9.14.2021

Gheorghe Piperea : ”Marea Britanie renunță la certificatul vaccinal și Franța anchetează un fost ministru al Sănătății Covid”

 


”Două știri foarte interesante din Marea Britanie și, respectiv, din Franța, au ajuns la mine în acest weekend 

Unu - Boris Johnson a anunțat că renunță la pașaportul sanitar în iarnă și, de asemenea, la starea de alertă, care i-a permis să decidă, fără sprijin popular și politic, măsuri de restrângere de drepturi și de libertăți nemaiîntâlnite de la al doilea război mondial încoace. 

În primul rând, furia populară l-a cam pus pe fugă pe Boris cel roșu. În al doilea rând, propriul partid a început să dea semne de iritare pentru faptul că susținerea așa-zisei lupte contra așa-zisei pandemii a determinat deja creșteri de taxe și impozite, precum și efecte economice gravisime, lucruri care nu pot fi lăsate nesancționate de electorat. 

Doi - în Franța, o fostă ministră a sănătății (Agnes Buzyn) a fost pusă sub acuzație de un judecător de instrucție penală din Paris pentru fapte penale săvârșite în și cu ocazia plandemiei. Contracte cu dedicație, deturnare de fonduri, conflicte de interese, donații și sponsorizări anterioare obținute de la big pharma, neanunțate legal etc. Exact cam ce s-a făcut și la noi în vajnica, eroica, supermanica luptă românească_contra plandemiei.

A bont entendeur, salut ! (cine are urechi de auzit, să audă).

1) https://www.thetimes.co.uk/article/covid-vaccine-passports-scrapped-for-winter-by-boris-johnson-5g2fdb2zn?fbclid=IwAR0wW3QtOwXS6_PHq9KmSoVtbLFqfyLgrr9t8bItRzozUF_k0eYGsECtync

2) https://www.francetvinfo.fr/sante/maladie/coronavirus/mise-en-examen-d-agnes-buzyn-cette-decision-cree-un-precedent-dangereux-affirme-le-depute-lrem-sacha-houlie_4767737.html?fbclid=IwAR2DX2LVoqvSZQy2iiZH89Tt-gv7uG4GXfr8eLuPf4Cl3gHzRZ1UKburcaY

Dr. Adrian Cacovean : ”Din cei rămași în viață după tăvălugul acesta, puțini vor mai ști ce-i libertatea”

 


Dacă te uiți la avertizările venite de la chiar producătorii de vaccinuri, constați că acei oameni sunt cinstiți. Ei nu au vrut să facă cercetare pe oameni și să transforme omenirea în șobolani de experiențe medicale.

Numai că au venit politicieni și doctori și pacienți peste ei să ceară salvarea prin vaccinare pentru nebunia lor după bani !

Și au cerut statele lumii să înceapă experimentul vaccinal fără respectarea etapelor, cercetarea îmbinată cu tratamentul.

Noi, guvernele suntem responsabili prin ”șulfele” noastre din guvern, presă, informații, sponsorizate de această industrie, că am transformat omenirea în rezervor de cobai.

În afară de a ne masca, baricada în casa noastră, retrage din societate, din familie, din biserica noastră, din lume, de a construi ziduri între noi, chiar nu am putut face nimic. Închiderile de anul trecut erau din cauză că nu exista vaccin.

Masca nu a funcționat și nici starea de urgență din cauza lipsei de vaccin.

Anul acesta a apărut vaccinul experimental fără număr, la liber, chiar cu stimulente de tip electoral.

Mulți s-au înțepat de bună voie, alții de nevoie, alții ca să nu aibă probleme, alții să poată merge la serviciu, mulți chiar cu două feluri de vaccin ca să fie siguri.

Vrăjeala cu imunitatea mai slabă la vaccinurile clasice și că de aceea trebuie să faci rapelul ca să fie vaccinarea completă, se pare că nu a ținut.

Acum s-a trecut la rapelul 2 și este pe țeavă rapelul 3 cu intenția clară de rafală programată la infinit.

Deși este clară ineficiența vaccinării, vaccinatul umplând reanimările chiar în țările cu rate crescute ale vaccinării, țări care au fost supuse restricțiilor severe repetate, supuse portului de mască, păstrării distanței, se continuă cu restricții, previziuni sumbre; cursa înarmării cu vaccinuri continuă.

Ce putem deduce din evoluția din ultimele 3 luni este că țările care raportau rate ale vaccinării complete de peste 90% au început să se bată mai puțin în piept atunci când spitalele au început să se umple cu cazuri noi în număr mare la pacienți vaccinați.

