TEATRU-FILM-MUZICĂ

Actorul PAUL WALKER trăieste !
Moartea lui Paul Walker a facut înconjurul planetei la momentul respectiv, actorul fiind iubit de milioane de fani. Recent, o stire care face inconjurul planetei îi șocheaza pe fanii actorului, existand dovezi ca Paul Walker traieste.
Site-ul ”Nodisinfo” sustine ca are dovada ca actorul nu a murit si ca totul a fost o mare minciuna. In plus, jurnalistii publicatiei mai sunt de parere că moartea actorului, la 30 noiembrie 2013, a fost o înscenare.
„Deja a fost demonstrat, fără a fi loc de îndoiala, că moartea a fost pusă la cale chiar de el, familia si prietenii sai. Accidentul a fost o simulare, iar impactul nu a avut niciodata loc”, a scris portalul de stiri.
Aceasta nu este prima dată când mass-media îsi pune întrebari cu privire la moartea lui Paul Walker. La o luna dupa moartea sa, site-ul a publicat o informatie intitulata „Walker este încă in viata, iar familia si prietenii lui sunt acoperirea.”

sursa: https://caplimpede.ro

Robert Charles Durman Mitchum ( 06 august 1917 - 1 iulie, 1997 ) a fost un actor american de film, regizor, scriitor, compozitor și cântăreț.

R. Mitchum a devenit cunoscut publicului larg în anii 1950 și 1960 pentru rolurile principale avute în mai multe filme clasice noir.

R. Mitchum este evaluat numărul 23 de Institutul American pe lista cu cele mai mari vedete de sex masculin din American Classic Cinema.ROBERT DE NIRO - născut 17 august 1943 - este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme.
De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate in conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese.

Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în Nașul: Partea II; taximetristul Travis Bickle în Taxi Driver; boxerul Jake LaMotta în Raging Bull; gangsterul Jimmy Conway în Băieți buni; directorul de cazinou Sam „Ace” Rothstein în Casino; Al Capone în Incoruptibilii; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în Promontoriul groazei; Noodles în ”A fost odată în America”; Michael Vronsky în Vânătorul de cerbi și mai recent ca Neil McCauley în Heat în regia lui Michael Mann.
De Niro s-a născut în New York, fiul pictoriței Virginiei Admiral și al lui Robert De Niro Sr., un pictor abstract expresionist și de asemenea sculptor. 
Tatăl lui De Niro avea rădăcini italiene și irlandeze iar mama sa era o ateistă presbiteriană cu origini germane, franceze și olandeze. Bunicii lui italieni Giovanni De Niro și Angelina Mercurio au emigrat din Ferrazzano în provincia Campobasso, Molise, iar bunica din partea tatălui, Hellen O'Reilly, era nepoata lui Edward O'Reilly, un emigrant din Irlanda. De Niro a spus că se identifică mai mult cu originile sale italiene decat cu celelalte.
Părinții lui De Niro, care s-au întâlnit la cursurile de pictură ale lui Hans Hofmann în Provincetown, Massachusets, au divorțat când el avea doi ani. De Niro a crescut în zona „Mica Italie” din Manhattan.
În copilărie De Niro a primit porecla „Bobby Milk”. De Niro a frecventat mai întai „Little Red School House”, iar apoi a fost înscris de către mama sa la „Liceul de Artă și Muzică Fiorello H. LaGuardia”, la care se prezenta și colegul din Godfather II, Al Pacino. A renunțat la vârsta de 13 ani pentru a se alătura unei găști din „Mica Italie”. 
De Niro a studiat apoi la Conservatorul „Stella Adler” dar și la "Actor's Studio" sub îndrumarea lui Lee Strasberg, ceea ce s-a dovedit a fi un mare avantaj pentru cariera sa.

sursa: https://ro.wikipedia.Robert_De_Niro
”CAPITANUL EO” este un film american 3D science-fiction, produs în 1986, cu MICHAEL JACKSON în rol principal și regizat de Francis Ford Coppola. Denumirea filmului a fost inspirată de ”EOS” Zeița greacă a zorilor.