12.04.2019

PRINȚUL PĂDURILOR





DISTRUȘI PRIN LIBERUL NOSTRU ARBITRU !





Umanitatea este condusă de o elită malefică ! Este oare atât de greu de observat acest lucru ? 

Locurile în care se află astăzi România reprezintă vatra civilizației terestre.

Elita malefică, pentru a putea distruge umanitatea, trebuie să distrugă mai întâi România de la suprafață, pe care o cunoaștem cu toții, dar mai ales România din interiorul pământului, despre care foarte mulți oameni habar nu au că există.

Trăim vremuri în care totul este îndreptat împotriva ființei umane, în care frumosul, compasiunea, umanitatea, iubirea sunt subtil deturnate, sunt mutilate și pervertite, într-o dorință satanică de a distruge complet pe cel mai frumos fiu al Creatorului, OMUL.

Pe Pământ, totul pare că merge pe un drum al distrugerii - păduri tăiate, ape otrăvite, atmosferă plină de otrăvuri și metale grele, un tablou trist, sinistru. 






Oamenii nu mai sunt empatici, nu mai au sentimente, sunt fiecare pentru el, sunt nervoși, violenți și obosiți, muncesc prea mult pentru nimic, banul e singurul lor țel. 

Națiunile sunt pe picior de război, totul este îndreptat contra vieții, nimic nu se mai face pentru binele umanității, totul e doar o tăcută distrugere.






E greu de crezut, dar agenții unei civilizații extraterestre în expansiune activează pe Pământ. 


Invazia extraterestră e aproape de final !


Ascunși de mii de ani printre pământeni, deghizați în pământeni, cu obiceiurile și stilul pământean de viață, s-au infiltrat în cele mai înalte cercuri, ocupând cele mai importante funcții de stat sau militare, pregătesc această planetă pentru a deveni una din viitoarele lor așezări. 







Fac totul prin noi, pregătesc aici prin noi mediul propice lor, mai mult, eliberează Terra de locuitori, prin noi, împingându-ne pe zi ce trece către autodistrugere.

Sunt lupi ascunși în blană de oaie, iar noi turma, ne lăsăm ghidați de ei crezându-i unii de-ai noștri, având senzația că sunt lideri aleși dintre noi.







Nu sunt mulți, dar sunt suficienți cât prin inteligența și viclenia lor să ne ducă pe drumul fără întoarcere al autodistrugerii.

Ei au nevoie de planeta noastră, dar nu și de noi, ei au nevoie de o planetă nelocuită, liberă, ei au nevoie de ”casa” noastră.

Nu e greu, la tehnologia lor, să termine rapid viața pe Pământ, dar nu o pot face direct, probabil că ar trebui să dea cumva socoteală, se supun unor tratate, agremente semnate între civilizațiile universului, respectă niște legi valabile în acest univers, fac totul prin noi, astfel încât urmările să fie datorate alegerilor noastre, ne distrug prin liberul nostru arbitru. 







Trebuie să facă totul prin noi, noi să facem totul împotriva noastră, noi să ne otrăvim hrana, apa, să ne distrugem mediul, noi să ne omorâm între noi în războaie.

Prin noi își pregătesc mediul propice pentru ei, aici pe Pământ, poate că ei nu au nevoie de așa mult oxigen, poate că ei respiră alte gaze, poate că nici apă nu beau. 

Nu au nevoie de păduri, de ape curate și poate că nici de lumina prea puternică a Soarelui nu au nevoie. 

Poate că nici nu sunt extratereștrii ci chiar intratereștrii, bine ascunși în adâncurile pământului.

Au totuși o singură grijă, să nu distrugem planeta, ci doar să o transformăm și să o eliberăm.

Dețin un antidot universal, și-au creat baze unde se pot retrage și trăi autonom până când efectele distrugerii se neutralizează. 


Vezi bazele (buncărele) subterane unde au fost stocate rezerve mari de hrană și apă, generatoare de oxigen, ecranare contra radiațiilor etc. 

Știți filmele americane în care o grupare teroristă ajunge să preia controlul planetar ? Când acești malefici ajung să șantajeze șefi de state și de armate cu apăsarea butonului nuclear ?

Ei bine, filmul a devenit realitate, se întâmplă acum !

Umanitatea e condusă de o elită teroristă, e oare atât de greu de observat asta ?

Trăim ultimile clipe ale purității umane, tot ce este pur și divin în noi este atacat și pervertit. 

Trăim vremuri în care totul este îndreptat împotriva ființei umane, în care frumosul, compasiunea, umanitatea, iubirea sunt subtil deturnate, sunt mutilate și pervertite, într-o dorință satanică de a distruge complet pe cel mai frumos fiu al Creatorului, OMUL.

- Distrugerea ireversibilă a mediului, a tuturor resurselor, cu poluarea intenționată sau din inconștiență a aerului, a apei, a solului;

- Otrăvirea oamenilor prin vaccinuri și medicamente toxice, alimente, chimizare agricolă etc.;

- Chemtrails, Codex Alimentarius, vaccinurile toxice, deversarea de reziduuri radioactive în pânza freatică; 

Tot ce se face e îndreptat spre distrugerea vieții pe planetă și  depopularea ei.

Această civilizație extraterestră sau intraterestră are nevoie de o casă a lor. Planeta Pământ reprezintă, pentru această civilizație, casa pe care și-o doresc.

Pe Pământ însă locuim noi oamenii și celelalte ființe.

Au deci nevoie de un plan laborios și bine gândit, așa că și-au trimis aici agenții lor secreți sub acoperire, adică ”deghizați” în oameni. 

În timp s-au infiltrat în posturi cheie din toate domeniile, s-au strecurat în guverne sau au corupt, șantajat și/sau cooperat cu acestea. 

Probabil unii au ajuns să conducă armate sau să fie președinți de state.

Ei au misiunea de a pregăti terenul și condițiile pentru relocația lor.

Dar ce civilizație suficient de evoluată ar proceda așa ? Ce civilizație avansată nu ar fi conștientă de încălcarea gravă a legilor universului ?

E clar că ei sunt conștienți de aceste aspecte, așa că planul lor se derulează ”respectând” liberul nostru arbitru.

Cum ? Simplu, noi trebuie să ne autodistrugem prin sfaturi înșelătoare, prin guverne și structuri corupte (unii spun ființe hibride între noi și ei), prin forța și fascinația banilor, prin care gestionează umanitatea spre distrugere prin propriul ei liber arbitru.

Restul știți, o viață aglomerată, care să nu permită timp de meditație și analiză, informații false, dezbinarea noastră, războaie, poluare, otrăvire lentă și sterilizare a populației, etc.

Dacă până nu de mult credeam că civilizații benevolente împiedică catastrofele nucleare pe Pământ, am început să mă gândesc că și cei care ne vor dispariția ar face asta, pentru că o catastrofă nucleară ar transforma Terra în bucăți și praf sau ar face-o de nelocuit pentru o lungă perioadă de timp.

Culturile vechi și chiar Biblia susțin că nu există extratereștrii benevolenți și că e vorba de fapt de îngeri decăzuți, de demoni.

Mai mulți cercetători ai răpirilor extraterestre prin tehnici de hipnoză, susțin același lucru, toți extratereștrii sunt malefici.


Din păcate, mulți pământeni li s-au alăturat din prostie, din răutate, din lăcomie !

Toată aparatura electronică, de care mulți dintre oameni au devenit dependenți, a fost creată pentru a ni se transmite știri false, pentru manipularea minților, pentru controlul vieții tuturor oamenilor !


TREZIȚI-VĂ OAMENI BUNI !