Acest fenomen arată clar tendința de a mușamaliza ineficiența vaccinării și de a pune cazurile în seama nevaccinării. În paralel asistăm la o reducere a importanței testului PCR, considerat acum 1 an standardul în diagnosticul cazurilor, valorificat de presa inductoare de panică prin expresii momeală pentru oligofreni „ai văzut ce multe cazuri”, „nu neg realitatea bolii”, „dar ai văzut câți morți sunt și ce pline sunt reanimările”.

Alții, care ar fi trebuit să apere respectarea legii, au venit cu expresiile lor dintre care cea mai elocventă este „zădărnicirea măsurilor”, expresie neobolșevică la fel ca cea postdecembristă „nu ne vindem țara”.

Mușamalizarea ineficienței măsurilor se face și prin terorizarea în continuare a populației !

Pe lângă mușamalizarea ineficienței măsurilor, a inconsistenței logice și științifice a acestora, mai trebuie mușamalizat efectul nociv al măsurilor, pe toate planurile, administrativ, medical, social, juridic, științific, pedagogic, cultural, turistic, religios etc.

În perioada imediat următoare accentul se va pune pe darea vinei pe nevaccinat.

Prin înșelăciune, mită, viclenie, presiuni, învinovățire, constrângere, crimă, majoritatea se va vaccina până la urmă, moment în care cadrul legislativ va fi modificat major, pe nesimțite de majoritatea obedientă. Toate aceste lucruri de care vorbesc acum sunt realități prezente, în curs de desfășurare, percepute acum doar de unii. Ce vorbesc acum este din prisma unui om care plătește contribuții la stat pentru el și angajați, dă salarii, asigură pensie, ajutor social, contribuție la sănătate nu doar pentru el, care înțelege ceva din mersul societății și pune umărul la aceasta.

Mai pe scurt, se întâmplă acum ceva care știrbește și erodează treptat liberul arbitru, normalitatea, credința, Paternitatea (Dumnezeu este Tatăl nostru de la care primește suflare, viață orice om).

Din cei rămași în viață după tăvălugul acesta, puțini vor mai ști ce-i libertatea.

Ne așteaptă vremuri grele !

Și ocazii să ne îndreptăm viața !

Peste 1600 de raportări de cădere a părului în urma injecțiilor anti-Covid

 


O tânără japoneză a început să își piardă părul la o zi după ce a fost injectată cu vaccinul COVID-19 de la ModeRNA, iar o lună mai târziu era aproape complet cheală, potrivit LifeSiteNews. Tot Japonia a raportat neregulile cu metal în vaccin și proteina spike din sânge.

Peste 800 de persoane au raportat căderea părului și alopecia în urma injecțiilor COVID-19 în Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse la Vaccinuri (VAERS) al guvernului american. VigiBase, baza de date globală a OMS de raportare a potențialelor efecte secundare ale medicamentelor, a înregistrat 1.693 de raportări de alopecie autoimună, majoritatea din SUA și Europa. 

Tânăra japoneză, a făcut o postare de blog pe 31 iulie, documentând căderea dramatică a părului său în urma vaccinării. 

Tânăra din Japonia a scris că a făcut prima doză de injecție experimentală ModeRNA pe 29 iunie și a simțit durere în braț și o stare de slăbiciune, dar nu a făcut febră.

A doua zi, a observat că își pierduse mult păr și că îi apăruse o erupție cutanată, pe care la momentul respectiv a ignorat-o, punând-o pe seama schimbărilor meteorologice.

Totuși, în ziua următoare, când s-a spălat pe cap, a observat că scurgerea s-a înfundat cu păr și că pe jos era și mai mult păr. Pe 7 iulie, la puțin mai mult de o săptămână după ce a fost vaccinată, japoneza a fotografiat trei pete rotunde de chelie pe cap. 

Pe 13 iulie, când s-a trezit, a observat că perna îi era acoperită de păr. Pe 17 iulie, tânăra japoneză a descris că a simțit vântul pe scalp pentru prima dată în viața ei. 

Pe 21 iulie, a apelat la asistență medicală.

