10.10.2022

DEZASTRUL ECONOMIC AL ROMÂNIEI


LINIȘTE ! ROMÂNIA DOARME FERICITĂ !

 




Donald Trump : ”Dacă Ucraina nu va negocia cu Rusia, va începe Al Treilea Război Mondial, pentru că niște oameni proști nu au avut habar”

 


VIDEO :

https://twitter.com/i/status/1578944343851044868


În timpul unui miting organizat sâmbătă, pentru a susține republicanii din Nevada, Donald Trump  a avertizat că va începe un Al Treilea Război Mondial dacă Ucraina nu va negocia cu Rusia, relatează Newsweek.

Discursul lui Trump vine la câteva zile după ce președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a exclus în mod oficial discuțiile cu președintele rus Vladimir Putin, în urma deciziei acestuia de a anexa cele patru regiuni din Ucraina.

"Trebuie să cerem negocierea imediată a unui sfârșit pașnic al războiului din Ucraina", a declarat Trump.

"Sau vom ajunge în cel de-al treilea război mondial și nu va mai rămâne nimic din planeta noastră, totul pentru că niște oameni proști nu au avut habar, nu au avut habar. Ei nu înțeleg, chiar nu înțeleg".


Ordin emis : ,,Ucideți toți șefii Mafiei kazare” - ORDINUL deja se APLICĂ - Raport Ben Fulford (04.10.2022)

 

Au fost emise ordine de împușcare la nivel mondial împotriva tuturor membrilor mafiei khazare (MK) dacă aceștia nu se predau necondiționat, conform unui acord încheiat între MI6, CIA, Mossad, FSB-ul rus și alte agenții militare/de informații din întreaga lume. Acest lucru este legal, deoarece MK încearcă în mod activ să omoare 90% din umanitate. Dacă se predau, se vor confrunta cu tribunale pentru crime de război în stil Nürnberg. Dacă nu o fac, se confruntă cu moartea.

Pe bună dreptate, președintele rus Vladimir Putin a spus că dictatura elitelor occidentale vizează toate societățile, inclusiv cetățenii țărilor occidentale înșiși [care este] satanism pur… Iisus Hristos a spus în Predica de pe Munte: „După roadele lor îi veți cunoaște.” Aceste fructe otrăvitoare sunt deja evidente pentru oameni, nu numai în țara noastră, ci și în toate țările, inclusiv mulți oameni din Occident. Pentru cei care încă nu înțeleg cu ce avem de-a face, aruncați o privire la acest videoclip cu sacrificiul unui copil.- https://floridanationalists.com/2022/09/16/video-150k-jews-gather-in-chicago-for-child-sacrifice-ritual-first-president-of-israel-in-attendance/?fbclid=IwAR1xW1mPX2GM5QzYSO_JhG-SuwdwAUfQDPMGVBgUYkesZz1qFfk-KaJ9TrA




Este dovada că avem de-a face cu fanatici care se închină la Moloh (Ba”al) și care sacrifică copiii. Ei ne privesc drept „Amalak” și cred că au dreptul să ne omoare sau să ne înrobească ca pe vite. Aceștia sunt vechii dușmani ai evreilor, romanilor, creștinilor și ai majorității omenirii. Ei sunt cei care l-au torturat pe Isus Hristos până la moarte și i-au scos trupul pentru a fi afișat public.

Videoclipul este de la târgul mondial de la Chicago din 1933, dar până în ziua de azi se fac sacrificii în masă. Sursele noastre MI6 spun că au un videoclip cu „copii frumoși sacrificați”, într-un holocaust la o ceremonie de inaugurare a noii clădiri World Trade Center. Un holocaust este o ardere de tot adusă lui Moloch, cunoscut și sub numele de Ba’al, Set sau Satan. Aceștia sunt oamenii care au ucis zeci de milioane de chinezi, ruși, germani, japonezi, evrei etc. în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial, ca parte a planului lor de a transforma planeta Pământ într-o fermă uriașă de animale.

