10.01.2022

Acum 2 ore - ✅ Mesajul D-nei senator Diana Șoșoacă

 

Benjamin Fulford, ziarist (27.09.2022) : ”Se profilează o revoluție mondială pe măsură ce oamenii se trezesc”

 


Există semne în mai multe țări că un fel de revoluție mondială este în desfășurare. Acestea includ o luptă pentru putere în China, revolte în Iran, mobilizarea militară a Rusiei, o declarație de război din partea Texasului, tulburări regale în Marea Britanie și multe altele. Ceea ce indică toate acestea este un fel de eveniment istoric de lebădă neagră la nivel mondial, posibil în octombrie.

Să începem cu evenimentele din China. Internetul a fost plin de zvonuri declanșate de raportul lui Jennifer Zeng de pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-cPXsqEdOvA

Am verificat-o pe Zeng și s-a dovedit că ea este un membru al cultului Falun Gong eliberat din Departamentul de Stat al SUA de către Mafia Khazară (MK), Elliott Abrams. Cu toate acestea, raportul părea a fi foarte credibil. Acesta arată un videoclip cu un convoi militar de 80 de kilometri care se deplasează pentru a înconjura capitala Beijing. Se notează că a avut loc o întâlnire majoră a comandanților militari chinezi care nu l-a inclus pe Xi Jinping, șeful nominal al armatei chineze. În mod foarte neobișnuit, cei doi membri ai politburo-ului legați de armată de la întâlnire nu l-au menționat pe Xi în discursurile lor. Mai mult, un general de vârf din nord, care ar fi fost concediat de Xi, stătea pe un loc din primul rând la întâlnire. De asemenea, se pare că Xi a abandonat rapid reuniunea la nivel înalt al Organizației de Cooperare de la Shanghai din Uzbekistan și s-a grăbit înapoi în China, dar nu a mai fost văzut în public de atunci.

Există o adevărată ruptură de putere în China între grupul militar/de informații din jurul lui Jiang Zemin și grupul din jurul lui Xi Jinping. Nu poate exista nicio îndoială că are loc o luptă majoră pentru putere între cele două grupuri. Cel din jurul lui Xi vrea să-l facă dictator pe viață la marea întâlnire a Partidului Comunist Chinez, care se desfășoară o dată la cinci ani, care are loc în octombrie. Celălalt se opune violent lui Xi și cultului personalității care îl înconjoară. O sursă din societatea secretă asiatică apropiată lui Xi ne-a asigurat că zvonurile sunt false și că Xi era bine. Sursele noastre apropiate de Jiang nu ne-au returnat mesajele.

Ultimul lucru pe care îl remarcăm este că mișcarea împotriva lui Xi a avut loc după ce acesta a refuzat să se întâlnească cu agentul mafiei khazare care se dădea drept Papa Francisc în Kazahstan. Papa se afla acolo, participând la o „conferință religioasă mondială”, în viitoarea capitală mondială a MK, Astana. Iată o fotografie de la concert de la acea întâlnire trimisă nouă de informațiile poloneze.

În orice caz, nu poate exista nicio îndoială că guvernul chinez este atacat, deoarece a spus lumii adevăruri incomode despre istoricul real al Occidentului. În cel mai recent exemplu, China a acuzat SUA că fură ilegal 80% din producția de petrol a Siriei, chiar dacă peste 14 milioane de sirieni au mare nevoie de ajutor umanitar, după ani de sancțiuni occidentale.

Sfatul nostru pentru chinezi este să aflăm cine plătește mită masivă pentru utilizarea pe scară largă a testelor PCR frauduloase și să le folosească pentru a încerca să transforme China într-o fermă de animale uriașă.

Oricine ar fi, ei trebuie să fie îndepărtați din toate pozițiile de putere și control asupra banilor. Îndemnăm autoritățile iraniene să facă același lucru și să-i aresteze pe toți cei care împing pandemia. Au loc revolte în peste 80 de orașe, în timp ce liderul suprem, ayatollahul Ali Khameini, zace grav bolnav. Surse din familia regală iraniană spun că Khameini este un agent Rothschild și că moartea sa va oferi șansa de a răsturna conducerea MK. Cu toate acestea, având în vedere că revoltații sunt împușcați de polițiști de pe motociclete, orice răsturnare este probabil să fie sângeroasă.

