12.29.2019

Secretele Universului - Cei care îl neagă pe Dumnezeu, o fac din necunoaștere !






Nikola Tesla a făcut nenumărate experimente misterioase, dar el însuși era deja un mister. 

Mințile geniilor sunt caracterizate de o anumită obsesie și Nikola Tesla nu face excepție. 

Tesla înconjura clădirile de trei ori înainte de a intra în ele, își curăța vesela cu 18 șervețele și locuia în camerele de hotel cu numere divizibile cu 3. 

A făcut calcule pe elementele existente în zilele sale, doar pentru a se asigura că rezultatul a fost divizibil cu 3, bazându-și deciziile și alegerile pe acele rezultate. 

Tot ceea ce l-a înconjurat pe Tesla, a fost conceput în seturi de 3. 

Unii susțin că suferea de tulburări obsesiv-compulsive, alții spun că a fost foarte superstițios. Cu toate acestea, adevărul este mult mai profund și mai complex.

„ Dacă ai cunoaște măreția numerelor trei, șase și nouă, ai obține cheia universului ”, spune
a Nikola Tesla

A ales aceste numere dintr-un motiv. Tesla a susținut că acele numere sunt extrem de importante și nimeni nu l-a ascultat. 
A calculat chiar puncte nodale în jurul planetei legate de aceste numere. Dar de ce 3, 6 și 9 ?  Ce a încercat Nikola Tesla să facă lumea să înțeleagă ?  


Ceea ce vom discuta în continuare, este foarte interesant !

Mai întâi trebuie să înțelegem că noi oamenii, nu am creat Matematica, ci că doar o descoperim. 


Matematica este limba și legea universală. Este acea inteligență superioară care a creat totul, și pe care, noi oamenii, o numim Dumnezeu. 

Deci, Dumnezeu există cu adevărat ! 
Cei care îl neagă pe Dumnezeu, o fac din necunoaștere !
Cei care îl neagă pe Iisus Hristos, neagă de fapt cea mai frumoasă și mai inteligentă creație a lui Dumnezeu - OMUL !

Nu contează unde vă aflați în univers: 1 + 2 vor fi întotdeauna egali cu 3. 
Totul în univers se supune acestei legi ! 

Există modele care apar în mod natural în univers, tipare pe care le-am descoperit comune vieții noastre, galaxii, formațiuni de stele, evoluție și aproape toate sistemele naturale. 

Unul dintre aceste modele este cunoscut sub numele de „raportul de aur sau proporția divină”.





Modele care apar în mod natural în univers -  codurile ascunse ale lui Dumnezeu 



Un alt sistem cu adevărat important, pe care natura îl respectă, cunoscut sub numele de „Puterile sistemului binar”, este acela în care modelul pornește de la unul și continuă să dubleze numerele. 


Celulele și embrionii se dezvoltă urmând acest tipar, pentru mulți sacri: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, ... 
Unii numesc aceste modele „Planul lui Dumnezeu”. 
Prin urmare, matematica este ca o amprentă divină, lăsând la o parte toată religia.

Astfel, în ”Vortex Mathematics” - apare un model care se repetă: 1, 2, 4, 8, 7, 5 și așa mai departe: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, ... După cum vedeți, 3, 6 și 9 nu apar în acest model. 




”Vortex Mathematics” - Vortex bazat pe matematică


Omul de știință Marko Rodin consideră că aceste numere reprezintă un vector de la a treia până la a patra dimensiune pe care o numește „câmp de flux”. 

Se presupune că acest câmp este o energie dimensională superioară care influențează circuitul energetic al celorlalte șase puncte. 

La rândul său, Randy Powell, un student al lui Marko Rodin, spune că aceasta este cheia secretă a obținerii de energie liberă, ceva ce știm că Nikola Tesla a investigat de-a lungul vieții.

Să începem de la 1: dublându-l obținem 2; la rândul său, 2 duplicate sunt 4; 4 duplicat este 8; 8 duplicat este 16, ceea ce înseamnă 1 + 6, care este egal cu 7; 
16 duplicat este 32 rezultând 3 + 2 care este egal cu 5 (puteți dubla 7 dacă doriți ceea ce ați obține 14 rezultând 5); 
32 duplicat este 64 (5 duplicate este 10) rezultând un total de 1. 

Dacă continuăm, vom urma întotdeauna același tipar: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, ... 

