8.14.2018

Karma și Planul Divin pentru Planeta Pământ





Planeta noastră albastră există de mai bine de 4 miliarde de ani. 
În tot acest timp s-a rotit în jurul Soarelui de miliarde de ori, într-o mişcare nesfârşită prin spaţiul cosmic.

Spiritul Planetei Pământ este în permanenţă tulburat de schimbările pe care le face omul.

Să vorbim în cele ce urmează de un lucru mai puţin comentat în cercurile esoterice, dacă nu chiar deloc abordat. 
(Esoteric, are înțelesul de:  ceva secret, ceva ascuns, ceva înțeles numai de cei inițiați într-o învățătură sau doctrină filozofică)

Pornind de la faptul că orice lucru însufleţit este înzestrat de către Creator cu Liber Arbitru, aşa cum sunt spiritele oriunde în Universul existent, putem înţelege că şi stelele, şi planetele au un suflet. 
Evident, aşa cum spun majoritatea mitologiilor lumii, şi Geea (Planeta Pământ) dispune de un suflet, desigur nu chiar asemănător cu cel al omului. 




Dacă prin intermediul parapsihologiei am desluşit ceea ce spunea Ştiinţa Iniţiatică, anume că omul are un spirit, un suflet şi un mental, fixate pe corpul fizic, atunci şi Pământul, ca entitate, are astfel de corpuri. 
Dar fiindcă Planeta Pământ are o alcătuire diferită de a noastră, în sensul că nu are ochi, urechi şi gură aşa cum avem noi, este de înţeles faptul că o asemenea alcătuire diferă de cea a omului. 
Am putea spune că pielea Geei este solul, pădurile fiind podoaba ei capilară, în timp ce mările, oceanele şi râurile, reprezintă sistemul ei limfatic, magma subterană este sângele ei, iar atmosfera fiind respiraţia sa.

Care sunt cele mai nocive acţiuni pe care omul le exercită asupra Pământului ?

Îi tundem podoaba capilară întocmai ca unui deţinut – defrişarea pădurilor în ritm nebunesc, îi poluăm apele cu tot felul de chimicale – sistemul ei limfatic fiind ameninţat, îi otrăvim respiraţia cu tot felul de gaze toxice – poluarea atmosferei - şi îi găurim şi agresăm pielea cu tot felul de lucruri – sonde de petrol, şosele moderne, cratere de la experimentele nucleare şi aşa mai departe. 
Oare nu ne-am gândit în nebunia noastră cât am chinuit această splendidă planetă, care nu s-a putut apăra eficient de noi ? 

Cât de mult am schilodit noi Geea ? Câtă suferinţă i-am provocat cu minţile şi sufletele noastre pline de idei de înnavuţire, de lăcomie, de ură şi războaie ?


De ce planeta nu a reacţionat la timp ?

Doar în ultima sută de ani s-a trezit din coşmar, prin cutremure, incendii devastatoare, furtuni violente, alunecări de teren etc. 
Dacă Geea de abia de vreo o sută de ani reacţionează, înseamnă că la nivelul ei putem vorbi de un fel de ”karmă” (fatalitate, destin, soartă) prin care ea a admis să suporte toate nenorocirile pe care noi ca specie le-am abătut asupra ei. 
Din această cauză vorbim de cicluri cosmice prin care Terra a trecut, ea suportând consecinţele propriilor alegeri faţă de noi. 
Nu putem face comparaţia ca la astrologie, unde se iau în calcul karma de agresivitate, de posesivitate şi de ignoranţă, dar avem posibilitatea să extindem noţiunea de karmă, în privinţa Geei, la un alt nivel. 
Putem spune că planeta noastră are o karmă de Supunere, de Acceptare, ceea ce a determinat o stare de degradare a stării sale energetice, de-a lungul ultimilor 25.000 de ani, adică ultimul ciclu cosmic, în care planeta şi-a densificat structura de materie. Adică s-a condensat mai mult decât înainte. 
În relaţia cu Guvernatorul Solar şi cu Guvernatorul Planetar, Geea a acceptat din partea lor, ca spirite, Planul Divin pentru ea, suportând stările prin care a trecut.
În urmă cu sute de milioane de ani poziţia Geei era mult apropiată de Soare decât acum.
Depărtarea ei faţă de acea poziţie a fost determinată de karma de Supunere pe care a acceptat-o, pentru ca fiinţa umană să poată trăi pe suprafaţa ei. 
Acest lucru a avut loc în urmă cu 1.750.000.000 de ani şi de atunci încoace Geea a acceptat să găzduiască pe ea cele mai variate forme de viaţă, până la apariţia omului, cum pe extrem de rare planete în galaxie există. 
Karma de Acceptare atrage după ea experimentarea unor condiţii la care Geea s-a supus de bunăvoie, în acord cu Marile Spirite ale Galaxiei, prin asta înţelegându-se că Liberul ei Arbitru l-a folosit în sensul predării voinţei ei unor foruri spirituale superioare. Înţelegerea între Geea şi aceste foruri a admis, din partea planetei noastre, nonintervenţia Marilor Spirite în situaţiile în care planeta ar fi suferit, pentru a se vedea în ce măsură Terra este capabilă să suporte condiţiile experimentării, în calitate de planetă căreia i s-a acordat din partea Creatorului rangul de Entitate Ocrotitoare a Vieţii. 
Un astfel de rang extrem de puţine planete îl primesc, deoarece presupune o mare capacitate de sacrificiu, şi trebuie să ştiţi că astfel de caracteristici împart planetele în galaxie în mod clar. 
Cele care sunt sărace în vegetaţie şi faună, sunt planete egoiste care nu acceptă găzduirea de forme de viaţă complexe, în schimb planete precum Geea sunt foarte altruiste, acceptând aşa cum ştim o complexitate uluitoare de floră şi faună. 
Datorită acestui tip de karmă, Geei i s-a acordat privilegiul de a se înălţa în dimensiunea a 5-a, recompensa ei fiind Corpul de Lumină Divină pe care-l va primi în curând. 




Pentru că face parte dintr-un sistem solar care este caracterizat de Iubire şi Înţelepciune, Geea a fost şi este singura planetă care, prin acceptarea unei astfel de karme, a primit privilegiul de a avea şapte corpuri subtile, spre deosebire de celelalte planete din sistem. Astfel Geea dispune acum de o aură completă ce o va ajuta să intre în rândul Planetelor de Lumină Divină. Sacrificiul ei nu afost în zadar.



sursa: https://www.zenivers.ro