8.10.2020

DENUNȚUL ”Loviturii de stat din 2018” - e ignorat sau ASCUNS ?

 

În urmă cu un an a fost denunțat un plan terorist și o tentativă de lovitură de stat, dar procurorii par să ignore complet acel denunț făcut de un cunoscut politician

Închiderea dosarului 10 august a generat multe reacții din partea celor care au participat la manifestația din 2018 – unii considerându-se victime.

Și, desigur, mulți dintre cei care acum protestează o fac cu bună credință, convinși că au dreptate. Că sunt manipulați, că au luat parte la un act condamnabil, asta face parte din scenariul oricărei manipulări în masă: atragerea oamenilor de bună credință și folosirea lor drept ”paravan” pentru acțiuni… de multe ori grave.

Un aspect în cazul ”10 august” uimește însă – ignorarea celei mai grave acuzații, formulată chiar de un fost senator, un personaj care nu numai că s-a bucurat de acces în cele mai înalte sfere ale jocurilor din România, dar a și făcut, în timp, dezvăluiri care s-au dovedit reale – cel puțin în parte!

O ”lovitură de stat” denunțată și ignorată

Este vorba de cunoscutul și controversatul politician și politolog Gelu Vișan, fost senator și om de încredere al Elenei Udrea și al grupării lui Băsescu, cel care a dat în vileag o ”tentativă de lovitură de stat”, dejucată de Carmen Dan în urma unor informații pe care el i le-ar fi transmis!

Informațiile ar fi venit din zona serviciilor – și concordă cu declarații făcute de Liviu Dragnea pe 10 august 2018 și în perioada imediat următoare.

Mai mult, în iulie anul trecut, Vișan a dat publicității o ”Declarație”, despre care afirma că ”poate fi folosită ca probă în orice Proces al unei Instanțe Militare, sau în orice Instanță Națională și Internațională” și pentru care își asumă întreaga responsabilitate, fiind gata să o susțină cu ”probe, amănunte și nume de persoane, altele decât cele pomenite în declarație”.

Concret, Gelu Vișan Gelu denunța un plan terorist și o tentativă de lovitură de stat, care i-ar fi fost aduse expuse de un om din servicii și pe care el, fost senator, i le-ar fi adus la cunoștință ministrului Carmen Dan.

”Peste aproximativ 24 de ore, în București va avea loc un miting de protest în Piața Victoriei, fapt de notorietate publică, iar peste aproximativ opt ore, chiar în seara aceea, într-o locație pe care mi-a prezentat-o într-o fotografie, a aflat că va fi amplasat un dispozitiv, a spus că din informațiile sale se pare că este vorba de un dispozitiv exploziv artizanal, ce urma să fie detonat în seara Manifestației, in jurul orelor 22:00, când piața era plină de manifestanți”, i-ar fi spus lui Vișan „omul din servicii” pe 9 august 2018 – deci cu o zi înainte de evenimentele violente din Piața Victoriei.  

Mai mult, Vișan afirma – de fapt, ”omul” său din servicii afirma – că  ”la nivel de conducere a SRI se știe, inclusiv Directorul General știe, dar că nu s-a luat nici o măsură, motiv pentru care m-a sunat”.

Carmen Dan ar fi fost informată, pe linie… indirectă a serviciilor

Gelu Vișan susține că a sunat-o pe Carmen Dan și ”după ce m-am prezentat și am informat-o că sunt într-o locație la aproximativ două ore de București, i-am solicitat o audiență urgentă într-o “ problemă extrem de gravă”, de interes public care nu solicită amânare”.


”Eram foarte tensionat, chiar speriat de ceea ce auzisem, doamna Ministru m-a întrebat dacă nu putem să ne vedem a doua zi de dimineață la Minister, am insistat să ne vedem în seara aceea în jurul orelor 19:30, iar domnia sa mi-a răspuns că mă așteaptă la minister începând cu orele 19:15”, descrie Vișan momentul.

În jurul orei 19:15–19:30 Vișan ar fi intrat în Ministerul Afacerilor Interne și ”am fost condus imediat în Biroul Doamnei Ministru Carmen Dan, care mă aștepta”.