Raportări similare de alopecie - o afecțiune autoimună care afectează foliculii de păr - și căderea părului sunt descrise în 846 de raportări la VAERS

Cauzele alopeciei ”areata” (AA), care poate duce la căderea părului sub formă de pete, pe tot capul, dar și a genelor și sprâncenelor, sau pe tot corpul, sunt necunoscute, dar este descrisă ca fiind una dintre cele peste 80 de afecțiuni autoimune distincte, în care celulele își pierd statutul privilegiat în organism și devin ținte pentru un atac continuu al sistemului imunitar dereglat. În cazul alopeciei, foliculii de păr sunt cei considerați de organism ca fiind invadatori străini.

VACCINAREA VACCINAȚILOR - Cum devin vaccinații nevaccinați în statisticile oficiale de îmbolnăviți și morți de/cu Covid

 


Brusc vaccinații devin nevaccinați (pentru că au doar două doze administrate). Adică din nou toți suntem proști. În noul scenariu vom avea așa: niște deștepți responsabili care au în ei trei doze, niște proști pe jumătate (au doar două doze) și niște paria ciudați (fără nici o doză). Probabil că la următoarea mutație a virusului va fi nevoie de a patra doză pentru a dovedi că ești un cetățean responsabil.

Toate astea se întâmplă în condițiile în care propaganda oficială a statului nu suflă o vorbă despre noile terapii cu anticorpi monoclonali care au dublu efect: sunt curative (adică vindecă boala) dar și profilactice (deci previn boala) pentru TOATE variantele de virus.

Începând de la 1 septembrie Centrul pentru Prevenția și Controlul Bolilor din Statele Unite (CDC) a nuanțat pe site-ul său oficial definiția „vaccinatului complet”. Astfel, potrivit CDC, dacă ai doar o doză sau chiar  două dar nu au trecut 14 zile de la rapel nu ești considerat „complet vaccinat”.

Ce mai zice CDC: dacă „iei medicamente care îți slăbesc sistemul imunitar” - ceea ce presupune că ești deja bolnav - „poți să nu fi complet protejat chiar dacă ești complet vaccinat”. 

Cu alte cuvinte, dacă vaccinatul se îmbolnăvește sau moare după prima doză, nu e din cauza vaccinului. Dacă moare după a doua doză, dar n-au trecut 14 zile, e sigur din cauza Covidului.

Iar dacă injectatul moare după ce este „complet vaccinat” atunci e din cauza teribilelor tulpini. Dar măcar se poate spune că a avut o formă mai ușoară de moarte.

Însă acum, de la apariția celei de a treia doze, dintr-o dată toți cei cu două doze devin, „complet nevaccinați”. Exact ce și-au dorit „cioclii apocaliptici” de la noi pentru a anunța „valul nevaccinaților”.

În realitatea, valul 4 este așadar, cel mai probabil valul (sau balul ?) „vaccinaților nevaccinați”, după cum stau deja dovadă numeroase cazuri și la noi (vedeți cazul Răzvan Codrescu, vaccinat și decedat).

Profesionist, dr. Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a anticipat încă de pe 27 august această mișcare, conform unei postări valabile pentru ce va urma, pe care o reproducem integral:

Vaccinarea vaccinaților

„Final story: în funcție de interesele propagandei poți fi cetățean model azi - pentru că ai băgat două doze și să ți se dea un petec de hârtie care să dovedească asta. Iar mâine vei deveni un antivaccinist și un iresponsabil dacă nu accepți a treia doză. Bașca că prima hârtie devine bună pe post de hârtie igienică!

Ia vaccinul, neamule !

Dacă te vaccinezi viața ta va reveni la normal.

E cool să te vaccinezi.

Ești un prost și un inconștient dacă nu te vaccinezi.

Toți care-și pun întrebări despre vaccin sunt dușmanii omenirii. Și sunt cam proști.

Dacă nu te vaccinezi riști să ajungi un fel de paria: nu te mai primim nicăieri, nu ai voie să călătorești și mai nou vei rămâne și fără slujbă.

Pfizer e cel mai tare. Celălalte sunt cam nașpa. Au efecte adverse.

Cam așa a decurs campania de vaccinare până acum. Împărțindu-ne - pentru a câta oară? - în buni și răi, deștepți și proști, vaccinați și nevaccinați, responsabili și iresponsabili.

Între timp virusul pare ca e mai deștept decât vaccinul. Își schimbă structura. De vreo patru ori în șase luni. Nu contează, au spus unii. Mutațiile nu au importanță: bagă vaccinul că sigur e bun și îți promitem că va fi bine.

