8.09.2020

Puya se REVOLTĂ împotriva Guvernului Orban: Voi nu aveti copii ? Nu aveti nepoti ? Javrelor !

 

Deputatul Oana Bizgan, inițiatoarea legii pentru mărirea pedepselor pentru pedofili și violatori, a criticat decizia Guvernului Orban de a ataca legea la Curtea Constituțională pe motiv că ar discrimina pedofilii și violatorii. Ea spune că a avut multe consultări cu Ministerul Justiției pe această temă și că forma legii a fost agreată cu reprezentanții ministerului. Societatea a fost scandalizata deoarece Guvernul Orban a sărit în sprijinul pedofililor. Printre cei revoltați s-a aflat și cântărețul Puya.

”PEDOFILIA SALVEAZA ROMANIA  sau  ADIO GENERATIE CU CHEIA LA GAT. Caz concret in Romania: un pedofil isi face de cap cu 3 baietei de 13-14 ani fara rusine prin cabanele lui de la munte din zona Codlea. Doi tipi il santajeaza cu niste filmari. Ce face justitia romana:
– Ii da 2 ani cu suspendare pedofilului si e trimis la 30 de ore de psiholog.
– santajistilor le da 3 ani tot cu suspendare (mai mult, deci) si ce credeti?!
– doar unul dintre minorii abuzati primeste 500 de euro (cu acordul judecatorului), dar fara niciun psiholog. Macar acum stim si noi cine e pestele.

Prin comparatie, unui prieten de-al meu care vindea tigari fara timbru in piata (care, de fapt, sunt mai ieftine, gen nu sunt droguri sau alte alea) i se dau 6 ANI CU EXECUTARE si sute de milioane de platit!!! Concluzie: viata unui copil (pentru ca ramane distrus pe viata, ala nu se mai repara) nu face nici cat un pachet de tigari. Mi-e scarba de voi! Voi nu aveti copii? Nu aveti nepoti? Javrelor!
Mereu am banuit ca pedofilia asta are iz aristocratic, gen doar judecatorii, demnitarii, milionarii, printii etc. sunt abonati acolo. Macar acum sunt sigur.

Adio, generatie cu cheia la gat! Guvernul se opune legii care propune pedepse mai aspre pt pedofili. Ba mai mult, face o contestatie oficiala la Curtea Constitutionala. De ce ?….eee, asta e cu totul alta poveste. PS: De copiii mei nu se atinge nimeni, javrelor…noi avem legea noastra si nu se da cu suspendare NICIODATA!!!”, a scris Puya pe pagina de socializare.

sursa:http://sintezazilei.com/puya-se-revolta-impotriva-guvernului-orban-voi-nu-aveti-copii-nu-aveti-nepoti-javrelor/

2 comentarii:

  1. Si faca legea e declarata neconstitutionala si toti pedofilii eliberati .

    RăspundețiȘtergere
  2. Si faca legea e declarata neconstitutionala si toti pedofilii eliberati .

    RăspundețiȘtergere