”Am informat-o pe Doamna Ministru Carmen Dan despre posibilitatea unui act terorist pe teritoriul României, în Piața Universității, la un Miting cu zeci de mii de oameni, prezentându-i și punându-i la dispoziție fotografiile și planul care cuprindea și amănunte pe care nu le fac publice în această Declarație”, scria Vișan anul trecut pe Facebook, menționând că a ”informat-o asupra identității și calității persoanei care mi-a dat informația”.

Am stat în biroul doamnei Ministru aproximativ 20 - 25 de minute, scrie Vișan, și, ”după ce am asigurat-o că voi fi la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne pentru orice clarificare, am plecat”.

Povestea expusă de Vișan este complexă, include date, fapte care s-au și petrecut – o găsiți în link-ul alăturat, către la articolul scris atunci.

Tot acolo găsiți și posibila motivație a gestului, precum și coincidența cu declarații făcute de Liviu Dragnea, în acea perioadă.

În finalul tumultoasei sale dezvăluiri, Vișan solicita Președintelui României ”analizarea acestei situații în CSAT și demiterea ”Directorului General” SRI.

Carmen Dan tace… sau confimă?

Trec peste alte comentarii și mă opresc la reacția fostului ministru Carmen Dan după aceste dezvăluiri.  

Contactată tot în iulie anul trecut de cunoscutul jurnalist Bogdan Tiberiu Iacob (”Inpolitics”) pentru a CONFIRMA sau infirma întrevederea evocată de Gelu Vișan, fostul ministru Carmen Dan a declarat, sec: ”Nu vreau să confirm și să infirm nimic. Vă mulțumesc pentru telefon”.


”O formulare tradițională și aparent neutră, dacă nu am ști că ea e acoperirea, de fapt, la fel de tradițională, a unei confirmări neoficiale care scutește de alte amănunte”, a comentat BT Iacob, făcând o remarcă de bun simț: ”În fond, dacă Vișan minte era cât se poate de firească dezmințirea ei”.

Dar, un aspect trebuie subliniat: ministrul Carmen Dan, în discuția cu parlamentarii Comisiei care a anchetat evenimentele din august 2018 a spus că ”raportul nu poate fi prezentat membrilor comisiei întrucât conține elemente sensibile pentru statul român”.

”Ce elemente puteau fi atât de ”sensibile” într-un raport despre un miting scăpat de sub control încât să nu poată fi prezentate nici măcar membrilor comisiei de Apărare a parlamentului României?”, se întreba atunci Bogdan Tiberiu Iacob – ”și ce știe Carmen Dan despre dedesubturile evenimentelor dramatic din august 2018, dar, din varii motive, încă nu spune?”

O întrebare la care nici actualul Parchet General pare că nu vrea să afle răspunsul. Sau să afle lumea răspunsul.

”Omul din umbră” și tentativa de mușamalizare

Să mai adaug că un personaj controversat, ”omul din umbră” al lui Dragnea în bătălia online, George Harabagiu, confirma spusele lui Vișan în privința întâlnirii cu Carmen Dan și adăuga alte câteva detalii interesante.


”Acest DOSAR - al tentativei de lovitură de stat - reprezintă DOVADA UNEI CONSPIRAȚII cu bătaie lungă“, considera Harabagiu, aruncând Nucleara: ”Eu doar mă întreb - Președintele KWI a fost informat? Știa ? Cât știa? Cât voiau unii să-i spună?”.

Atenție și la următoarea ipoteză de lucru a ”Omului din umbră”: ”Pe această logică, apropo de Nixon - întreaga dezvăluire capătă valențele „Afacerii Watergate”.

”Am peste 25 de ani de experiență în investigații - și CONSTAT existența unui INTERES MAJOR AL MUȘAMALIZĂRII (sau contaminării ) DOSARULUI”, declară Harabagiu. ”️S- a încercat asta. Prin solicitarea expresa a lui KWI de demitere a ministrului Carmen Dan!”

În loc de concluzie, câteva constatări și întrebări esențiale

Întrebare: imediat după ce ”Dosarul 10 august” a fost închis au apărut semne de întrebare – cum de procurorii nu au luat, ca de obicei, apărarea ”rezistenților” ?

S-a speculat că, acum, noua putere are nevoie de susținerea/fidelitatea jandarmilor, deci nu e cazul să-i pedepsească, fie și prin târârea prin instanțe. Posibil.

