5.27.2022

George Soros și infernala rețea de tip caracatiță în România

 

EUROPA SE CLATINĂ, de asemenea, S.U.A. SE CLATINĂ

 

V. Putin va dezvălui lumii toate crimele comise de Kiev și autoritățile occidentale din Ucraina

 


Putin va dezvălui lumii toate crimele comise de Kiev și autoritățile occidentale din Ucraina, a spus: „Când vor începe să mă asculte, voi spune tot ce vă va uimi, va avea loc un proces pentru a participa la acestea. Crime Impotriva umanității „Nürnberg-2”! Am primit confirmarea Comitetului Internațional al Crucii Roșii că Federația Rusă confirmă disponibilitatea accesului unui convoi umanitar către orașul Mariupol în tranzit prin orașul Berdyansk. Părerea mea este că printre cei înconjurați în magazinele din Azovstal sunt consilieri din țările NATO. Dar nu asta contează. Bănuiesc că la subterane ale acestei uzine (până la 8 etaje mai jos) există un laborator biologic în care s-au făcut experimente pe oameni vii dispăruți undeva din închisoarea Bibliotecii de pe aeroportul Mariupol. Și asta înseamnă zeci de mii de oameni. Prizonierii „Bibliotecii” susțin că au fost în mod regulat speriați de un fel de groapă, din care nu se mai întorc. Mulți oameni cred că acesta este un fel de groapă. Cred că vorbim de temnițele din Azovstal - un întreg oraș subteran în care circulă până și locomotive diesel. Aparent, aceste laboratoare din Ucraina nu sunt pur americane - în ele au lucrat specialiști din întreaga NATO și toți președinții acestor țări care au susținut globalismul sunt implicați în asta. Totul este mult mai serios. Dacă nu a fost dificil să îndepărtați mostrele de infecție din alte laboratoare din Ucraina - volumele nu sunt mari, atunci cum să ascundeți acest centru de testare munții de cadavre. A arde? Iată cuptoarele cu vatră deschisă, furnalele la îndemână - totul va arde. îmi devine clar entuziasmul proprietarului Azovstal Akhmetov și panica lui totală, bănuiesc și despre motivele pentru care Occidentul nu vede fascismul în Ucraina și de ce naționalistul „Azov” avea sediul la Mariupol?!

Kharkiv a fost luat, la Kiev cecenii desfășurau o operațiune de curățare, un coridor a fost deschis pentru trecerea civililor, grupul a fost înconjurat lângă Donbass, li sa dat 5 ore pentru a lua decizia de a se preda, TOS-1 și TOS- 1A "Solntsepyok" fuse deja adusă la cazan, noi rachete cu rază lungă de acțiune ar permite „arderea hectarelor întregi la distanță până la 15 kilometri. După 5 ore, cei care nu s-au predat vor fi distruși. Coloanele de tancuri se deplasează rapid spre vest cu săgeți, fără să se oprească în apropierea orașului. Distruse de salve, două baze militare construite de „parteneri” au fost construite în 8 ani. Câți au murit și distruși pe ele, sursele străine tac, dar nu puține. Nici o coloană din Polonia cu arme nu va putea intra, după 500 de metri - 3 km, poate fi distrusă instantaneu. Starea de spirit este foarte serioasă. Spațiul aerian de deasupra Ucrainei este închis și complet controlat.

Trupele ruse au distrus 13 laboratoare de arme biologice în toată Ucraina, unele dintre ele subterane, așa că au fost nevoiți să efectueze mai multe explozii pentru a le distruge.

Putin are informații despre Occident - Institutul de Sănătate al SUA, Institutul Francez de Sănătate și Centrul German de Cercetare a Infecțiilor - a investit miliarde de dolari în contribuabili acestor țări din Ucraina pentru a dezvolta arme biologice sub pretextul granturilor, Putin a susţinut că are dovezi și că în cele din urmă le va face publice „când lumea vrea să-l asculte”.

Putin a spus că i-a dat lui Zelensky multe avertismente cu privire la dezmembrarea laboratoarelor în februarie 2020 și a avertizat că o va face el însuși dacă Zelensky nu se va conforma. El a spus că pentru daunele colaterale numai Zelensky este de vină și pune în pericol poporul Ucrainei”, a spus sursa noastră. Putin a numit și Israelul, el a spus că Ministerul Sănătăţii din Israel şi Mossad au lansat un biolaborator pe Insula Şerpilor, care aparţinea Ucrainei, situată în Marea Neagră, în apropierea Deltei Dunării, cu rol important în delimitarea apelor teritoriale ale Ucrainei.

Biolaboratorul de pe Insula Șerpilor a fost implicat în cercetarea unui tip de luptă biologic de rabie în aer, care, dacă este pulverizată, ar putea devasta Pământul cu o mortalitate de aproape 100%.

„Putin a asigurat că a luat măsuri de precauție pentru a se asigura că toți agenții patogeni au fost loviți și suficient de eficienți pentru a-i face inerți. El nu a spus dacă au fost folosite muniții termobarice, dar asta pare o posibilitate probabilă”, a spus sursa noastră.

Nu lovim orașele, dacă ar fi așa atunci mai mult de o clădire din Kiev ar fi avariată și nu ar exista electricitate, apă, nimic. Ardem gunoiul.

 Așa că acum știm ce face Putin în Ucraina: SALVAȚI UMANITATEA. Literal.

Cele mai recente știri din Rusia :

Crimeea este a noastră

Donbass este al nostru

LPR este al nostru

Kievul este al nostru

Cernihivul este al nostru

Cernobîlul este al nostru

Harkov este al nostru (curățarea de tâlhari în orașul este în curs)

Sumy este a noastră

Konotop este al nostru

Melitopol este al nostru

Herson este al nostru (toți bandiții cu cocktail-uri Molotov au fost distruși)

Mariupol este al nostru.

Gabi Luca

”Viitorul vine spre noi fragmentat.”

 


A fost cândva un bătrân sărac care avea un cal foarte frumos. Stăpânul castelului dorea să cumpere calul cel frumos al omului sărac, dar acesta îl refuza mereu.

"Pentru mine acest cal nu este doar un animal. Este un prieten. Cum pot sa-mi vand prietenul?"

Intr-o dimineata s-a dus la grajd si a descoperit ca disparuse calul.

Toti satenii au zis, "Ti-am spus doar ! Ar fi trebuit sa vinzi calul. Acum a fost furat. Ce ghinion teribil."

"Ghinion sau noroc?" a spus batranul. "Cine poate spune?"

Toata lumea a râs de el. Dar după 2 saptamani calul s-a intors, urmat de o intreaga herghelie de cai salbatici. Scapase din grajd, a curtat o iapă tanara si s-a intors cu intreg alaiul dupa el.

"Ce noroc!" au strigat satenii.

Batranul si fiul său au inceput sa antreneze caii salbatici. Dar, o saptamana mai tarziu fiul sau si-a rupt piciorul incercand sa imblanzeasca un cal salbatic.

"Ghinion, "i-au spus prietenii". Ce-ai sa te faci acum fara ajutorul fiului tau? Esti si asa vai de capul tau".

"Ghinion, noroc, cine poate stii?" a replicat batranul.

Cateva zile mai tarziu armata stapanului castelului a fortat toti tinerii din sat sa devina soldati. Toti in afara de unul... fiul batranului, care avea piciorul rupt.

"Cat de norocos poti sa fii", au urlat satenii. "Toti copii nostri merg la razboi, dar tu poti sa-ti pastrezi fiul acasa. Fii nostri probabil vor fi ucisi......"

Batranul a replicat, "Ghinion, noroc, cine poate sa stie?"

Viitorul vine spre noi fragmentat. Nu putem sti niciodata ce ne rezerva. Dar daca mentii tot timpul o atitudine pozitiva, usile sanselor raman deschise, iar tu vei fi fericit(a).

"Tine minte prietene, fericirea nu depinde de ceea ce esti sau de ceea ce detii ci doar de ceea ce gandesti."

Dale Carnegie

"Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie."  

Confucius


Vă doresc sănătate, multă liniște și lumină în suflete !