Acum să ne uităm la situația din Rusia în care avatarul prezidențial Vladimir Putin a ordonat prima mobilizare militară a civililor de la al Doilea Război Mondial. Surse ruse ale FSB spun că mobilizarea a fost declanșată deoarece un grup militar bine înarmat și bine pregătit condus de ofițeri NATO a atacat forțele ruse în Ucraina. Rușii spun că 300.000 de soldați suplimentari au fost mobilizați, în timp ce diverse surse occidentale au apropiat numărul de 1 milion. Rusia a organizat, de asemenea, referendumuri pentru ca teritoriile din Ucraina pe care le controlează legal să facă parte din Rusia. Acest lucru ar face din atacul asupra lor un casus belli legitim sau un motiv de război.

Notă bloger: Un articol din Carta ONU aprobată după al Doilea RM de către națiunile câștigătoare dă dreptul Rusiei, SUA și Chinei de a interveni militar oriunde în lume pentru a anihila revigorarea organizațiilor naziste, mai ales în Ucraina care a fost aliată cu naziștii, iar în prezent s-a demonstrat existența batalionului Azov și a altor organizații cu ideologie nazistă.

Și ca să fiu și mai clar iată ultimatumul lui Putin după referendum:

Declarațiile președintelui din 21 septembrie cu privire la Ucraina au semnalat schimbarea definitivă de la actualul concept pașnic al NWO la unul moderat agresiv.

În urma referendumurilor și încorporării unei părți a fostei Ucraine în Rusia, Putin va rosti un alt mesaj națiunii și va declara un ultimatum Ucrainei pentru retragerea voluntară a trupelor ucrainene de pe teritoriul rus.

Dacă refuză, Moscova va declara război Kievului în 24 de ore. Apoi Kiev, Lviv, Dnipro, Krivoy Rog, Harkov și Mykolayiv vor fi distruse în 72 de ore.

Restul Ucrainei va fi supus unor atacuri masive cu rachete și bombe. Bombardierele Tu-22M3 vor distruge toate podurile peste râul Nipru, aeroporturile civile și toată infrastructura feroviară cu bombe FAB-5000.

Forțele speciale în stand-by din Kiev vor aresta toți oficialii de rang înalt din Ucraina și, dacă este imposibil, îi vor anihila pe loc.

Acesta este doar începutul. Un grup de 300.000 de soldați va fi dislocat în Belarus în 48 de ore.   

Serviciile de informații poloneze confirmă că cantități mari de trupe britanice și americane au fost dislocate în Polonia ca răspuns la mișcarea Rusiei. Sursele MI6 spun că „Nu vom comenta niciodată despre trupele noastre și nici despre locația lor [dar] Conflagrația ruso-ucraineană este în escaladare, așa că va exista o mobilizare generală a NATO în vecinătate, desigur… toate acestea sunt foarte orchestrate pentru a avea ca rezultat un total război termonuclear până în 2025.” (Doamne fere să nu fie și țara noastră prinsă în acest conflict și să înceapă mobilizarea tinerilor, n.b.).





În continuare, să ne uităm la situația din Texas, în care guvernatorul Greg Abbott a emis astăzi un ordin executiv care desemnează cartelurile mexicane de droguri drept organizații teroriste și instruiește Departamentul pentru Siguranță Publică (DPS) din Texas să ia măsuri imediate pentru a menține texanii în siguranță. „Este foarte important. Câți știu că un guvernator poate declara război?” notează o sursă CIA. „Acest lucru deschide o cale pentru ca armata să intervină. A sosit timpul pentru acțiune”, adaugă sursa. Sursele noastre din Arizona notează că mulțimi mari de bărbați chinezi și ruși de vârstă militară au intrat în SUA sub pretextul de a fi membri ai cartelurilor mexicane, ceea ce ar fi cu siguranță un casus belli.

Guvernatorul a trimis, de asemenea, o scrisoare președintelui Joe Biden și vicepreședintelui Kamala Harris, solicitând clasificări teroriste federale pentru cartelul de la Sinaloa și cartelul Jalisco New Generation, precum și pentru alte carteluri care produc și distribuie fentanil mortal. Aceasta înseamnă că, dacă Biden și cabaliștii Rockefeller care îi trag sforile nu fac ceva în privința situației de frontieră deschisă, ar putea declanșa un război civil. Sursele NSA spun că 70% dintre americani sunt acum ceea ce obișnuiau a fi numiți „teoreticieni ai conspirației”, făcând țara pregătită pentru revoluție sau război civil.

În ciuda încercărilor MK de a distrage atenția oamenilor cu probleme precum Ucraina și avortul, sondajele de opinie arată că majoritatea americanilor sunt mult mai preocupați de criminalitate și de scăderea nivelului de viață. Un sondaj recent a arătat că inflația a redus venitul mediu al gospodăriilor americane cu 11.500 de dolari în ultimul an. – https://www.nerdwallet.com/article/finance/data-inflation-spending-recession

Un război civil în SUA ar implica, probabil, trupe din vestul mijlociu creștin și din Texas, care se deplasează împotriva statelor dominate de MK precum New York și California. O astfel de mișcare ar fi necesară pentru a aduce în sfârșit dreptate față de pedofilii ucigași în masă care controlează aceste state, precum și regimul fals al lui Joe Biden. În cele mai recente dovezi în acest sens, senatorul statului Arizona David Farnsworth a acuzat Departamentul pentru Siguranța Copilului din Arizona că a predat peste 550 de copii traficanților sexuali la nivel mondial și recoltatorilor de Adrenocrom. – https://www.thegatewaypundit.com/2022/09/arizona-state-senator-accuses-dept-child-safety-facilitating-global-sex-trafficking-ring-550-children-go-missing/

Pentru referință, vedeți fotografia de mai jos a celui mai bun prieten al lui Oprah Winfrey, John of God, un abuzator satanic de copii și stăpân sexual de sclavi:




SUA nu sunt singure. Și Canada este aproape de a-l răsturna pe prim-ministrul crimei Justin Castro, în mod deschis criminal și larg disprețuit. Există, de asemenea, semne ale unui fel de luptă masivă care se desfășoară în Marea Britanie între regaliști și gnosticii Illuminati, care conduc împotriva liniei de sânge. În ecourile războiului civil englez, membrii Parlamentului au fost văzuți jurând loialitate Regelui Carol, nu Regelui Carol al III-lea: https://www.youtube.com/watch?v=P8CQ1sEtwwc

Aceasta însemna că se refereau la regele Carol I, care a fost executat, după care Anglia a devenit pentru scurt timp o republică.

Multe alte lucruri neobișnuite s-au întâmplat și în Marea Britanie, de exemplu, rapoartele B.TV care spun că regina Elisabeta a II-a a murit de patru ani și aparițiile publice ale „regelui Carol al III-lea” erau fără însemne regale. Surse ruse ale FSB au remarcat, de asemenea, că mulți actori au fost văzuți la înmormântarea Reginei, jucând rolurile rudelor sau prietenilor Reginei.







Iată ce a spus despre situație un regal secret care a jucat rolul Reginei Elisabeta în ultimii ani:

„Carol cel Mare a susținut dreptul divin de a conduce regele și a respins monarhia constituțională, la fel ca și eu. Am susținut monarhia absolută și guvernarea militară regală, inclusiv prerogativele regale. Charles și-a pierdut în cele din urmă capul în înfrângere. Sunt atât de multe pe care nu le pot spune, [dar] l-am verificat pe noul rege foarte amănunțit și pot confirma că nu a avut nici o acțiune sau rol în moartea regretatei sale soții Diana.”

Sfatul nostru personal pentru această persoană a fost că, pentru a păstra monarhia, ar fi înțelept să alegem un simbol mai simpatic decât Charles. Instabilitatea este de așteptat să crească în Marea Britanie în următoarele luni, pe fondul deficitului de combustibil și a altor probleme.