Dar să nu uităm – 10 august 2018 a fost ceva cu totul special, ca organizare a ”protestului”, cu radicalizarea participanților luni de-a rândul, cu scheme de organizare, cu acele atacuri violente, copiate întrucâtva după ”maidanul” de la Kiev. Pe scurt, sunt multe elemente care ne arată că atunci a fost… altceva!

Iar de partea cealaltă avem dezvăluirea unui fost senator, tăcerea unui ministru, acuzațiile lui Dragnea, dar și o comisie parlamentară fără nici un răspuns. Plus alte mărturii și date colaterale.

Întrebarea se impune: în cazul 10 august, s-a anchetat denunțul lui Gelu Vișan? Sau s-a rezumat la ”modificarea ADN-ului” și alte plângeri ale celor supărați că s-a răspuns cu lacrimogene la violență? O violență la care au asistat, fără să înțeleagă mare lucru, după cum s-a văzut – și în care au fost folosiți ca paravan, dacă e să mergem pe strategia de manual a unor asemenea acțiuni.


sursa:https://ro.sputnik.md/analytics/20200810/31233800/dosarul-10-august-acuzatie-De-ce-tac-Carmen-Dan-Hellvig.html

2 ani de la 10 august. Regimentele #rezist si reteaua Soros au vrut sa ocupe guvernul

 

La 10 august 2018 a fost organizata o actiune de daramare a guvernului prin violenta, sub steagul fals al diasporei, potrivit avocatului Aurelian Pavelescu. Acesta consideră că derularea evenimentelor a fost in acest sens, atacurile concertate asupra jandarmilor cu scopul de intrare in cladirea guvernului fiind vazute de intreaga tara.

„10 AUGUST 2018 – ZIUA MINCIUNII La 10 august 2018 a fost organizata o actiune de daramare a guvernului prin violenta, sub steagul fals al diasporei. Au fost implicate grupurile de influenta care controleaza institutiile de forta, partidele politice atunci in opozitie, reteaua Soros si cea mai mare parte a mass-media. Prin comportamentul de incurajare si refuz de a-si exercita atributia constitutionala de ‘mediator’, dar si solicitarea de pedepsire a jandarmeriei pentru ca a pus capat actiunii ilegale, implicarea lui Klaus Iohannis nu poate fi tagaduita.

Actiunea a fost pusa in scena public cu cel putin doua luni inainte, cand toate posturile de televiziune aservite si retelele de socializare asociate au inceput in mod sistematic actiunea de incitare. Pretextul a fost nemultumirea (justificata) a diasporei, o cauza credibila, dar ca steag fals, pentru ca actiunea a fost organizata cu participarea cvasi-unanima a regimentelor #rezist, numarul real al celor veniti din afara la miting fiind nesemnificativ. Sloganurile explicite ale actiunii n-au fost protestul, ci ocuparea guvernului. Vectorii principali si publici de incitare au cerut expres jandarmilor, inainte cu cateva zile, sa nu se opuna, sa pactizeze cu manifestantii si sa-i lase sa intre in guvern – inca o dovada a scopului direct al actiunii organizate.

Derularea evenimentelor a fost in acest sens, atacurile concertate asupra jandarmilor cu scopul de intrare in cladirea guvernului fiind vazute de intreaga tara. Acele atacuri n-au fost forme de protest, de furie spontana impotriva autoritatii generice, ci actiuni de tip insurgent, cu scopul ocuparii cladirii guvernului. Atacurile au avut loc in valuri si gradual.

Tentativa de linsare a jandarmeritei si deposedarea ei de arma de foc cu munitie letala, ceea ce a creat un pericol iminent asupra vietii jandarmilor si civililor pasinici, a fost momentul cheie in care s-a luat decizia ”restabilirii ordinii publice”. Ceea ce nu inteleg cei de buna credinta, cazuti sub impresia manipularii, este chiar sensul legal al ”restabilirii ordinii publice”: evacuarea Pietei Victoria! Prin urmare, nu o actiune de respingere a protestatarilor, ci o actiune de evacuare totala, pentru eliminarea oricarui pericol: de aceea au fost evacuati din piata inclusiv protestatarii pasnici – evident, nu se mai putea face diferenta, in conditiile in care atacatorii se foloseau de acesti protestatari ca de scuturi umane si modalitate de deghizare a actiunilor concertate.

Restabilirea ordinii publice s-a realizat potrivit legii, cu efectuarea somatiilor legale si gradual. Dupa primirea ordinului si efectuarea somatiilor, jandarmii aveau obligatia sa evacueze piata in forta, fara nicio exceptie. Cei care nu s-au supus somatiilor au suferit rigoarea legii, iar nu abuzul jandarmilor. Reamintesc ca mitingul nu a fost autorizat, iar dupa ora 23,00 mitingurile sunt interzise de lege.

Ordinul Presedintelui Romaniei catre Procurorul General (tortionarul Augustin Lazar) de a deschide dosar penal jandarmilor, situatie nemaiintalnita in ultimii 30 de ani, si conformarea lui Lazar, au fost actiuni de razbunare la adresa jandarmilor si acoperire a adevaratei naturi a protestului prin culpabilizarea jandarmilor in mod mincinos. Minciuna este sustinuta si astazi de cei interesati, tocmai pentru a-si ascunde complicitatea si vinovatia, incalcarea principiilor democratiei constitutionale. Adevarul va iesi la lumina!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

sursa:http://sintezazilei.com/2-ani-de-la-10-august-avocat-regimentele-rezist-si-reteaua-soros-au-vrut-sa-ocupe-guvernul/

„Va fi nevoie să moară oameni ca să râmănă Guvernul...Numărul infecțiilor a scăzut”...

 

Ludovic Orban a declarat că organizarea alegerilor locale s-ar putea desfășura fără probleme, dacă se menține actuala rată de infectare cu noul coronavirus.

Liderul Pro România a parafrazat expresia folosită de preşedintele Klaus Iohannis, în momentul în care Victor Ponta şi-a dat demisia din funcţia de premier. Ponta a susţinut că „va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent”, făcând referire la decizia PNL de a organiza alegerile locale, în plină epidemie de coronavirus. De asemenea, deputatul USR, Ionuț Moșteanu, a acuzat că PNL şi PSD vor alegeri cu orice preţ, chiar dacă ar putea să moară oameni.

„Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent! Sistemul de Sănătate se apropie de colaps / Şcoala nu ştim dacă se deschide sau nu / firmele româneşti se apropie de faliment – dar Orban face Alegeri! PRO Romania a solicitat un protocol clar, detaliat şi eficient pentru organizarea campaniei electorale şi a zilei votului în conditii de maxim siguranţă – Guvernul Orban NU a făcut nimic! 

PRO Romania a solicitat organizarea Alegerilor Locale şi Parlamentare într-un termen cât mai apropiat între acestea – pentru a reduce riscul de infectare şi cheltuielile uriase (200 milioane euro doar pentru Locale) – Guvernul Orban NU a răspuns! Între sănătatea oamenilor şi voturi – Orban a ales voturile/ să fim siguri că îi vom arăta la vot ce mult a greşit!!!”, a scris Victor Ponta, liderul Pro România, pe Facebook. 

Ludovic Orban susţine că nu vor fi probleme legate de organizarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020.”Dacă ne uităm la evoluția în ultimele 2 săptămâni putem constata că am reușit să oprim creșterea, ceea ce este extrem de important. Sigur, că orice măsură ia Guvernul, oricâte amenzi dăm, oricâte restricții impunem, avem nevoie de sprijinul populației pentru a stopa răspândirea virusului. Din punctul meu de vedere, la numărul actual de cazuri, se pot organiza alegerile, nu există niciun fel de problemă. Sunt țări precum Croația sau Polonia care au organizat alegeri prezidențiale sau parlamentare. Dacă toți candidații, toți cei implicați în campanie vor respecta regulile, nu vor fi probleme”, a declarat Ludovic Orban.

sursa:http://sintezazilei.com/va-fi-nevoie-sa-moara-oameni-ca-sa-ramana-guvernul/

Revolta ”mascatului” a dat curaj. Scrisoarea care ”dă foc” MAI

 

Revolta ”mascatului” care a spus ce se întâmplă Ministerul de Interne a dat curaj și altor persoane să rupă tăcerea. 

Este clar că polițiștii nu mai vor să accepte bătaia de joc a șefilor. Mai mulți ofițeri arată spre conducere. Cei mai mulţi cer ca responsabilii care au dat ordin să păzească „ţi**nii la priveghi”, să răspundă. „Plecaţi pentru că ne-aţi umilit ! Plecaţi pentru că ne e ruşine să mai ieşim pe stradă !”, le cer şefilor, potrivit adevărul.ro, publicație care a dat publicității noi dezvăluiri. Citiți mai jos și vă cutremurați.

„Adică şeful Poliţiei Capitalei a venit personal, la priveghiul unui interlop, să monitorizeze situaţia. N-a venit să întrebe şi dacă avem suficient dezinfectant la secţie, măşti, să ne întrebe cum ne descurcăm, să ne dea o maşină nouă, un pistol nou, să ne bată pe umăr ca să ne încurajeze. Nu ! 

A venit să se îngrijească de ei. Iar noi suntem sclavii lor”, subliniază unul dintre poliţiştii care a fost trimis în faţa casei unde Emi Pian a fost ţinut o săptămână pentru priveghi. 

Redăm mesajul integral al poliţistului. “- Poliţia ! – Poliţia ! Deschide ! Poliţia ! – Gata, şefule ! – Toată lumea pe burtă ! – Nu mişcă nimeni ! – Să moară copiii mei ! N-am făcut nimic şefule !” Parcă era ieri. Doar că “ieri”, aici era o casă strâmbă, un gard care nu-şi găsea poarta, înăuntru stăteau să se prăbuşească parcă două cămăruţe insalubre şi… multă mizerie. Acum, mă uit în jur şi mă întreb cu ce-am greşit. Cu ce-am greşit eu, poliţistul de rând, care zi de zi şi-a făcut datoria. Care a plătit taxe la stat, care are credite la bănci, care a respectat legea, care de jumătate de an se luptă şi cu pandemia, în folosul cetăţeanului. Acum mă uit în jur şi abia dacă văd casa de gardurile şi porţile înalte.

Maşini luxoase, lanţuri groase, şampanie scumpă, covor roşu, toate sunt decorul acestui film sinistru. Şi “ieri” şi azi sunt aceiaşi actori: locuitorii casei, nişte infractori, şi noi – poliţiştii. Doar că „ieri” locatarii erau luaţi pe sus şi duşi la beci, iar azi … sunt trataţi ca la Oscar. Da ! Iar cei care-i servesc suntem noi. Noi, poliţiştii ! Ei stau în casa lor, care ieri era strâmbă şi azi e un palat, iar noi îi păzim să nu-i bată alţii. Regizor, şeful nostru: Bogdan Berechet. A venit personal să se asigure că cei pe care odinioară îi luam cu duba sunt păziţi corespunzător. Adică şeful Poliţiei Capitalei a venit personal, la priveghiul unui interlop, să monitorizeze situaţia. N-a venit să întrebe şi dacă avem suficient dezinfectant la secţie, măşti, să ne întrebe cum ne descurcăm, să ne dea o maşină nouă, un pistol nou, să ne bată pe umăr ca să ne încurajeze. Nu! A venit să se îngrijească de ei. Iar noi suntem sclavii lor. Şi odată cu prima sosire a domnului Berechet, au ajuns şi două maşini super dotate.

Două maşini cu camere de filmare, centru de transmisii şi alte minunăţii. Mă uitam ca prostul, pentru că eu, când am mai fost aşa pe la descinderi, n-am văzut să ne miruiască şefimea cu vreuna. Acum erau două. Şi am aflat că una e a Poliţiei Capitalei şi una e a IGPR-ului. Practic sunt cele două şi singurele centre de comanda mobile aflate în dotarea Poliţiei Române. Întreb şi eu aşa, pentru un prieten: La Alexandra în poartă, câte au fost? Îi răspund tot eu prietenului: ZERO. Afară, nu vă mai spun că erau la soare cam 50 de grade. Noi, echipaţi corespunzător, să nu cumva să ne îmbolnăvim. Ei… grămadă unii peste alţii. S-au dat şi amenzi, dar mi s-a părut că unii colegi se cam scuzau când tăiau chitanţa. Le-o fi fost ruşine de Salam şi gaşca, sau n-au ştiut cum să intrepreteze gestul şefului nostru de a merge să discute cu locatarii casei? Cum să te duci tu, şeful Poliţiei Capitalei, cea mai mare structură a Ministerului de Interne, să-i rogi pe unii, pe care deunăzi îi băgai la dubă, să respecte legea? Păi legea nu e lege pentru toţi? Că până acu’ ni se cerea să aplicăm legea şi pentru starea de urgenţă, şi pentru neurgenţă şi pentru starea de alertă.

Păi ce facem? Nu e lege pentru toată lumea? Se pare că nu, iar noi am devenit bodyguarzii clanului Duduianu. Suntem ciuca tuturor glumelor şi bătaia de joc a şefilor. Iar şeful nostru stă noaptea în poarta interlopilor şi calmează naţiunea oripilată că „Totul e sub control!”. De altfel, cam astea au şi fost singurele cuvinte pe care a putut să le scoată din gură domnul Berechet vreo 3 zile la rând, pe toate televizoarele. Aaaaa! Mă scuzaţi! Mai sunt două: “Monitorizăm! Analizăm!”. Şi cam atât! Oare cu câte cuvinte o fi vorbit domnul Berechet cu interlopii?! Aici are o scuză. Interlopii, care nu se pot lăuda cu şcoală multă, sunt influenceri de şmen. Da! Da! Interlopii au ajuns influenceri.

Fac live-uri pe facebook, îşi pun clipuri pe youtube, au tik-tok. Au experienţă cu ale vorbitului. Interlopii îşi fac reclamă la şmen pe facebook şi au mai mult de 3 cuvinte în vocabular. Păi mă uitam într-o seară la Gongoi. Era pe un post tv. Păi cum să nu facă interlopii ce vor cu toată Poliţia dacă cei care ne reprezintă nu ştiu să vorbească?! Dar, mai bine faceţi dumneavoastră, domnule Berechet, un exerciţiu. Puneţi-va căştile pe urechi şi ascultaţi-vă pe dumneavoastră şi apoi pe Gongoi. Apoi, puneţi-vă căştile jos şi plecaţi acasă. Plecaţi pentru că nu sunteţi în stare să scoateţi din gură o propoziţie clară cu subiect şi predicat!! Plecaţi pentru că i-aţi rugat pe interlopi să respecte legea! Plecaţi pentru că ne-aţi umilit! Plecaţi pentru că ne e ruşine să mai ieşim pe stradă! Şi înainte să trageţi uşa, luaţi-I cu dumneavoastră şi pe cel cu care aţi fost de mână în casa interlopilor ca să-I rugaţi să fie cuminţi! Ruşine, domnule Berechet! Ruşine, domnule Liviu Vasilescu!”, cere poliţistul.

Un alt ofiţer vorbeşte despre motivul pentru care poliţia a ajuns să facă pază la „priveghiul celui cu nume de instrument muzical”. „Observ că i-au apucat pe unii mai caterincoşi glumele cu paza priveghiului celui cu nume de instrument muzical. Ştiţi ce? Şi pe noi ne deranjează! PE TOŢI! Al dracului de tare! Aşa cum mă deranjează ştirile care curg pe această temă şi foarte multe despre care am tot scris pe pagina asta. Şi poate în unele momente mi-am pus profesia în pericol, riscând să fiu cercetat disciplinar sau chiar să fiu dat afară. Şi nu doar pentru ce am scris, ci şi pentru alţii cărora le-am luat apărarea. 
Tu, şoferule, care îmi spui că păzesc ţiganii la priveghi, de ce nu îi spui şefului tău că refuzi să mai pui magnetul la tahograf ca să faci mai mulţi bani şi mai mulţi kilometri? Tu, taximetristule, care râzi de mine, de ce nu îi spui şefului tău că refuzi să mai pleci în curse dacă nu emiţi bonul fiscal şi fără „maimuţă”? Tu, ospătarule, de ce nu îi spui patronului că refuzi să mai serveşti la mese, pentru că mâncarea este mizerabilă? Tu, oricine ai fi, nu ai curaj să-i spui patronului/şefului să se dea mai încolo, îl pupi în c*r de dimineaţa până seara, dar vii şi mă critici? De ce? Pentru că fac ceea ce mi se dispune să fac? 
Ţi se pare că îmi face vreo plăcere? Râzi mult şi bine, pentru că, indirect, râzi de tine, de societatea în care te complaci. Asta ţi-ai dorit, asta ai. O Poliţie de care să râzi, fără autoritate, subfinanţată, fără niciun cuvânt de spus. Totul mulţumită celor pe care i-ai votat singurel, ipocritule! Vrei poliţişti „americani” cu finanţare şi legislaţie de pe timpul lui tataie. Nu prea merge. Ştiu, nu tu i-ai votat, au ajuns singuri în Parlament. Neamurile şi şefii nu ni-i alegem, dar pe cei care decid asta ai puterea să-i alegi. Poate crezi că ne face plăcere să păzim indivizi dubioşi, care nu au plătit taxe în viaţa lor, plini de burţi şi aur. Surpriză, nu ne place! Iar indivizii ăia au ajuns la acest tupeu cu girul celor care au râs de noi, cu girul tău, al celui care se crede mare comic din spatele unei tastaturi. Da, da! Ai citit foarte bine. Singura plăcere este atunci când astfel de indivizi, certaţi cu legea, cu bunul simţ, ajung în spatele gratiilor. Restul sunt doar vorbe goale. 
Roagă-te ca pe viitor să nu îi păzeşti tu, cel care râde acum. Spor la râs în continuare”, atrage atenţia poliţistul.

