5.14.2020

HAIDEȚI SĂ NE BUCURĂM DE VIAȚĂ !




Procedura de termoscanare este ilegală !






Avocat Gheorghe Piperea: Procedura de termoscanare este ilegala !

Procedura de termoscanare este ilegala din foarte multe puncte de vedere, intrucat incalca principiul informarii pacientului, principiul non-discriminarii, protectia datelor cu caracter personal si protectia consumatorilor.

Actul normativ care va impune aceasta procedura trebuie atacat in contencios administrativ.

Magazinele care practica aceasta procedura fascista, mai ales in lipsa unui act normativ, trebuie boicotate, facute praf ca imagine pe net si pe paginile de socializare si reclamate in masă la anpc si la instante.

Daca nu veti face nimic din toate astea, nu mai aveti motive sa va plangeti pe facebook.

Termoscanarea este o procedura medicala care ar trebui efectuata de cadre medicale, dar vad ca este data sau propus a fi data in “sarcina” agentilor de politie, a jandarmilor (da, acei jandarmi detestati de hashtagrezisti si de anti-korupzionisti, acei jandarmi care au dat cu gaze in manifestanti in august 2018, gaze care, dupa spusele unui idiot simpatizant al revolutionarilor-punct-doi, modifica adn-ul), soldati si paznici ai magazinelor. 

Parca de chestiile medicale trebuia sa se ocupe cadrele medicale, nu ?  Nu exista, practic, niciun discurs al meu referitor la pandemie fara sa apara inteligenti care sa imi sugereze sa nu ma mai exprim in acest domeniu “rezervat” cadrelor medicale. 

Aceeasi inteligenti lauda si sustin fara rezerve termoscanarea, o procedura medicala, de catre politisti, jandarmi si paznici ai magazinelor.  Pai, cum vine asta ?

De altfel, termoscanarea este si ridicol de inutila, intrucat nu poate sa probeze nimic in intervalul 36,5 - 37,6 grade. 

Daca vii de la 27 de grade afara in cele 20 de grade (sau chiar putin in zonele cu frig) din magazin, este imposibil sa nu inrosesti aparatul. 

Exista nenumarate alte motive de crestere brusca a temperaturii, inclusiv tensiunea cauzata, de exemplu, de prostia autoritatilor pandemice si de supusenia inexplicabila a turmei fata de orice țăcăneală a decidentilor care, cica, iau masuri pentru siguranta si sanatatea noastra. 

Cu astfel de supusenie, plus inventiile proprii fascistoide sau care sfideaza logica, sefii de magazine au toate “sansele” sa isi falimenteze magazinele pe motiv de imputinare sau lipsa a clientilor, iar noi avem toate sansele sa facem foamea, cu banii in buzunar.

P.S.  Chestia cu purtarea obligatorie a mastii are aceleasi vicii, intrucat exista foarte multi oameni, ca mine, care nu pot respira bine nici fara masca, darămite cu masca pe gura si pe nas; copiii sub 7 ani nu pot suporta masca pe figura mai mult de 15 min, fara sa se agite si sa faca scandalul tipic copiilor.

P.P.S.  Sa va vad cum va abtineti de la strănutat după primul telefon dat la 112, pentru a-l reclama pe unul care a strănutat neregulamentar in metrou.


sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/14/avocat-gheorghe-piperea-procedura-de-termoscanare-este-ilegala/?fbclid=IwAR1b1mD3B7Di1mqcBDL1WKcvI54vQ9LabXWlNGt4RQbdJFr61qbTiGwiBvQ