6.05.2020

Poza din biroul premierului nu este un can-can. E o problemă gravă !


 ”Poza din biroul premierului nu este un can-can. E o problemă gravă ce s-a întâmplat. Nu poţi să mai ai credibilitate să ieşi la presă cu mască, cu mănuşi, cu o figură gravă ‘Doamne ce nenorocire este, staţi în casă !’ şi după aia te duci în biroul tău şi stai cu colegii relaxat, fără măşti, consumând alcool", a declarat Marcel Ciolacu.

Într-un interviu acordat DC News TV, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a vorbit despre data la care ar putea avea loc alegerile locale.

"Alegerile trebuie ţinute. Expiră mandatele, e normal să intrăm în normalitate. Acesta ar putea avea loc când nu mai există niciun pericol asupra populaţiei şi când populaţia crede acest lucru. Noi avem acum o mare problemă de credibilitate a Guvernului. Toată lumea a luat acea poză din biroul premierului ca pe un can-can. 

Nu e. E o problemă gravă ce s-a întâmplat. Nu poţi să mai ai credibilitate să ieşi la presă cu mască, cu mănuşi, cu o figură gravă ‘Doamne ce nenorocire este, staţi în casă !’ şi după aia te duci în biroul tău şi stai cu colegii relaxat, fără măşti, consumând alcool", a declarat Marcel Ciolacu.


Dată alegeri locale. Ciolacu, informații de ultimă oră !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu