5.16.2020

E bine... Le e frică ! Spune avocatul Dan Chitic, despre ”Propagandă”





Dan Chitic, avocat : Propaganda a luat foc, protestul ProConstituție și ProDrepturileCetătenești a deranjat rău.

Pentru propagandă e clar și simplu: cei din Piață sunt „inteligenți asimptomatici”, nesimțiți, idioți, iresponsabili manipulați de oamenii dușmanilor țării care „fac praf și pulbere societatea” ! E bine... Le e frică !

Avocatul Dan Chitic a postat pe pagina sa de Facebook cateva remarci cu privire la protestul ce a avut loc vineri seara in Piata Victoriei, si care urmeaza sa se repete in seara aceasta de la ora 17, si din nou maine, 17 mai. 

Protestul ProConstitutie si ProDrepturileCetatenesti, cum il numeste Chitic, a fost atacat de mass-media mainstream cum ar fi Digi24, Hotnews si G4Media, outlet-uri care au mintit cu nesimtire despre protestatari. Aceste posturi au avut tupeul de a vehicula ideea cum ca protestatarii, in loc sa fie cetateni nemultumiti cu curajul de a-si apara drepturile constitutionale, ar fi agenti ai Rusiei si anti-vaccinisti lipsiti de logica.

„Propaganda a luat foc !

Protestul ProConstituție și ProDrepturileCetătenești a deranjat rău, mesajul fiind clar: 

*„oamenii rușilor” subminează dictatura corectpolitică Iohannistă.

*„Capu’ limpede” vituperează scrâșnind, ziariștii sistemului la unison deplâng iresponsabilitatea celor „câțiva inteligenți asimptomatici”, toți înfierează cu mânie globalistă cetățenii care au ieșit să apere Constituția !

Pentru propagandă e clar și simplu: cei din Piață sunt „inteligenți asimptomatici”, nesimțiți, idioți, iresponsabili manipulați de oamenii dușmanilor țării care „fac praf și pulbere societatea” ! E bine… Le e frică!

Se spulberă mitul și panisteria…

Se risipește teama !

#Libertate !” a scris Chitic pe Facebook vineri seara.


sursa: https://bpnews.ro/2020/05/16/dan-chitic-propaganda-a-luat-foc-protestul-proconstitutie-si-prodrepturilecetatenesti-a-deranjat-rau/#.Xr_3SmgzbIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu