2.21.2022

DIANA ȘOȘOACĂ : ”De 2 ani vă spun numai adevăruri și VOI NU VĂ MIȘCAȚI ! Nu vedeți că pentru ei Constituția nu mai există ?”

 


Senatoarea Diana Șoșoacă arată că autoritățile își bat joc de poporul român în privința ridicării restricțiilor și își îndeamnă cititorii să creadă doar în liderii care au credință în Dumnezeu

Senatoarea Diana Șoșoacă arată bâlbele autorităților cu privire la ridicarea restricțiilor.

”Ce v-am spus că își bat joc de poporul român și vă mint cu privire la ridicarea restricțiilor? De cate ori vreți să vi se demonstreze că am dreptate? De 2 ani vă spun numai adevăruri și voi nu vă mișcați! Nu vedeți că pentru ei Constituția nu mai există? Este zero barat, pentru că au cedat suveranitatea României! Treziți-vă Dumnezeului odată!”, scrie Diana Șoșoacă în apelul său de pe facebook în care face trimitere la continuarea restricțiilor în ciuda deciziilor CCR.

Exemplul amenințător al Canadei

Într-o altă postare însă, Diana Șoșoacă arată că se urmărește controlul total asupra oamenilor și arată cum în Canada Guvernul din Quebec are drept prioritar, în fața părinților, cu privire la sănătatea copiilor, iar instituțiile statului au dreptul să se implice imediat și să judece dacă deciziile părinților sunt în avantajul copiilor, ceea ce denotă, spune senatoarea, ”control absolut instituit pas cu pas!”.

Ce soluție propune Șoșoacă

Calea pentru eliberare umanității din ghearele psihopaților care astăzi conduc lumea prin crize, frică, teroare, minciună și abuzuri spunând ca ne vor ,,binele cu forța" și încercând să ne convingă ca e bine să nu deținem nimic și să fim fericiți, să renunțăm la viață la drepturile și libertățile noastre fundamentale ca oameni liberi, oferite de către Dumnezeu fiecăruia la naștere, este una singură, spune senatoarea Diana Șoșoacă într-o postare.

Și anume, senatoarea propune unirea tuturor popoarelor lumii, dar nu în globalism, ci în cuget și simțire în lupta cu sistemul criminal care a cuprins lumea în ghearele sale prin politicieni, ,,oameni de știință", mass-media și alte categorii profesionale corupte, pentru aflarea adevărului, pentru apărarea națiunilor noastre, a identității milenare a fiecărui popor, a istoriei adevărate a acestei civilizații, pentru protejarea copiilor a viitorului nostru ca specie ca oameni liberi creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

”Doar prin conștientizarea celor de mai sus și prin apropierea dintre noi prin renunțarea la frică și asumarea timpului prezent, putem pune capăt suferințelor și crea o lume de o sută de ori mai bună ca cea pe care am avut-o până acum”, mai spune Diana Șoșoacă.

Ea își îndeamnă în final cititorii să îi caute și să îi susțină pe acei liderii care îl iubesc pe Dumnezeu, învățătura Lui și creația Sa cea mai de preț: omul liber, pe aceia care sunt dispuși să meargă pe drumul eliberării poporului lor până la capăt indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă în ceea ce privește propria persoană.




București - Podul Victoriei, riscă să se prăbușească

 


Şoseaua de la Podul Victoriei de lângă Curtea de Apel Bucureşti riscă să se prăbuşească. Cuva de apă de sub râul Dâmboviţa este afectată puternic din cauza infiltraţiilor.

O comisie formată din reprezentanți de la Apele Române și Apa Nova a cerut Prefecturii Capitalei declararea situației ca fiind una de urgență.

Construcţia riscă să se surpe deoarece de peste 30 de ani nu s-au mai făcut lucrări la Podul Victoriei, situat în apropierea Curţii de Apel Bucureşti. Localnicii trec zilnic prin zonă şi recunosc să situaţia este una alarmantă.

„Nu cred că s-au mai renovat de când s-au construit. Nimic nu e sigur în București. Podurile fac parte din infrastructura Bucureștiului vechi, cred că cu toții ne-am obișnuit cu asta”, a spus o bucureșteancă, potrivit Digi24.

„E un pericol orice factor de genul asta. Deplorabil, de 30 de ani nu se face nimic. Măcar estetic, nu mai vorbim de siguranță”, comentează un alt tânăr.

„Lucrări de întreținere. E simplu. Nu faci nimic, timpul își spune cuvântul”, conchide un alt bucureștean.

În luna decembrie 2021, a fost descoperit un vârtej pe suprafața râului Dâmbovița. Reprezentanții Apelor Române au golit zona de apă și au îndepărtat mâlul. Astfel, s-a descoperit o fisură la baza Dâmboviței, precum și infiltrații accentuate la caseta de sub râu.

Toate aceste probleme reprezintă un pericol imens de surpare a malurilor râului, dar și a trotuarului și carosabilului de pe Splaiul Independenței și Podul Victoriei.

Potrivit sursei citate, este nevoie de lucrări suplimentare pentru evaluarea sistemului de drenaj. Până atunci, vor exista restricții de trafic în zona respectivă, iar nivelurile în biefurile de pe râul Dâmbovița în aval de Grozăvești vor fi scăzute pentru zona Operetă-Piața Unirii.

În luna ianuarie, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a hotărât să creeze o comisie mixtă care să analizeze zona problematică. Pe 18 februarie 2022, această comisie constituită la cererea CMBSU, urma să decidă când vor începe lucrările, în regim de urgență. Cu toate acestea, prefectul Capitalei a amânat întrunirea.

Vineri, 18 februarie, prefectul Capitalei, Alexandra Văcaru, a cerut un plan de măsuri suplimentare, iar ședința va avea loc după ce noul plan va fi analizat, potrivit informațiilor transmise de Prefectura Municipiului București.

Luni urmează să fie stabilit noul plan de măsuri de către comisia creată de CMBSU.

Haosul continuă în învăţământ

 


Şcoli închise din cauza coronavirus. Numărul claselor care îşi desfăşoară activitatea online s-a triplat săptămâna aceasta faţă de săptămâna trecută după ce 63 de cadre didactice şi 148 de elevi din judeţul Giurgiu au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

„Un număr de 148 de elevi şi 63 de cadre didactice din cadrul unităţilor de învăţământ din judeţul Giurgiu au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, motiv pentru care un număr total de 37 de clase îşi desfăşoară activitatea în sistem online în judeţul Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă emis luni de Inspectoratul Judeţean Şcolar Giurgiu.

Menţionăm faptul că, în urmă cu o săptămână, un număr de 12 clase îşi desfăşurau activitatea online în judeţul Giurgiu.

Şcoli închise în Giurgiu. În judeţ, numărul cazurilor confirmate pozitiv a ajuns la 26.508, dintre care 129 în ultimele 24 de ore. În carantină la domiciliu se află 222 de persoane, spitalizate sunt 65 de persoane şi în izolare la domiciliu se află 1.918 persoane.

Incidenţa cazurilor în judeţul Giurgiu a ajuns la 9,99 la mia de locuitori, cea mai mare rată este la Săbăreni, de 21,21, cea mai mică rată este la Toporu de 2,33, iar în municipiul Giurgiu incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns la 15,18 la o mie de locuitori.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că măsurile de relaxare trebuie luate gradual, întrucât, dacă sunt scoase toate restricţiile într-o singură etapă, atunci există risc de reîntoarcere la acestea, menţionând că nimeni nu îşi doreşte acest lucru. El a afirmat că îşi doreşte ca sărbătorile de Paşte să fie fără restricţii.

Rafila a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că o primă măsură care ar putea fi luată se referă la renunţarea la purtarea măştii de protecţie în exterior.

Moscova : ”Crește numărul fake-urilor în presa din Vest despre “invazia” Rusiei”

 


În ultima perioada au crescut semnificativ numărul falsurilor despre o pretinsă planificare a invaziei militare a Rusiei în Ucraina, susține MAE de la Moscova.

Declarațiile statelor occidentale despre “fabricarea” de către Rusia a unor pretexte pentru “invadarea” Ucrainei e o minciună, susține MAE al Rusiei.

“În ultimele luni au crescut de câteva ori numărul fake-urilor, produse și distribuite de presa americană și europeană. Occidentul colectiv lansează noi date a atacului Rusiei asupra Ucrainei, niște scheme inexistente ale invaziei, respingând în mod ipocrit suferința locuitorilor Donbasului de pe urma acțiunilor criminale ale regimului de la Kiev”, se spune într-un comunicat al MAE.

Se menționează că “afirmațiile false ale oficialilor din statele occidentale despre o presupusă fabricare de către Rusia a unor pretexte pentru “invadarea” Ucrainei și “maratonul curent al terorii informaționale de mai multe zile” se încadrează perfect în politica tradițională a Occidentului. “Londra și Washingtonul sunt “campionii” istorici la fabricarea pretextelor pentru acțiuni distructive, inclusiv pentru invadarea altor state, ocuparea lor, aplicarea unor lovituri distructive, utilizarea unor sancțiuni ilegale”, se subliniază în declarație.

În ultima perioadă, statele occidentale își exprimă îngrijorarea în legătură cu pretinsele acțiuni periculoase ale Rusiei la frontierele Ucrainei. Moscova a respins în mai multe rânduri aceste acuzații, susținând că nu amenință și nu intenționează să atace pe nimeni, iar declarațiile despre “agresiunea Rusiei” sunt utilizate drept un pretext pentru desfășurarea mai multor tehnici militare a NATO în preajma frontierelor rusești.

Occidentul continuă să acuze Rusia de provocări, în pofida revenirii trupelor rusești la bazele de dislocare permanentă după încheierea exercițiilor.

Luni, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o întrevedere cu miniștri Afacerilor Externe și al Apărării, Serghei Lavrov și Serghei Șoigu. Ministrul Apărării a raportat șefului statului că “o parte a exercițiilor se apropie de final, o parte va fi încheiată în viitorul apropiat”. Districtele militare Sud și Vest ale Rusiei s-au retras în bazele de dislocare permanentă, a anunțat marți purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al Rusiei, general-maiorul Igor Konașenkov.

Rusia a subliniat în mai multe rânduri că nu este parte a conflictului din Ucraina și nici subiectul a acordurilor de la Minsk.

https://ro.sputnik.md/20220220/moscova-creste-numarul-fake-urilor-in-presa-din-vest-despre-invazia-rusiei-49116339.html

Președintele Finlandei nu vede motive de aderare a țării la NATO

 


Președintele Finlandei, Sauli Niinistö, a declarat că nu vede motive pentru renunțarea la politica de neaderare la NATO, recunoscând că există discuții în acest sens.

“Deocamdată nu văd motive sau anumite schimbări dramatice și neașteptate. Totul trebuie gândit meticulos, a declarat șeful statului într-un interviu pentru CNN.

“Există mari dezbateri pe acest subiect. Deocamdată, cred eu, le vom continua. Și în funcție de ceea ce se va întâmpla în Ucraina, acest lucru ar putea deveni mult mai probabil”, a ținut să adauge președintele.

https://ro.sputnik.md/20220220/presedintele-finlandei-nu-vede-motive-de-aderare-a-tarii-la-nato-49117871.html