sursa:http://sintezazilei.com/dupa-mesajul-mascatului-2-ofiteri-rup-tacerea-scrisoare-care-da-foc-mai/

Moartea interlopului Emi Pian ne-a arătat că Poliția Română s-a pus cu un GENUNCHI pe propriul ei gât !

 

Zilele trecute am asistat la unul dintre cele mai penibile spectacole ale României postdecembriste: moartea, priveghiul și îngroparea celui care a fost irepetabilul Emi Pian, șeful clanului Duduianu, un fel de George Floyd de Rromânica. De ce George Floyd de Rromânica ? Pentru că, de acum, ne putem considera îndreptățiți să cerem desființarea poliției, precum în SUA, sau măcar demisii pe bandă rulantă.

Poliția Română, dar și Jandarmeria, ne-au dovedit în aceste zile că, pentru ele, INTERLOP LIVES MATTER ! Autoritățile nu doar că i-au păzit pe țiganii interlopi de vreun posibil conflict violent, dar, pentru sănătatea lor prețioasă, le-au adus (la botul calului, cum se zice) măști de protecție și dezinfectant, probabil pe motiv că oamenii sunt prea săraci ca să-și cumpere, iar cei care stau cu miile de euro în buzunare, prea afectați de drama morții interlopului șef ca să se mai gândească și la așa ceva.

Da, s-au dat câteva amenzi, de ochii lumii, dar o țară întreagă a văzut că poliția a ajuns garda de corp a lumii interlope și că s-a pus cu un genunchi pe propriul ei gât (a poliției, adică) !

Degeaba ministrul Vela a pozat în cel care va sta de acum cu ochii pe clanurile interlope. Nu îl crede nimeni !

Nu vreau să mai vorbesc despre penibilul televiziunilor care au transmis înmormântarea în direct sau de multitudinea de articole din presa centrală care i-au fost dedicate interlopului mort. Totul pentru o audiență de rahat!

Aș vrea să insist însă asupra faptului că NU EXISTĂ intenția reală de a distruge clanurile mafiote, că, după cum reclamă chiar polițiști și jandarmi din interior, mulți șefi sunt mână în mână cu infractorii.

Ce s-ar putea face, s-ar întreba unii ? E atât de simplu ! Imaginați-vă că, de mâine, tuturor interlopilor, fie ei țigani sau nu, li s-ar cere să își justifice averea (căsoaie cu turnulețe, merțane, etc.) și că orice nu se poate justifica ca fiind obținut din muncă cinstită va fi confiscat. Dacă s-ar face asta lumea interlopilor ar fi pusă pe butuci, într-o bună măsură.

