6.24.2020

Fosta proprietate a lui Sir Sean Connery a fost scoasă la vânzare pentru 30 de milioane de euro



Proprietatea din imagine, construită pe o colină cu vedere la mare în Cap de Nice, a fost cândva reședința lui Sir Sean Connery, cunoscut de toată lumea pentru interpretarea personajului James Bond în filmele din anii 1960, 1970 și 1980. 


 
 

Potrivit agentul de intermediere  Knight Frank, săptămâna aceasta, frumoasa proprietate a fost scoasă la vânzare pentru 30 de milioane de euro (34 milioane USD).

Conacul inspirat de Belle Epoch emană arhitectura clasică franceză, cu ”wisteria” urcând peste fațada sa și o cascadă de grădini amenajate care se întind spre mare. 




Grădinile recent renovate urmăresc o potecă până la drumul mării, unde se poate ajunge la plajele din apropiere.





Locuința are în interior un complex de fitness, o sală de gimnastică și o piscină interioară, cu vedere la Mediterana. Nivelul piscinei include, de asemenea, o zonă de servit masa și bucătăria principală.






Terenurile de 1,24 acri cuprind o a doua piscină cu apă sărată și două case de oaspeți independente.

Casa principală, ca și restul proprietății, este un mix de vechi și nou, cu detalii de epocă, cum ar fi podele din lemn bogat, cu scândură largă, și geamuri contemporane de la podea la tavan, precum și un lift.





O cameră de familie separată, cu propria chicinetă, se află la nivelul principal și servește astăzi ca birou de acasă.




Există cinci dormitoare răspândite pe cele cinci niveluri ale conacului, inclusiv o suită principală cu balcon privat și două apartamente cu baie.






Sir Sean Connery, în vârstă de 89 de ani, nu mai deține proprietatea, însă zona, chiar în afara orașului Nisa și la o distanță scurtă de condus de Monaco, rămâne un magnet pentru bogați și celebri, potrivit agentului de listare, Edward de Mallet Morgan și a agentul de intermediere Knight Frank.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu