7.03.2022

Rusia dorește O Nouă Ordine Mondială, unde fiecare țară, mare sau mică, își va păstra identitatea națională, valorile și tradițiile, credința și dreptul la expunerea fiecărei țări a intereselor sale! O suveranitate și independență veritabilă!

 


Putin este singurul obstacol pentru globaliști, singurul care se opune instaurării Noii Ordini Mondiale!
Acum, ni se spune că Putin e un nebun și un criminal de război, de către același NATO care a atacat nejustificat zeci de țări suverane! 
Ni se cere ca noi să nu vedem toate atrocitățile, câtă bătaie de joc și teroare a semănat, în numele unor minciuni recunoscute ulterior, dupa zeci de ani, sau nerecunoscute niciodata, ale NATO. 
Numai că, ghinion, noi vedem și ținem minte. ȘTIM!  Nu suntem toți o gloată de proști! Chiar dacă ni se închide gura, suntem aici și suntem mulți pe care nu veti reuși să ne prostiți cu manipulările și propaganda.
Dacă tot vorbim de criminali si crime împotriva umanității, unde sunt responsabilii pentru minciunile si crimele din pandemie? Unde sunt anchetele si procesele pentru zecile de miliarde de euro furate, pentru morții noștri îngropați dezbracați, băgați în saci cu 5 litri de formol? 
Arafat e plătit tot din banii nostri, în continuare, face achiziții publice, împarte banii? Astea sunt problemele noastre, nu un război între ei, rușii. De familiile de români rămase pe drumuri, fără joburi, cu afacerile închise, executate de bănci, care nu mai au bani să își plătească utilitățile sau medicamentele, de ele cine se îngrijește? 
Lăsați minciunile NATO și nebunii inventați, concentrați-vă pe ce avem noi de făcut aici, la noi acasă. 
Cum să-l placă globalistii sataniști, pe Vladimir Putin?
Rusia dorește O Nouă Ordine Mondială, unde fiecare țară, mare sau mică, își va păstra identitatea națională, valorile și tradițiile, credința și dreptul la expunerea  fiecărei țări a intereselor sale! O suveranitate și independență veritabilă! Rusia este susținută de țările BRICS - China, Brazilia, India, Africa de Sud!
Succes BRICS ȘI tuturor țărilor, care  aspiră  la independență și suveranitate, nu  vasalitate și sclavie și dictat rigid din partea Statelor Unite! 
În acest context, nu pot să fiu decât de partea Rusiei și a lui Vladimir Putin! Forța Rusia! Forța Putin!

Gabi Luca