Mda…, numai că într-o astfel de situație, justificarea averii ar trebui extinsă și la nivelul unor fețe „onorabile” din Poliție, Administrație și Politică. Aici e marea problemă, pentru că aici se fac legile și se iau deciziile. Aici este blocajul. De aici începe protecția lumii interlope…

De ce credeți, oare, că legile care au trecut prin Parlamentul României sunt atât de blânde cu infractoriii ? Pentru că mulți dintre parlamentarii care le votează știu că sunt potențiali clienți ai pușcăriilor. Prin urmare, acționează preventiv pentru a-și face viața mai ușoară în cazul în care ajung la „mititica” !

Concluzia este limpede: trăim într-o țară în care, în primul rând  INTERLOP(S) LIVES MATTER!!! Că dacă nu ar fi așa, România nu ar fi fost jefuită de toate resursele ei, în ultimii 30 de ani, iar clanurile țigănești nu ar sfida întreaga țară cu atâta tupeu !

Daniel Roxin

sursa:https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/08/10/in-rromanica-interlop-lives-matter-moartea-interlopului-emi-pian-ne-a-aratat-ca-politia-romana-este-in-genunchi/

Bărbaţi împușcați de polițiști în urma scandalului de la Văcăreşti, Dâmbovița

 

Unul dintre bărbaţii implicaţi în scandalul din localitatea Văcăreşti a fost împuşcat de poliţişti în picior, iar celălalt în abdomen, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 
Potrivit sursei citate, duminică seara, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii. 'De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit.
Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior.
În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului', se precizează în informare IPJ.

În urma evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, potrivit Agerpres.

sursa:https://www.dcnews.ro/barbati-impuscati-de-politisti-in-urma-scandalului-de-la-vacaresti-dambovita_764285.html


Ciocniri VIOLENTE în Belarus, după alegerile prezidențiale

 


Protestatarii și polițiștii din capitala Belarusului și alte mari orașe s-au ciocnit după ce președintele Alexander Lukașenko ar fi fost reales în funcția de conducere a țării.

BBC transmite că, în Minsk, polițiștii au folosit grenade paralizante pentru a dispersa mulțimile adunate în centrul orașului, existând ulterior și răniți. Televiziunea de stat a transmis că Lukașenko a câștigat cu un scor de aproape 80%.

Principalul candidat al opoziției, Svetlana Tihanovskaya, a declarat că nu are încredere în cifre, după ce a obținut doar 7 procente. „Eu cred ceea ce văd, iar eu văd că majoritatea e cu noi”, a spus ea, duminică dimineața. Opoziția s-ar fi așteptat ca votul să fie „fraudat”, așa că a existat o numărare alternativă a buletinelor.


Gabriela Firea transmite un mesaj cu privire la un important program lansat în mandatul său de primar al Capitalei.

 


Banii pentru un trai si-asa chinuit, alocati pensionarilor si persoanelor cu dizabilitati nu sunt 'pomeni', asa cum cinic si inuman a afirmat in mod repetat un politician 'de tip nou' si 'de dreapta' preocupat sa dea cetateni si investitori in judecata. Ma voi bate pentru ca cei peste 50 000 de adulti cu dizabilitati din Capitala sa primeasca in continuare sprijinul financiar de 500 de lei, de la Primaria Capitalei, prin DGASMB, care se acorda deja de 2 ani, in plus fata de alocatia de la guvern.

Si-asa viata acestor oameni este mai grea decat a celor care sunt sanatosi. Avem datoria morala sa-i respectam si sa-i sustinem !


sursa:https://www.dcnews.ro/firea--mesajul-diminetii--ma-voi-bate-pentru-acest-lucru_764312.html

Un incediu de vegetație are loc, luni, la ora transmiterii acestei știri, lângă București.

 


Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Periș, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF). La fața locului acționează 10 autospeciale, conform sursei citate.

„A fost transmis și mesaj prin RO ALERT pentru Sectorul 1, Periș, Snagov, Corbeanca, Buftea și Otopeni”, potrivit ISUBIF. În primăvara acestui an, un alt incendiu a avut loc în aceeași zonă, iar locuitorii din Ilfov s-au plâns de mirosul insuportabil generat de arderile de vegetație de la batalurile fostei ferme de porci, transmite Mediafax.


sursa:https://www.dcnews.ro/incediu-de-vegetatie-langa-bucuresti-ard-10-hectare_764318.html