10.12.2022

Senator DIANA ȘOȘOACĂ : ”GERMANIA DATOREAZĂ ROMÂNIEI 19 MILIARDE de EURO...”

 

Despre NOUL ÎMPĂRAT CHINEZ care supraveghează EPURAREA mafiei KHAZARE și despre încă multe alte știri

 


Eșecul unei tentative de lovitură de stat a mafiei khazare în China înseamnă că Corporația din Statele Unite ale Americii nu va putea scăpa de faliment de data aceasta, spun mai multe surse.

Acest lucru se datorează faptului că un nou împărat – care este un descendent direct al lui Genghis Khan – a preluat puterea în China, potrivit surselor familiei Dragon. Până acum, peste o mie de înalți oficiali chinezi și trei generații din familiile lor au fost executați pentru că au acceptat mită de la MK, spun sursele. Restul nivelurilor superioare ale guvernului chinez rămân în arest la domiciliu până la finalizarea investigațiilor.

Încă nu este clar dacă președintele chinez Xi Jinping a fost înlocuit cu un avatar sau nu, adaugă sursa. Cu toate acestea, adevăratul Xi Jinping are o rană la umăr de la o tentativă de asasinat în Singapore, așa că, atunci când noul politburo chinez este dezvăluit pe 16 octombrie, lucrul la care trebuie să fiți atenți este prezența sau absența acestei răni a lui Xi dacă apare, spun ei. Oricum, orice Xi care apare nu va fi un ciudăţel al MK, adaugă ei. Faptul că zdrențe de propagandă ale MK precum New York Times îl atacă acum cu cruzime pe Xi este un alt indicator că încercarea lor de a prelua controlul Chinei a eșuat.

Surse de informații poloneze confirmă afirmația:

,,Acum este clar că Brigada Militară care a intrat în Beijing a fost acolo pentru a-l apăra pe Xi și a-l înconjura pentru protecție. Unii membri ai PCC au fost arestați și executați. Tentativa de lovitură de stat a fost pusă în scenă de către ROTHSCHILD / ROCKEFELLERS / VATICAN / BLACKROCK / DAVOS GROUP ETC. într-un efort de a opri sprijinul chinez pentru Alianța Rusă și anexarea Ucrainei. Al doilea motiv al tentativei de lovitură de stat a fost preluarea sistemului de rezervă temporară BRICS, în care jumătate din monedele lumii s-au mutat deja.”

Faptul că OPEC+ a decis să reducă producția de petrol cu 2 milioane de barili pe zi pentru a ajuta Rusia este un alt semn că întreaga lume non-occidentală cooperează în efortul de a opri petrolul și gazele și astfel, prăbușirea corporației americane. Chiar și falsa secretară de presă a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a fost forțată să admită: „Este clar că OPEC+ se aliniază cu Rusia cu anunțul de astăzi”.

Acest efort pare să funcționeze. Unul dintre principalii proprietari ai corporației americane, Blackrock International a depus falimentul, subliniază surse de informații mexicane.- https://bkdata.com/business-bankruptcies/alexandria-louisiana/01-11-2022/blackrock-international-50015

Aceleași surse spun că ruși, chinezi și alți specialiști au intrat în SUA prin Mexic pentru a ajuta forțele speciale americane să vâneze și să distrugă conducerea MK și fortărețele rămase în America de Nord. Un semn public că guvernul mexican a aderat la Alianța de eliberare planetară poate fi văzut prin faptul că acum folosesc sistemul rusesc Glonass GPS pe care SUA au încercat să-l interzică.

Desigur, ar fi o mare greșeală să subestimezi MK. Surse ruse ale FSB spun că, conform documentelor Federal Reserve Board, obținute de informațiile ruse, „între acum și 2023, MK va începe o campanie masivă de război meteorologic, care va fi pusă pe seama „schimbărilor climatice”.” doar o pregustare, spun ei. „MK va folosi arme climatice precum uraganele pentru a distruge case și proprietăți; această distrugere va face imposibil ca oamenii să-și plătească împrumuturile și, prin urmare, va fi folosită ca o scuză de către MK pentru a expropria proprietăți la scară masivă”, spun ei. „Cel mai probabil se va întâmpla în SUA și UE, unde Blackrock cumpără/deține în mod activ proprietățile oamenilor falimentați”, adaugă ei.