Evenimentul prezentat mai sus a fost organizat de Organizația Sionistă din America, sponsorizat de Agenția Evreiască pentru Palestina și produs de Meyer Weisgal, cu ajutorul rabinului Solomon Goldman, precum și al lui Maurice Samuel, autorul cărții „You Gentiles”. Unul dintre cei mai mari vorbitori de la eveniment a fost nimeni altul decât Chaim Weismann, primul președinte al Israelului și tipul care, alături de Lionel Walter Rothschild, a fost autorul Declarației Balfour.

Aceștia sunt oamenii care i-au înrobit pe americani și i-au transformat în mașinile lor de ucidere și în forță militară în întreaga lume. Ordinul împușcă pentru a ucide include, dar nu se limitează la: descendenții lui John Rockefeller I, membrii familiei Rothschild, Habsburgii, precum și familiile regale olandeze, italiene și belgiene. Printre indivizii vizați pentru execuție imediată se numără actorii care se prefac a fi președintele Joe Biden și Papa Francisc, Jeff Bezos, Jared Kushner, Justin Castro (Trudeau), Chrystia Freeland, Emanuelle Macron, Ursula von der Leyen, Angela Merkel, Anthony Fauci (a fost executat la GITMO,n.b.), Albert Bourla, Bill Gates (executat la GITMO, n.b.), rabinul șef al New York-ului Ephraim Mirvis, etc. Vom cere cititorilor noștri să ne ajute la compilarea unei liste mai cuprinzătoare, dar acesta este un bun punct de plecare.

Dacă sunteți membru al unității de protecție pentru oricare dintre aceste persoane, trebuie fie să respectați ordinul, fie să vă confruntați cu pedepse pentru crime de război, detenție pe viață sau moarte. Dacă credeți că acest lucru este extrem, amintiți-vă, acești oameni încearcă în mod activ să vă ucidă pe dvs. și familia extinsă, așa că este legitimă autoapărare. Suntem într-o stare de război oameni buni și fie ucideți, fie sunteți uciși.

OK, acum să ne uităm la unele dintre evoluțiile recente în lupta pentru eliberarea planetei Pământ.- https://eraoflight.com/2022/10/04/time-for-change-to-manifest-in-the-physical

Cea mai recentă încercare a MK de a începe al Treilea Război Mondial a fost văzută săptămâna trecută, când au „explodat” gazoductele Nordstream I și II care furnizează gaz rusesc în Germania. Aceasta a fost urmată imediat de anunțul unei conducte alternative care furnizează gaz din Norvegia către Polonia. Problema este că totul a fost o minciună de propagandă menită să facă bani prin manipularea piețelor financiare, spun surse ruse ale FSB. Este un pariu destul de sigur că, dacă investigați, veți afla că companiile comerciale deținute de Rothschild cu sediul în Elveția au făcut o crimă din comerțul privilegiat pe baza incidentului fals al conductei. De asemenea, Germania va trebui acum să plătească „taxe de tranzit” către Ucraina și Polonia pentru gazul dintr-o conductă care cel mai probabil nu există.

Cu toate acestea, acest lucru nu va fi suficient pentru a salva MK de la colapsul financiar. Realitatea este că Europa de Vest trebuie fie să-și răstoarne conducerea satanică, fie să se confrunte cu o oprire industrială și o iarnă înghețată. De asemenea, americanii trebuie să facă ceva în privința falsului regim Biden de la Federal Reserve Board sau se confruntă cu greutăți. Într-un semn că corporația din Statele Unite ale Americii, deținută de MK, nu și-a îndeplinit termenul limită de plată de 30 septembrie, FRB a cerut o întâlnire secretă de urgență în dimineața zilei de 3 octombrie. – https://www.federalreserve.gov/aboutthefed/boardmeetings/20221003closed.htm

Potrivit surselor familiei regale britanice, motivul întâlnirii este că familiile regale au preluat controlul asupra băncilor centrale departe de familiile Rockefeller și Rothschild. Tulburările de pe piețele financiare britanice provin din faptul că, pentru prima dată de la celebra tranzacționare a informațiilor privilegiate Rothschild din Bătălia de la Waterloo, regalii britanici controlează acum Banca Angliei, notează sursa. De asemenea, în Europa, Vaticanul a eliminat tot controlul Rothschild/Rockefeller etc, începând cu 30 septembrie. 