Mai suntem câțiva care întreabă timid dacă totuși nu ar fi logic ca pentru diferite tulpini ale virusului să fie produse vaccinuri specifice. Sau dacă se știu efectele secundare pe termen mediu și lung. Sau dacă nu cumva este o greșeală să vaccinezi oameni care deja au făcut boala. Suntem repede reduși la tăcere și stigmatizați că suntem proști și iresponsabili (deși unii sunt chiar laureați ai premiului Nobel)…

Cert este că vaccinarea părea că a avut succes, mai ales în unele state-chiar 70% pe alocuri. Ca medic m-aș fi bucurat să se termine. Oamenii să revină la viața lor și totul să fie dat uitării. Iar cârcotașii vaccinării să fie făcuți de râs.

Stigmatizați, izolați, puși la stâlpul infamiei !!

Și a venit vara mult așteptată. Oamenii flămânzi după vacanțe au dat buzna, fluturând cu mândrie certificatele de vaccinare. Că doar sunt imuni, nu-i așa? Și li s-a promis libertatea mult visată împreună cu familiile și prietenii …

Deodată, din întunericul universului apare o nouă variantă. Și ce dacă, au spus oamenii vaccinați! Noi suntem imuni, iar proștii nevaccinați vor plăti prețul acum. Dar ce să vezi? Nu e așa. Se comunică că trebuie și a treia doză că vezi doamne primele două nu sunt de ajuns în noua situație.

Brusc vaccinații devin nevaccinați (pentru că au doar două doze administrate). Adică din nou toți suntem proști. În noul scenariu vom avea așa: niște deștepți responsabili care au în ei trei doze, niște proști pe jumătate (au doar două doze) și niște paria ciudați (fără nici o doză). Probabil că la următoarea mutație a virusului va fi nevoie de a patra doză pentru a dovedi că ești un cetățean responsabil.

Toate astea se întâmplă în condițiile în care propaganda oficială a statului nu suflă o vorbă despre noile terapii cu anticorpi monoclonali care au dublu efect: sunt curative (adică vindecă boala) dar și profilactice (deci previn boala) pentru TOATE variantele de virus.

Cu alte cuvinte există soluții eficiente și dacă nu te vaccinezi.

Dar oare ce am mai face cu cele 120 de milioane de doze de vaccin care trebuiesc plătite musai, cu toate că începe să fie evident că devin inutile în fața unui virus atât de bine făcut !”




Nelu Tătaru propune vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane

 


Tătaru îi va propune lui Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru personale din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi.

Nelu Tătaru a revenit în Guvern, pe poziţia de consilier al premierului Cîţu. Ministrul Sănătăţii care a patentat „cocoaşele” de coronavirus înainte de apariţia valurilor a anunţat marţi proiectul care va genera cu siguranţă mari dezbateri în societatea românescă.

Tătaru a declarat marți, la DigiFM, că va discuta cu Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru personale din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi. Obligativitatea imunizării ar putea fi impusă și pentru persoanele vârstnice, bolnavii oncologici sau cei imunodeprimați. „Ne gândim la vaccinare sau testare săptămânală. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale”, a spus Tătaru.

Nelu Tătaru susține că România se află în prezent într-un val patru, care este mai agresiv decât primele două, motiv pentru care sunt necesare măsuri urgente de stopare a răspândirii Covid-19.

Tătaru a spus că intenționează să îi propună premierului Cîțu să existe vaccinare obligatorie la categorii esențiale sau testare săptămânală, iar cine nu se va supune măsurii și reprezintă un pericol să nu mai fie primiți la locul de muncă.

„Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale. Deciziile se iau la nivelul Ministerului Sănătății sau CNSU, pe care îl conduce premierul. Trebuie să înțelegem că suntem într-un val patru, care este mai agresiv decât unu sau doi. Ne e greu să îl luăm în serios după un sezon estival”, a declarat Tătaru.

„În această categorie intră tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV/SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, imunodeprimați. Aici sunt cei pe care trebuie să îi avem în vedere într-o primă fază. Nu putem opri pandemia, dar putem limita numărul de decese și numărul de internări în Terapie Intensivă. Aceste măsuri merg sau converg spre acest deziderat”, a mai spus acesta.

Tătaru a precizat că dacă cei aflați în categoria stabilită nu se vaccinează, vor fi obligați să se testeze săptămânal: „Se face (testarea – n.r.), în general, săptămânal. Din punctul meu de vedere stimulările (tombole, premii) ar trebui să înceteze și să folosim acești bani pentru teste”.

