5.20.2020

LISTA NEAGRĂ A P.N.L. și EPURĂRILE CELOR APROPIAȚI DE P.S.D.




Din cauza gafelor și a prestațiilor, a diferiților miniștri din Guvern, pe lista neagră sunt trecuți ministrul Educației, Monica Anisie, ministrul Muncii, Violeta Alexandru și ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

Partidul Național Liberal a decis să-l pună pe lista neagră pe ministrul Dezvoltării după ce acesta a luat mai multe decizii controversate. În plus, deciziile acestuia îngreunează impunerea treptat a oamenilor liberarilor în funcții din administrație.
Mai exact, Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, este pus la zid în PNL din cauza deciziilor pe care acesta le-a luat.

PNL dorește ca oamenii puși în funcții din administrație să fie apropiați de partid sau membri, dar care să aibă un CV care să nu genereze certuri. 

Totuși, o parte din liderii liberali nu s-au supus dorinței partidului. Printre aceștia se numără și ministrul Dezvoltării care a fost la un pas de a nu mai fi numit ministru în ultimul Guvern.

Ce spun sursele din conducerea PNL
„La una dintre ultimele şedinţe de partid, Ion Ştefan a fost luat la rost de mai mulţi colegi pentru că a anunţat peste noapte că dă afară sute de oameni din minister şi scoate funcţii la concurs. 
Un vicepreşedinte chiar a avut cuvinte mai dure şi i-a reproşat că din cauza lui nu vor mai putea să facă epurări ale celor apropiaţi de PSD, pentru ca apoi să fie numiţi susţinătorii PNL”, au declarat surse din conducerea PNL pentru adevărul.ro.

Care era planul liberal
Oamenii apropiați partidului urmau să fie puși în funcții după ce șefii din instituții, care nu aveau concurs și cei cu delegațiile, erau îndepărtați.
Funcționarii erau supuși la controale repetate care aveau ca scop înlăturarea acestora.


sursa: https://www.capital.ro/il-dau-afara-ce-ministru-a-fost-pus-pe-lista-neagra-de-pnl.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu