12.14.2020

Șoșoacă a câștigat la Curtea de Apel

 


Curtea de Apel Bucureşti a anulat luni, 14 decembrie, un articol dintr-o Hotărâre a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă prin care se interzicea participarea la pelerinaje a persoanelor din alte localităţi decât cele în care au loc evenimentele religioase.

„Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Guvernul României. Respinge acţiunea faţă de acest pârât ca fiind formulată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtei Guvernul României. Admite acţiunea faţă de pârâtul CNSU. Anulează art.2 din Hotărârea nr.47/2020 a CNSU.

Cu recurs în termen de 2 zile de la comunicare.

Pronunţată azi 14.12.2020 la Curtea de Apel Bucureşti, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin intermediul grefei instanţei”, se arată în minută.

sursa:https://www.dcnews.ro/sosoaca-a-castigat-la-curtea-de-apel_790050.html

20 de comentarii:

  1. Să anuleze și toate amenzile care le.au dat abuziv

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ar fi sa anuleze toate amenzile

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne ia si botnitele astea mizerabile si neconforme ,ca ne imbolnavim ,nu respiram cum trebuie ,ce Dumnezeu am inebunit sa stam in genunghi la ordinele lui Iohanis,Tataru ,Arafat,Cercel ...ect . Asta e dictatura masonilor ,noi trebuie sa ingenunchem doar in fata lui Dumnezeu !!

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea ca sa nu le permiteti minciuna asta cu spusa corona virus mie nu-mi place să-și bata joc guvernul lui Iohannis de noi si sa se termine cu mascarada asta și sa ne interzica sărbătorile legale de Crăciun si sărbătorile de pasti sa se îmbogățească guvernul lu Iohannis si a udemereului si a celor din usr plus si a celorlalte partide a lu Băsescu, jos cu ei

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Restaurantele sa petrecem revelionul.

    RăspundețiȘtergere
  6. si cei ce solicita asistenta medicala ca s-au imbolnavit pupand moaste sa isi plateasca costul spitalizarii, ca nimeni nu a reclamat lipsa mersului la scoala ... sa le impuna pelerinaje online ca si invatamantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei ce mor in spital de la tratamentele aplicate pentru covid pe oameni care intra sanatosi si ies in saci negri cu stampila COVID oare ce vina au?Oare de la pelerinaj li se trage?Deja se fac slujb eonline dar daca nu va intereseaza nu aveti cum sa stiti.

      Ștergere
  7. Să ne ia măștile că, se pare că se urmărește îmbolnăvirea tuturor prin purtarea acestora. Nu mai putem respira, inspira, etc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ajuta nu va lăsați,mergeți înainte împreună scoatem si noi nasul la aer ,scoateți țară din mocirla si alungați hienele de la conducerea tarii

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitări doamnă avocat suntem aproape de dvs respect

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitări Doamna Avocată.
    JOS CU dictatura criminală.
    IOHANNIS sa dispară
    Dacă nu vrea benevol
    Alegeri anticipate
    Arafat sa plece de unde a venit
    Orban la fel Câțu mâncător de bani sa plece
    Sa li se taie toate veniturile .
    SA li se confiste AVERILE
    BISERICILE sa nu se atingă de ele .
    Școlile sa se deschida .TOTI DOCTORI care au dat dovadă de incompetenta la ADUNAT gunoaiele din București împreună cu Cockeder cum o cheamă.

    RăspundețiȘtergere
  11. asa este lumea are dreptate masoni vor globalizare au tot interesul poporul nu trebuie sa accepte asa ceva cei 4 magnifici strict necesar distrugerea lor va dati seama de cine e vorba,desteaptate romane odata





    RăspundețiȘtergere