Există, de asemenea, instabilitate în alte părți ale Europei de Vest. În Italia, liderul partidului postfascist „Frații în Italia”, Giorgia Meloni, a preluat puterea, ducând la cea mai mare schimbare politică de la căderea lui Mussolini. Meloni este apropiată de fostul premier Silvio Berlusconi, care, potrivit surselor francmasone P3 italiene, era un bun prieten cu Vladimir Putin (înainte de a fi înlocuit cu un avatar). Asta înseamnă că Italia, Ungaria, Polonia și Suedia au scăpat de controlul UE, așa cum s-a întâmplat deja cu Regatul Unit.- https://ok.ru/video/4515799239276

Ursula von der Leyen (s-o ia dracu), liderul neales al UE, a amenințat Italia: „Avem instrumentele” pentru a controla țările neascultătoare, „cum am arătat cu Ungaria și Polonia”. – https://www.zerohedge.com/political/eu-commission-president-threatens-italy-eve-election-says-brussels-has-tools-if-wrong

Aceste „instrumente” se referă în principal la controlul banilor. Agustín Carstens, șeful Băncii pentru Reglementări Internaționale sau Băncii Centrale (BRI), controlată de MK, conduce lupta pentru înlocuirea numerarului cu monede digitale ale băncii centrale (CBDCC), spunând: „Cu numerar, nu știm cine a folosit o bancnotă de 100 USD, dar cu CBDC, banca centrală va avea control absolut și va dicta utilizarea”.

MK se grăbește să-și întărească controlul asupra banilor, în parte din cauza impactului persistent al pandemiei false și a crimelor reale prin vaccin care au însoțit-o. Acest lucru a fost raportat pe scară largă în altă parte, așa că vrem doar să remarcăm că unul dintre principalii impulsori ai vaccinului, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a anunțat că are Covid din nou pentru a doua oară în 40 de zile, ceea ce demonstrează că vaccinul funcționează de numai poate…..

„Se pare că era reținut de Alianța Pălăriilor Albe. Sau clona lui s-a defectat din nou și trebuie remediată”, comentează o sursă Mossad.

Acesta poate fi motivul pentru care sediul cabalei, Forumul Economic Mondial, încearcă acum să picteze întreaga „pandemie” ca un „exercițiu”. Ei au publicat un articol în care spune că blocarea COVID, distanțarea socială, urmărirea contactelor, măștile și vaccinurile sunt toate un „test” pentru a vedea dacă acceptăm „responsabilitatea socială” de „urmărire a emisiilor personale de carbon”. Alți directori seniori ai MK par să recunoască înfrângerea. CEO-ul BlackRock, Larry Fink, a spus că invazia rusă a Ucrainei „a pus capăt globalizării pe care am văzut-o în ultimele trei decenii”. – https://nypost.com/2022/03/24/blackrocks-larry-fink-ukraine-war-spells-end-of-globalization/#:~:text=BlackRock%20CEO%20Larry%20Fink%20sagte%20dass%20die%20russische,Wirtschaft%20signalisiert%20dass%20die%20Inflation%20von%20besonderer%20Besorgnis%20ist.

Există, de asemenea, o recunoaștere tot mai mare a publicului că aceasta este de fapt o luptă împotriva „îngerilor căzuți”. Propriile noastre surse ezoterice ne-au spus că asistăm la sfârșitul unui război care există de multe mii de ani împotriva unei armate satanice care își ia ultima repriză pe această planetă. Acesta este motivul pentru care pământul este în carantină.

„Maeștrii păpușari ai MK fac tot posibilul să comunice cu îngerii căzuți – ființele satanice”, a spus o sursă Mossad. „CERN admite acum că comunică cu „ENTITĂȚI” din cealaltă parte”, confirmă autorul Anthony Patch.

Cu această notă ezoterică, încheiem cu cele mai recente dovezi ale vizitatorilor extratereștri pe această planetă.

Sperăm că toți vom putea vizita alte planete în farfurii zburătoare în curând, când va fi ridicată carantina de pe planeta noastră. Până atunci, ar trebui să ne concentrăm pe eliberarea lumii reale pe care o experimentăm cu propriile noastre simțuri, nu lumile digitale pe care le vedem pe ecrane.

Numai bine !

Sursa: https://benjaminfulford.net/