1.27.2023

Șeful de cabinet al Casei Albe, Ron Klain a fost arestat (26.ian.2023)

 


White Hats l-a arestat sâmbătă pe șeful personalului Casei Albe, Ron Klain, la scurt timp după ce a anunțat că va părăsi administrația ilegitimă în câteva săptămâni din motive personale, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.
Klain, o țintă de mare valoare, lucrase sub conducerea globaliștilor Al Gore și Barack Hussein Obama înainte de a se alătura campaniei Biden la sfârșitul anului 2019. Pe tot parcursul anului 2020, a lucrat ca consilier principal al campaniei prezidențiale a lui Biden și a primit funcția de șef de cabinet după ce Biden a furat cu succes alegerile din 2020.
White Hats afirmă că Klain a fost un jucător crucial în organizarea furtului din 2020. Ei spun că Klain i-a spus la începutul anului 2020 lui Biden că are un plan fără greșeală de a-l învinge pe președintele Trump, chiar dacă Trump a capturat multe voturi electorale devreme în noaptea alegerilor. Klain a fost membru al unui grup consultativ care a prezentat ideile de a manipula mașinile de vot și de a angaja „catâri” pentru a efectua aruncarea sacilor cu buletine de vot de ultim moment, a spus sursa noastră. (n.m. acest lucru a fost dus la îndeplinire și de USR-ul lui Băsescu în România)
„Dacă câștigi, e grozav. Dacă pierzi, te vom face să câștigi. Oricum, tu câștigi, iar Trump va pierde”, a spus Klain într-un mesaj text din iunie 2020 către Biden.
Klain l-a ajutat pe Biden să sigileze furtul. Fără contribuția lui Klain, Trump l-ar fi zdrobit pe Biden așa cum a bătut-o pe vrăjitoarea Hillary Clinton în 2016, a adăugat sursa noastră, spunând, de asemenea, că, deși White Hats îl supraveghease pe Klain, au ales să aștepte până când acesta va fi singur și izolat înainte de efectuarea arestării.
Impulsul lui anunțat de a demisiona – din motive personale – a fost o cortină de fum; Klain a descoperit că pălăriile albe erau pe coada lui și temându-se pentru viața lui, s-a pregătit să fugă imediat din Statele Unite. White Hats crede că Klain a fost informat pentru că ținea un bilet dus-dus către Varșovia, Polonia, când forțele speciale ale SUA deghizate în poliția de stat din Maryland au oprit vehiculul lui Klain în apropierea casei sale din Chevy Chase, Maryland, o enclavă a statului adânc.
Când Klain a întrebat de ce a fost oprit, a spus: „Știi cine sunt eu?” șeful Forțelor Speciale a răspuns: „Sigur că da”, și l-a smuls din mașină. Biletul de avion din buzunarul de la piept avea o dată de plecare pentru ziua următoare.
„Suntem destul de siguri că Klain ar fi zburat la Varșovia și s-ar fi îndreptat spre Ucraina pentru siguranță. Acolo merg mulți Deep Stater-i în aceste zile, mai ales dacă își dau seama că sunt ținta unei arestări militare. Tipul ăsta a fost un jucător important și l-am prins. Avem o mulțime de dovezi de folosit împotriva lui într-un un tribunal militar”, a spus sursa noastră.
În încheiere, el a spus că a fost ideea ingenioasă a lui Klain să folosească facsimilul Casei Albe de la Tyler Perry Studios, după ce armata americană i-a refuzat lui Biden intrarea la Casa Albă în ianuarie 2021.

