se află încă în apropiere. Ar putea locui în Ucraina. Acești oameni sunt tipi răi, nefaști, dar nu proști. Au resurse nelimitate, adică numerar, pentru a mitui sau a șantaja drumul spre siguranță. În anii Bush, armata avea un pachet de cărți cu fața teroriștilor pe care voiau să-i ucidă sau să-i prindă. Ei bine, avem propriul nostru pachet, iar Blinken este regina noastră de pică, ceea ce înseamnă că este printre primii trei handler ai lui Biden.”

El a refuzat să numească Regele și Asul de pică pentru că, a spus el, s-ar putea să nu știe că armata îi vânează în mod activ.

„Dacă credem că avem un avantaj, trebuie să o tratăm ca pe o certitudine absolută”, a spus el în încheiere.


Sursa: https://realrawnews.com/