Dar dacă vom începe de la 1 invers, vom continua să obținem același tipar, doar invers: jumătate din unul este 0,5 (0 + 5) egal cu 5. Jumătate din 5 este 2,5 (2 + 5) egal cu 7 și așa mai departe. După cum se poate observa, nu apar nici 3, nici 6, nici 9. Este ca și cum ar fi dincolo de acest tipar, fără ele.

Cu toate acestea, ceva ciudat apare dacă le duplicăm. 
3 duplicat este 6; 6 duplicat este 12 care ar rezulta în 3. 

În acest model nu se menționează 9. Este ca și cum 9 ar fi dincolo, complet liber de ambele tipare. Dar dacă vom dubla numărul 9, vom observa că va fi întotdeauna 9: 18, 36, 72, 144, 288, 576 ... Ceea ce este cunoscut sub numele de ”Simbolul Iluminării„

Dacă călătorim în Marea Piramidă din Giza, vom vedea că nu există doar trei mari piramide, ci că cele trei sunt situate într-un mod foarte specific, reflectând pozițiile stelelor din Centura Orion. 
Vom observa și un alt grup de trei piramide mai mici. 





Cele trei mari piramide: Piramida Micerinosului, Piramida lui Chephren și Piramida Cheopsilor. Mai întâi sunt așa-numitele piramide regine. 


Astfel, putem găsi nenumărate dovezi că natura folosește triplă și a șasea simetrie, inclusiv forma plăcii hexagonale a celulei comune de albine. Strămoșii noștri au imitat aceste forme în construcția arhitecturii lor sacre.






Celulele albinelor



Este posibil să existe ceva special despre misteriosul număr trei? Este posibil ca Tesla să fi descoperit acest secret profund și să utilizeze aceste cunoștințe pentru a ajunge la limitele științei și tehnologiei ?

Să zicem că există 2 opuse. Numiți-le lumina și întunericul, dacă doriți. 
Sunt ca polii nord și sud ai unui magnet. O parte este 1, 2 și 4; cealaltă parte este 8, 7 și 5. 
Ca și în cazul energiei electrice, totul din univers este un curent între aceste două polarități, ca un pendul în mișcare, iar dacă ne imaginăm mișcarea ei, este ceva precum simbolul infinitului: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5...





3, 6 și 9, cele trei numere care l-au obsedat pe Tesla și simbolul vieții


Cu toate acestea, aceste două părți sunt guvernate de 3 și 6: 3 guvernează 1, 2 și 4 în timp ce 6 guvernează 8, 7 și 5. Dar dacă studiem îndeaproape acest model, problema devine și mai copleșitoare: 1 și 2 este egal cu 3; 2 și 4 este egal cu 6; 4 și 8 este 12 care este egal cu 3; 8 și 7 este 15, ceea ce este egal cu 6; 7 și 5 este 12, care este egal cu 3; 5 și 1 este egal cu 6; 1 și 2 este egal cu 3 ... Același model pe o scară mai mare este de fapt 3, 6, 3, 6, 3, 6, ... Dar chiar și aceste două părți, 3 și 6, sunt guvernate de 9, ceea ce arată ceva spectaculos.

Analizând atent modelul 3 și 6, ne dăm seama că 3 și 6 sunt egali cu 9, 6 și 3 este egal cu 9, toate numerele împreună sunt egale cu 9, cu excepția lui 3 și a lui 6 luate separat. Deci 9 înseamnă unitatea ambelor polarități. 





9 este Universul însuși ! Vibrații, energie și frecvență ! 3, 6 și 9 !







Universul - simbolul vieții



„ Dacă doriți să găsiți secretele universului, gândiți-vă în termeni de energie, frecvență și vibrații ” a spus Nikola Tesla - și există un adevăr filosofic foarte profund în cuvintele sale. 

Imaginează-ți ce am putea realiza dacă am aplica așa-numita „cunoaștere sacră” în știința de zi cu zi !

Ceea ce v-am relatat eu aici, sunt doar generalități. Lucrurile sunt mult mai complexe. Voi reveni cu alte articole despre acest subiect.



sursa: https://www.ancient-origins.es/noticias-general-fen%C3%B3menos-inexplicables/la-obsesi%C3%B3n-nikola-tesla-el-secreto-oculto-tras-los-n%C3%BAmeros-3-6-9-004049/page/0/1