Întrebat ce se întâmplă dacă o astfel de persoană nu face nici vaccinul, nici testul, Tătaru spune că se ia inclusiv în calcul să i se interzică dreptul la muncă: „În măsura în care reprezintă un pericol, având în vedere și situația din localitatea respectivă, factorii care pot duce la o transmitere în comunitatea respectivă, putem să ne gândim și la acest lucru. Trebuie să înțelegem că binele sau beneficiul comun este mai important decât binele individual”.

Cadrele didactice, polițiștii sau pompierii, pe lista persoanelor care ar putea fi obligate să se vaccineze anti-Covid

Cadrele didactice intră la activități considerate esențiale, susține Nelu Tătaru, la fel și polițiștii, pompierii sau jandarmii.

„În acest moment sunt vaccinate 66% dintre cadrele didactie, iar copiii peste 3 ani aproximativ 13%. Cred că această mobilitate găsește un loc pentru transmitere și în școli. Cred că trebuie să ajungem și în acest sector esențial în care să înțelegem că efectiv vaccinarea nu reprezintă marele pericol care ne împiedică să scăpăm de această pandemie. Ba, din contră, este acel beneficiu pe care îl așteptam de un an de zile”, spune Tătaru.

„Vaccinarea a început cu acest categorii (polițiști, pompieri, jandarmi – n.r). Cred că ar trebui să începem reașezarea vaccinării și a testării tocmai la fel cum am început, în funcție de importanța desfășurării activității a unei societăți, a unei comunități”, a conchis Nelu Tătaru, la DigiFM.

Pacient declarat mort, găsit de rude viu într-un salon al spitalului din Craiova

 


Un bărbat, internat în spitalul județean, a fost declarat mort. Rudele îndurerate s-au pregătit pentru înmormântare, însă, când au mers să ridice trupul decedatului, surpriză: bărbatul era viu, internat la Terapie intensivă.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din comuna Cioroiaşi, judeţul Dolj, a fost declarat decedat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi acesta este în viaţă.

Bărbatul de 78 de ani a ajuns la spitalul Județean din Craiova cu probleme grave de sănătate. A fost operat, apoi dus pe secția ATI. Duminică dimineață, rudele au fost anunțate de către un reprezentant al spitalului că bărbatul a murit. A doua zi, s-au prezentat la spital pentru identificarea cadavrului şi ridicarea lui. Doar că surpriză, persoana decedată nu era ruda lor.

„Pe mine m-au chemat sa recunosc cadavrul. Mi-au adus pe cineva învelit, au dat la o parte de pe faţă. Le-am spus că nu este el. Mi-au spus: Cum domnule, nu-ţi recunoşti socrul ? Am spus că nu este el. Între timp l-au dezvelit şi au văzut că pe mână avea un tatuaj. La un moment dat s-au uitat şi pe mână, avea un bileţel pe care era trecut alt nume. Le-am arătat şi o poză a lui, pentru că noi îi făcusem o poză pentru tablou. Au plecat iar în morgă şi au revenit după 5 – 10 minute şi au spus că este ceva în neregulă şi să aştept în faţă. Nu a verificat nimeni că pe mână avea scris alt nume”, a povestit ginerele pacientului la spitalul din Craiova, la România TV.

În tot acest timp, familia doljeanului se pregătea de înmormântare.

„Trăim de trei săptămâni o traumă. Au făcut groapa. A venit lume la poartă. A bătut clopotul în sat. Am adus acei gorniști, preotul, practic tot ce se face, la ţară, la o înmormântare”, a declarat Petrișor Oprea, fiul bărbatului în vârstă de 78 de ani, la România TV.

Bărbatul a fost găsit viu, intubat la Terapie Intensivă.

„Tatăl meu trăia. Este acum la Terapie Intensivă. L-am strigat, era cu ochii deschisi, am stat 5 minute langa el. Eu l-am vazut că e lucid. Cu ce mă încalzesc scuzele cand am trait trauma asta?”, spune revoltată fiica pacientului.

Conducerea spitalului spune că este o greşeală la secţia de ATI, că s-au încurcat fişele a doi pacienţi din cauza „suprasolicitării personalului”.

„Acest incident este urmare a suprasolicitării personalului din ATI. Numărul pacienţilor COVID ŞI non-COVID este în creştere. În momentul de faţă numărul paturilor de la ATI COVID este plin la adulţi. Avem un număr foarte mare de pacienţi. Personalul este suprasolicitat şi este o regretabilă greşeală. Ne cerem scuze familiei. Ancheta este în desfăşurare”, a declarat medicul Alice Drăgoescu, sefa secției ATI de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.