Generalul Berger este rănit, dar în curs de recuperare   





Generalul Marinei David H. Berger rămâne la un spital White Hats nedezvăluit în timp ce se recuperează de la rănile grave suferite în timpul contactului cu răpitorii CIA, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.
Generalul, a spus el, a suferit următoarele răni în timpul săptămânii în care a fost în captivitate: Lacerații la nivelul feței; Traumatism la trunchi, brațe și picioare; O rotulă spartă; Contuzii multiple; Trei coaste rupte.
Răpitorii îl legaseră de pat în timp ce îl băteau. Ochiul lui stâng era umflat închis. Urechea lui dreaptă arăta ca o conopidă, iar fața îi părea piure de cartofi. În mod miraculos, scanările CT și RMN nu au arătat niciun semn de leziuni cerebrale sau leziuni interne. Agenții sadici, a spus sursa noastră, păreau pricepuți să atenueze folosirea forței pentru a tortura și schilodi generalul fără să-i rupă rinichii sau splina sau să-i spargă plămânii. Cu toate acestea, a petrecut câteva zile cu o durere atât de chinuitoare încât chiar și o picurare de morfină autoadministrată i-a oferit doar momente de ușurare.
El a suferit deja o intervenție chirurgicală pentru a-și repara rotula ruptă, iar coastele se vor repara cu timpul.
„Un om mai mic s-ar fi rugat pentru moarte”, a spus sursa noastră, „dar nu generalul Berger. El a fost conștient și a fost informat. El a spus că răpitorii lui nu l-au interogat niciodată, nu i-au pus nicio întrebare, ci doar l-au bătut pentru a se distra. De asemenea, l-au ținut sedat, astfel încât să nu se poată elibera. Potrivit criminalului supraviețuitor al CIA, ei așteptau ca oamenii secretarului de stat Lloyd Austin să-l ia.”
După cum s-a raportat, agentul supraviețuitor le-a spus anchetatorilor NCIS că el și trupa lui erau „în afara agenției” și funcționează fără aprobare de la Langley când l-au răpit pe generalul Berger. El a insistat că Lloyd Austin a emis un buletin prin care cere arestarea generalului și a promis o recompensă considerabilă dacă îl captura pe Berger viu și intact. El a spus că recompensă era de 2.000.000 de dolari, pe care plănuiseră să o împartă. El a negat că a participat la bătaia generalului Berger și a spus că a încercat să-și descurajeze camarazii să-l lovească cu pumnii pe general, deoarece riscau să-l omoare accidental și să-și compromită șansele de a obține recompensa.
Până acum, NCIS nu a reușit să demonstreze sau să infirme afirmația sa, dar generalii Berger și Smith sunt încrezători că Lloyd Austin a contribuit la operațiune. Când Smith i-a spus unui Berger obosit, dar lucid despre afirmațiile agentului supraviețuitor, generalul Berger a povestit ultimatumul lui Austin din 6 decembrie conform căruia toți ofițerii seniori ai Pălăriilor Albe ar trebui să se predea până pe 22 decembrie sau se confruntă cu consecințele.
Generalul Berger s-a admonestat și a spus că a fost neglijent. „Ar fi trebuit să fiu mai atent”, a spus el când generalul Smith l-a vizitat la spital. „O să te urmărească și acum. Când pot, vreau să-l văd pe nenorocitul pe care l-ai prins.”
Generalul Smith, a spus sursa noastră, i-a spus lui Berger că este „timpul de rambursare”.
„Va dura ceva timp, dar generalul Berger este de așteptat să-și revină pe deplin. El nu este fericit. Dacă Austin și directorul CIA Burns ar coordona acest lucru, ar fi un iad să dea socoteală”, a spus sursa noastră.
  P.S. – Dacă Fox News ar fi autentic, le-ar spune telespectatorilor că vicepreședintele senior al News & Politics Alan Komissaroff, care a murit vineri în urma unui atac de cord, la vârsta de 47 de ani, a primit vaccinuri de rapel Covid-19 în aprilie 2022 și ianuarie 2023. O sursă Fox vorbind sub anonimat, a declarat pentru Real Raw News că Komissaroff a fost un susținător al vaccinurilor care a purtat un ac în rever „Get the vax” până când alte personalități din rețea l-au tachinat, deși și ei au fost vaccinați. Asta e, fiecare moare cu convingerile sale…


CU BĂȚUL PRIN GARD