În ceea ce privește Statele Unite, iată informații de la un contact care are acces în cadrul reuniunilor secrete ale MK de la World Economic Forum:

,,BlackRock și Vanguard plănuiesc să introducă pe piața de valori întreaga lume pe care au evaluat-o la 500 de trilioane de dolari. Activele mondiale vor fi vândute ca acțiuni. Ei consideră că valoarea acțiunilor va fi de 5 ori mai mare decât cea a plasamentului inițial. Ei vor să facă acest lucru pentru a-și realiza Marea Resetare. Desigur, elita va cumpăra acțiunile ca să-și atingă „Agenda 2030”. După cum spune Klaus anal Schwab: „nu vei deține nimic și vei fi fericit”. Acesta este un vis sălbatic, dar WEF-ul controlat de MK crede că îl poate realiza.”

Cu alte cuvinte, după ce a preluat controlul asupra 90% din corporațiile transnaționale ale lumii prin frauda bancară centrală privată, MK speră să rămână la putere prin vânzarea acestor active furate lumii. De aceea, guvernele legitime ale lumii trebuie să confiște aceste corporații obținute în mod fraudulos. Inutil să spun că trebuie avută mare grijă să nu pedepsească antreprenorii legitimi care s-au îmbogățit prin crearea de valoare.

ONU – controlată de WEF – a lucrat cu Google pentru a manipula rezultatele căutării privind schimbările climatice. Secretarul ONU pentru comunicații globale Melissa Fleming, marioneta MK, spune că „dețin știința” privind schimbările climatice „și punctele de vedere opuse au fost acum împinse în rezultatele căutării prin parteneriatul lor cu Google”. Nimeni nu poate „deține” știință pentru că știința reală este studiul obiectiv al lumii naturale, adică creația originală, nu o ficțiune creată prin pomparea de bani falși. Falsa știință climatică este împinsă de facțiunea mai „moderată” a MK.

Acești oameni controlează și tehnologia de manipulare a vremii și au folosit-o săptămâna trecută pentru a ataca Florida, deoarece guvernatorul acelui stat se răzvrătește împotriva guvernării lor. Ca dovadă în acest sens, Golful Mexic și-a pierdut apa. „Aceasta este prima modificare a vremii folosită pentru uraganul Ian. Unde s-a dus apa?” comentează o sursă CIA.

https://ok.ru/video/4538663111276

Când un râu de pești apare în deșert, ceva cu siguranță nu este în regulă. Cele mai recente dovezi că cei de la linia dură a MK încă încearcă să ne omoare prin orice mijloace posibile includ combinația continuă de vaccinuri letale, arme biologice și atacuri electromagnetice 5G deghizate în „pandemia COVID”. Pentru a exemplifica, l-ați auzit pe ucigașul în masă Bill Gates spunând: „Nu avem nicio șansă să revenim la normal fără vaccinarea a 7 miliarde de oameni”.

În Marea Britanie, Mark Steele, un expert în arme, a declarat unei comisii parlamentare că rețeaua 5G este o armă militară concepută pentru a găsi și neutraliza ținte prin scanări radar. Priviți acești oameni uciși de 5G pentru a vă face o idee despre cât de periculoasă este această tehnologie:   

https://ok.ru/video/4538654591596

Consultați acest afiș din Irlanda care spune adevărul despre jab, măști și multe altele pentru a confirma că guvernele civile din vest au fost preluate de criminali:

https://ok.ru/video/4538685786732

Prin urmare, acești ucigași trebuie să fie deposedați de controlul asupra asociațiilor medicale, companiilor de telecomunicații și așa mai departe. Acest lucru este valabil și pentru China, unde știrile de propagandă ale partidului comunist încă promovează pandemia falsă, teste PCR frauduloase, vaccinuri etc. pentru a transforma această țară într-o fermă de animale uriașă:

https://english.news.cn/20221002/f803d5ea6ef44e6bb819434ac8f96437/c.html

Am confirmat personal că PCC este controlat în secret la vârf de șefii MK non-asiatici. Acesta este motivul pentru care PCC promovează 5G, suprimă adevărul despre uciderea în masă a 5G din Wuhan și folosește teste PCR frauduloase ca pretext pentru control totalitar. Cu toate acestea, înțelegem că patrioții chinezi luptă pentru eliberarea țării lor de sub conducerea MK. Rezultatele acestei lupte ar trebui să devină clare la reuniunea cincinală a conducerii de vârf a PCC de la sfârșitul acestei luni.