De asemenea, MK va încerca foarte mult să declanșeze un război nuclear și să recurgă la terorismul nuclear, mai avertizează sursele. De aceea falsul președinte american Joe Biden a amenințat săptămâna trecută cu Armaghedonul nuclear.- https://www.zerohedge.com/political/biden-warns-nuclear-armageddon-threat-back-first-time-cuban-missile-crisis

Nu numai asta, dar a autorizat cheltuirea a 290 de milioane de dolari cu „medicamente antiradiații”, despre care medicii CIA spun că va otrăvi pe oricine suficient de prost sau ignorant încât să le ia. Aruncă o privire la efectele secundare enumerate pe site-ul producătorilor: https://www.nplate.com/

Unul dintre numeroasele motive pentru care MK sunt disperați și periculoși este că au pierdut războiul ucrainean, spun surse de informații poloneze. Iată ce spun ei despre conducerea ucraineană: „Nu trece o zi fără filme care le ascund pierderile. Armata lor originală a dispărut de mult. Acum rușii distrug ceea ce au primit de la Occident. Rușii o distrug fără contraatacuri și fără pierderi. Tot ce au nevoie este artilerie și lovituri aeriene.”

Polonezii mai spun că propriul lor guvern și NATO sunt pe punctul de a se dezintegra. „Autoritățile poloneze sunt niște idioți care au început un război ce va contribui la dezintegrarea NATO. De câteva luni, guvernul polonez are avioane în așteptare pentru evacuarea întregului guvern la Londra. Acolo a fost pregătit un complex de locuințe pentru politicienii și generalii polonezi pensionați.”

Sursele continuă să spună: „Polonia a fost dezarmată, se confruntă cu o situație economică tragică și Apărarea sa civilă este inexistentă”. Cu toate acestea, ei promit că nu îi vor lăsa pe trădătorii polonezi care se prefac a fi un guvern să fugă în avioanele pe care le-au pregătit. Aceste surse au adăugat, de asemenea, că încercarea MK de a „mitui rușii pentru a organiza demonstrații anti-mobilizare a eșuat și nu a fost posibil să zdruncine situația din Rusia”.

Faptul că ucrainenii au trebuit să se bazeze pe un camion bombă pentru a deteriora doar un pod este dovada că nu mai au nicio capacitate militară convențională reală. Acesta este motivul pentru care televiziunea poloneză îl numește deschis pe Vladimir Putin președintele Ucrainei.

Un alt semn că operațiunea ucraineană explodează este că unul dintre șobolanii de top a sărit din navă. Șeful Băncii Naționale a Ucrainei, Kyrylo Shevchenko, și-a dat demisia, probabil pentru că nu mai poate spăla bani fiat frauduloși ai FED. – https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3585859-ukraines-central-bank-chief-files-for-resignation-citing-health-issues.html

Și în alte părți ale Europei, schimbarea de regim este bulgăre de zăpadă. Noul guvern al Italiei este acum aliniat cu Rusia și cu Alianța de eliberare planetară, motiv pentru care li se aprovizionează din nou gaz. Există, de asemenea, schimbare de regim în continuare în Marea Britanie, după cum arată această știre:

,,Odată cu înmormântarea reginei Elisabeta a II-a și cu operațiunea London Bridge executată cu succes, planificarea va începe acum pentru înmormântarea regelui Carol al III-lea, spune un expert în securitate. Fostul ofițer de protecție regală Simon Morgan a spus că planurile pentru Operațiunea Podul Menai – planul personal de înmormântare al regelui de acum – vor începe „mâine”.”– 

https://www.9news.com.au/world/operation-menai-bridge-funeral-plan-for-king-charles-iii-underway-security-expert-says/57dce01b-e6db-4a48-8776-34eff9999cea

Apoi există această știre:

,,Regelui Carol al III-lea îi bate inima departe de moarte? Raportul susține că medicii i-au spus prințului William să se pregătească. Familia regală se pregătește pentru o altă tragedie la doar câteva săptămâni după ce a înmormântat-o pe Regina Elisabeta a II-a”.- https://www.ibtimes.co.uk/king-charles-iii-heartbeat-away-death-report-claims-doctors-told-prince-william-prepare-1706807 ;

https://www.pressreader.com/usa/globe/20221010

Guvernul britanic a fost sfătuit să dea vina pentru rufele murdare ale familiei regale – cum ar fi uciderea Dianei – pe regele Carol, apoi să o ia de la capăt sub regele William V. Fii cu ochii pe tabloidele britanice pentru a vedea dacă toate acestea sunt adevărate sau doar propagandă.

Între timp, în Germania și Franța au loc demonstrații masive ca răspuns la colapsul economic cauzat de măsurile sinucigașe anti-ruse ale guvernelor sclavilor MK. Sâmbătă au avut loc mai multe astfel de mitinguri în capitala Germaniei. Cea mai mare dintre ele a fost organizată de partidul Alternativa pentru Germania (AfD) în fața clădirii Reichstag. Într-un discurs, Tino Chrupalla, co-președintele AfD, a cerut ridicarea sancțiunilor Rusiei și l-a acuzat pe ministrul Economiei, Robert Habeck, că a purtat un război împotriva poporului german, provocând o criză energetică prin sancțiuni împotriva Rusiei.

Între timp, în Brazilia, o încercare a MK de a fura alegerile prezidențiale a eșuat, forțând un tur împotriva fostului președinte satanist Luiz Inácio Lula da Silva. Chiar și sondajele media pro-Lula arată că Bolsonaro va câștiga turul.





LULA, satanistul Braziliei


„Ăsta este Lula. Un bărbat care a recunoscut că a încercat să violeze un coleg în închisoare în anii 1970. Un bărbat acuzat că a ordonat uciderea primarului din Santo André, Celso Daniel, și a mai mult de o jumătate de duzină de martori. Un bărbat a fost înregistrat printr-o interceptare telefonică care se plângea cu amărăciune că „nimeni nu a avut curajul să-l omoare pe fostul ministru al Economiei Palocci în închisoare”, potrivit unei surse CIA.

MK s-a condamnat acum la tribunale pentru crime de război și procese civile masive pentru frauda COVID. Două dintre cele mai mari cinci reviste medicale din lume, Lancet și New England Journal of Medicine, au retractat articole despre COVID. Acum Hindawi, unul dintre cei mai mari editori de reviste cu acces liber din lume, retrage 511 articole care au apărut în 16 reviste diferite din cauza „acțiunilor lipsite de etică”. Toate articolele au fost publicate din august 2020.

Un profesionist medical afiliat la CIA comentează: „Aceasta înseamnă că recunosc toate fraudele și minciunile din partea profesiei medicale. Acest lucru va duce la numeroase procese împotriva universităților, colegiilor și centrelor medicale. Gândiți-vă la toate mandatele și subvențiile care au fost acordate pe baza lucrărilor publicate care au fost falsificate, false și obținute prin corupție și mită, totul pentru bani.”

Aceasta este ceea ce Jacob Rothschild a spus cândva despre acest subiect: ,,toată lumea trebuie să fie pregătită psihologic să urmeze aceleași ordine… Programele universale de vaccinare nu numai că deschid ușa controlului comportamental prin modificarea și amplificarea genelor, dar, mai important, pentru operațiunea actuală, controlul comportamental psihologic cu vaccinuri este și mai fundamental. [Vaccinurile] sunt cele mai uniforme și compatibile arme psihologice concepute vreodată pentru a controla comportamentul uman… În orice criză, oamenii acționează în primul rând pe baza emoției, mai degrabă decât pe baza faptelor, gândirii critice și bunului simț.”

Desigur, mulți dintre acești așa-numiți medici și experți medicali, precum și păpușarii lor MK, vor fi pedepsiți cu moartea la viitoarele tribunale pentru crime de război. Aceste tribunale vor dezvălui, de asemenea, modul în care MK a infiltrat atât de multe instituții mondiale prin înlocuirea liderilor lor cu impostori. Acest lucru este valabil mai ales pentru creștinism.

Cardinalul Gerhard Mueller, fostul șef al primului post didactic al Vaticanului, s-a alăturat corului adevăraților catolici avertizând că „Papa Francisc” conduce „preluarea ostilă a Bisericii lui Isus Hristos”, afirmând că promovarea sa a unor lucruri precum homosexualitatea „n-a avut nimic de-a face cu Isus Hristos.” Ceea ce trebuie să facă Mueller și colegii săi catolici este să dezvăluie faptul că Papa Francisc a fost ucis și înlocuit cu un imitator al MK care poartă mască de cauciuc.https://www.lifesitenews.com/news/cardinal-mueller-says-pope-francis-synod-is-a-hostile-takeover-of-the-church-in-explosive-interview/

În Italia, presa s-a dezlănțuit pentru „Francesco Antonio Soddu, episcopul Eparhiei Romano-Catolice de Terni-Narni-Amelia, și prezența sa la inaugurarea unui nou Templu masonic al Marelui Orient al Italiei în Via Roma, în orașul Terni din Umbria, la 27 septembrie 2022.”

Surse de informații poloneze spun că dictatorul sovietic Iosif Stalin a jucat un rol cheie în infiltrarea creștinismului. El a introdus mii de oameni în preoție începând cu anii 1930 pentru a distruge biserica din interior, spun ei. Acești oameni au fost aleși pentru că erau homosexuali sau pentru că nu aveau credință sau morală. „Ideea a fost să distrugem societatea inamicului din interior. Illuminati = iudaism cabalistic = francmasonerie = comunism = satanism”, au concluzionat ei.

„După cum știm cu toții până acum, creștinismul a devenit un haz, nu numai că a abandonat toate legile divine, dar a devenit și o cloacă de desfrânare, satanism și abuz asupra copiilor”, comentează reverendul Anthony Pike, nepotul lui Albert Pike, celebrul și infamul francmason american.

Dintr-o perspectivă creștină, trebuie să arate cu adevărat ca sfârșitul timpurilor. Acesta poate fi motivul pentru care Proiectul Blue Beam merge din plin pentru a reduce cortina unei „noi epoci”, spun sursele secrete ale programelor spațiale.

Având în vedere acest lucru, încheiem cu imagini ale unora dintre cele mai recente observări misterioase din întreaga lume.

https://ok.ru/video/4571913128556


Sursa: http://benjaminfulford.net/

11.10.2022

ROMÂNIA își VINDE ACTELE OFICIALE ! Actul fondator al României Moderne a fost scos la licitație, plus alte acte

 

Copia oficială a Convenției de la Paris(1858), care poate fi socotită un act fondator al României Moderne, a fost scoasă la licitație. Pe baza Convenției de la Paris – care a reprezentat, practic, o Constituție venită din afara hotarelor țării – se transpunea pentru prima dată în practica autohtonă constituțională principiul separației puterilor, relatează Gândul.

Proprietarul Casei de Licitații „Historic”  a oferit primele informații referitoare la această copie oficială a Convenției de la Paris, ”piatră fundamentală a formării statului român modern”, dar și la colecția din care a făcut parte:

”Această Convenție de la Paris, din 1858 (n.red. – Convențiunea pentru organizarea definitivă a Principatelor Dunărene ale Moldaviei și Valahiei), a fost piatra fundamentală a formării statului modern român, actul care a pus bazele unirii Principatelor Dunărene, în conformitate cu hotărârile Congresului de la Paris din 1856.

România (n.red. – Valahia) a primit acordul de a avea o constituție, de a putea să se unească cu Moldova… Noi nu am fost semnatarii acestui document, aflându-ne, la vremea respectivă, sub suzeranitate turcească. Practic, nouă ni s-a dat acest acord de către turci. Semnatari au fost francezii, englezii, germanii… Și Turcia, bineînțeles. Iar nouă, ca și stat român, pentru că nu am fost parte semnatară, ni s-a dat – de către statul turc – o copie legalizată. Dar această copie oficială nu s-a aflat în posesia statului român.

Și se menționează acolo: «Exemplarul original se află la Înalta Poartă, iar României i se acordă acest exemplar conform cu originalul». Statul român nu are acest document extraordinar de important. Documentul provine din familia Petrescu. I.C. Petrescu a fost parlamentar, secretar general al Consiliului de Miniștri, secretar particular al lui Alexandru Ioan Cuza și al principelui (ulterior, regelui) Carol I”, a declarat Cezar Florea, pentru Gândul.

”Vorbim, totodată, despre 11 albume de fotografii, îmbrăcate în piele, iar florile pictate pe coperte sunt realizate chiar de către Regina Maria. Albumele conțin nu mai puțin de 4.300 de fotografii cu Regina Maria. 80% dintre acestea sunt necunoscute, nepublicate. În cadrul licitației «Istoria românilor între Principate și Regat» va fi prezentată și geanta Hermes în care Regele Ferdinand purta bijuteriile făcute de furnizorii Casei Regale a României, colanele și decorațiile sale, dar și portofele Hermes din anii `20 care i-au aparținut.