Un semn este că ceva este foarte în neregulă cu președintele Xi Jinping. Potrivit mai multor surse (occidentale), el nu și-a părăsit casa și nu s-a întâlnit cu niciun șef de stat din întreaga lume sau chiar cu un lider politic chinez în ultimii doi ani. La prima sa vizită în străinătate din ultimii doi ani, când a călătorit la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, nu a făcut aproape nimic. El nu a ținut un discurs memorabil și nu s-a întâlnit cu Vladimir Putin, Narendra Modi sau cu orice alt lider cheie al grupului aflat în marja summit-ului. De asemenea, a părăsit summitul în grabă și nu a luat parte la fotografiile de grup. Potrivit News Highland Vision, fostul președinte chinez Hu Jintao și fostul premier chinez Wen Jiabao l-au convins pe Song Ping, fostul membru al Comitetului permanent, să recâștige controlul asupra Biroului Gărzii Centrale (CGB). – https://t.co/bVUQMwToZg ;

https://twitter.com/5xyxh/status/1572891202235822080?ref_src=twsrc%5Etfw

Sarcina CGB este să îi protejeze pe liderii PCC, inclusiv pe Xi Jinping:

https://tfiglobalnews.com/2022/09/23/is-xi-jinping-under-house-arrest/

Sursele noastre proprii din informațiile militare japoneze coroborează afirmațiile din rapoartele de mai sus conform cărora Xi Jinping este în arest la domiciliu. Sursele noastre CIA, între timp, insistă că adevăratul Xi a fost ucis la începutul anului 2020, iar fratele său l-a înlocuit. Alarmați de aceste rapoarte, rușii l-au trimis pe secretarul Consiliului de Securitate Nikolai Patrushev în China pentru a evalua situația.https://english.alarabiya.net/News/world/2022/09/18/Russia-s-security-chief-Patrushev-begins-two-day-visit-to-China

„Patrușev este un coordonator de informații. Îndatoririle sale includ identificarea eforturilor opoziției americane în cadrul partidului sau ministerelor chineze”, explică o sursă FSB. FSB spune că „zvonurile despre înlăturarea lui Xi s-au dovedit a fi dezinformare CIA”. Cu toate acestea, aceeași sursă admite că se întreabă de ce China continuă cu teste PCR frauduloase și represiuni draconice asupra populației sale. În orice caz, ar trebui să putem afla adevărul luna aceasta, când are loc marea adunare a PCC.

O altă întrebare importantă la care ar putea primi răspuns la sfârșitul acestei luni este dacă forța spațială secretă va ieși în sfârșit pe deplin din obscuritate. Forța Spațială a SUA a anunțat că va prelua comunicațiile militare prin satelit ale Departamentului de Apărare. Este pentru prima dată când toate comunicațiile militare prin satelit vor fi gestionate de o singură agenție. – 

https://denvergazette.com/news/local/space-force-takes-over-all-military-satellite-communications/article_c7d8a324-f6ba-51ee-8e00-b3e6253ad02a.html

Biroul National Intelligence Manager pentru Aviație al Forțelor Aeriene a dezvăluit și un nou logo în weekend. Conține o imagine a unei farfurii zburătoare:




„Mai devreme sau mai târziu oamenii vor trebui să realizeze că majoritatea (nu toate) OZN-urile văzute pe cerul nostru sunt opera complexului militar-industrial. În concurență directă cu PSS. Au lucrat la tehnologii antigravitaționale”, spune o agenție spațială secretă.

Având în vedere asta, încheiem cu cele mai recente manifestări Project Blue Beam din întreaga lume: https://ok.ru/video/4538787039852

Am cerut surselor mele secrete din programul spațial o plimbare personală într-o farfurie zburătoare. Să vedem dacă chiar au ceva de arătat și nu doar mai multe videoclipuri.

Sursa: https://benjaminfulford.net