Vom prezenta, de asemenea, butonii din aur cu diamante ai Regelui Carol I, dar și – extrem de important – un aparat de fotografiat de… spion, se chema Minox Riga (n.red. – realizat de inventatorul german Walter Zapp și lansat în 1938). Este vorba despre primul aparat de spion din lume și poartă monograma Principelui Nicolae. Nu în ultimul rând, în timpul licitației va fi prezentat și ceasul de birou, din argint aurit, al Reginei Maria”, dezvăluie Cezar Florea.

Referitor la copia oficială a Convenției de la Paris, Răzvan Theodorescu, vicepreședintele Academiei Române, a declarat că este vorba despre o ”secvență extraordinară din istoria românilor, cea care, de fapt, a clădit România modernă”.

”Această perioadă este ilustrată, la Historic, prin câteva documente, după mine, absolut senzaționale. (…) O copie oficială a Convenției de la Paris, din 1858, semnată de reprezentanții marilor puteri care, practic, dirijau continentul și care au influențat atât de mult istoria noastră. Și Franța, și Anglia, și Austria, și Rusia, și Imperiul Otoman sunt prezente în acest document, un document păstrat intact, în condiții superbe.

Suntem în fața unui document pe care, din câte știu, nu îl are nicio instituție publică din România, deși un asemenea document ar trebui să stea la intrarea în Muzeul Național, unde să-ți arate cum, pe ce temei s-a născut România modernă”, a declarat academicianul.

La rândul său, Georgeta Filitti, istoric și membru de onoare al Academiei Române, este de părere că documentul scos la licitație de „Casa Historic” poate fi considerat „un act fondator”:

”Piesa de cea mai mare valoare rămâne un unicat. Un unicat cu valoare de act fondator al României moderne. (…) Așa cum Declarația de Independență a Statelor Unite este act fondator, la fel este această Convenție de la Paris.

Actul acesta este extraordinar de important. Se încheie la Paris, sunt puterile europene care își spun cuvântul și Imperiul Otoman. Puterile europene în calitate de puteri garante, unde, sigur, locul principal îl ocupa Franța lui Napoleon al III-lea, dar unde, cu disperare, reprezentanții Imperiului Otoman încercau să facă să nu se uite că, totuși, românii se aflau, încă, sub suzeranitate turcească.

Exemplarul care ne-a parvenit este o copie a acestei Convenții, o copie care s-a făcut la Istanbul. Probabil că au vrut să pară o concesie a sultanului, făcută supușilor lui. Este un manuscris în limba franceză, iscălit, parafat, e puțin probabil să se mai găsească la alți reprezentanți ai puterilor garante. Logic ar fi fost ca oricum un exemplar să se afle la Paris, doar că arhiva de la Tuileries a ars în timpul Comunei din Paris (…). Documentul este inestimabil”, a precizat Georgeta Filitti.

Convenția de la Paris(1858) prevedea:

Articolul 1 unirea parțială a principatelor Moldovei și Valahiei sub denumirea ”Principatele Unite ale Moldovei și Valahiei”, care rămâneau sub suzeranitatea ”Maiestății Sale Sultanul”.

Articolul 2 garanta autonomia Principatelor.

Articolul 3 prevedea alegerea unor domni (hospodari) separați în cele două principate.

Articolele 4, 5 și 6 explicau modalitatea de exercitare a puterii executive de către hospodar și cooperarea lor cu adunările elective separate și cu Comisia Centrală de la Focșani.

Articolul 8 stabilea valoarea tributului datorat Porții, și anume 1.500.000 de piaștri pentru Moldova și 2.500.000 de piaștri pentru Valahia.

Articolele 10 – 14 stipulau modalitatea de alegere a hospodarilor și drepturile și obligațiile lor.

Articolul 27 stabilea formarea unei ”Comisii centrale” la Focșani, formată din câte 8 membri pentru fiecare Principat.

Articolul 38 stabilea înființarea unei Înalte Curți de Justiție și Casație, comună ambelor Principate, cu sediul la Focșani.

Articolele 42 – 44 stabileau formarea unei miliții (armate) comune, al cărei comandant urma să fie numit alternativ de către domnitorii celor două Principate.

Convenția de la Paris din 1858 a devenit legea fundamentală a Principatelor și a rămas în vigoare până în 1864.

Printre ale documente scoase la licitație, se află și singura fotografie originală cu Avram Iancu și 9 cărți din biblioteca lui Mihai Eminescu.( FOTO mai jos)



AVRAM IANCU



9 cărți din biblioteca lui Mihai Eminescu