9.12.2020

Zuckerman, nou gest incalificabil în România - nici un diplomat nu și-a permis așa ceva ! Și Zuckerman a fost acuzat de hărțuire sexuală

 


Acuzații noi la adresa presei și a funcționarilor publici (inclusiv șefi din poliție) că ar fi mituiți sau cumpărați de chinezi - înșiruire de obrăznicii, insulte, acuzații fără probe, fracturi logice, trafic de influență, imixtiune în treburile interne

Astăzi, Adrian Zuckerman a recurs la un nou gest incalificabil și intolerabil pentru un ambasador, chiar dacă pare greu de acceptat că respectivul are ceva în comun cu acest statut.

Zuckerman a atacat fățiș firma Huawei dar și Ambasada Chinei, făcând și referiri la ”diverși autori cu trecut controversat și de platforme de dezinformare rusești”. Nu se știe la care autori se referă Zuckerman și la care ”platforme”, dar cert este că se pretează la atacuri și insulte de pe teritoriul României, abuzând de calitatea sa de diplomat.


Pentru că el nu comite aceste atacuri și nu insultă ca persoană privată, ci folosește greutatea funcției de ambasador al SUA.


”Huawei și Ambasada Chinei continuă să încerce să inducă în eroare poporul român. Pretinsele clarificări ale poziției Huawei distribuite de ambasadă, de diverși autori cu trecut controversat și de platforme de dezinformare rusești sunt în mod evident false și nefolositoare”, scrie Zuckerman.

Personajul acuză comuniștii chinezi că ”disprețuiesc libertatea, statul de drept, drepturile omului și adevărul”.

”Huawei și șefii săi comuniști chinezi din Beijing sunt maeștri în intimidare, în trafic de influență și în încercarea de a-i împiedica pe românii cinstiți să cunoască adevărul”, spune Zuckerman.

Lăsând la o parte stilul ridicol comic și fracturile logice din exprimare, ceea ce face Zuckerman este inadmisibil. De altfel, titlul ”editorialului” său este ”Acum, mai mult ca oricând, Huawei este alegerea greșită”.

Și Zuckerman a fost acuzat de hărțuire sexuală

Zuckerman aduce ca argument faptul că ”Huawei a fost pus sub acuzare din cauza practicii sale de a folosi frauda și înșelăciunea pentru a fura secrete comerciale”.

Îi atragem atenția că ”pus sub acuzare” nu înseamnă condamnat – și până la condamnarea definitivă oricine beneficiază de statutul de nevinovăție. În România, CNCD a penalizat pe cei care au folosit intenționat această confuzie – inclusiv pe președintele Iohannis.


Mai mult, după câte ne amintim, chiar și Zuckerman a fost dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală.

Fosta sa secretară, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatură unde el era partener, ”l-a acuzat pe Zuckerman că a obligat-o să se uite la fotografii cu femei dezbrăcate și că îi cerea detalii despre viața personală și sfaturi pentru întâlniri amoroase”, precum și pentru ”numeroasele gesturi cu tentă sexual la adresa femeilor de la firma de avocatură, avansurile agresive la adresa sa și faptul că le-a spus celor din birou că ea este însărcinată cu copilul lui”.

Asta nu înseamnă și nici nu a însemnat că Adrian Zuckerman e vinovat – pentru că nu există condamnare definitivă. (menționăm că nu am citat de pe vreo ”platformă rusească”, ci de G4Media). 

Bun, deci Zuckerman dezinformează, creând deliberat confuzia între adresa DOJ și o eventuală decizie a justiției americane. Fapt grav chiar și pentru un ”editorialist”, darămite pentru un ambasador la post!


Acuzații la adresa presei – și mită pentru funcționari publici!


În editorialul de azi găsiți tot felul de acuzații, toate presupuneri, făcute cu un scop clar – de a monta opinia publică împotriva Huawei și a Chinei, în felul acesta făcând presiuni și asupra statului român. Totul, repet, prin inducerea unei confuzii, a unui fals, că un rechizitoriu ar fi cumva echivalent cu o decizie definitivă a unei instanțe!


Acum devine clar de unde își lua tupeul Laura Kovesi pentru a avea aceeași poziție – și mai ales cine susținea ”statul paralel” și ”republica procurorilor”. Prin atitudinea sa, Zuckerman dă în vileag că are în spate aceleași forțe și interese care au creat și susținut ”Statul paralel” din România – și că originea acestora este (în) SUA!


Dar să continuăm cu ”editorialul” ambasadorului: ”Este de neînțeles că un român poate pleda pentru Huawei sau pentru comuniștii chinezi”.


”Este și mai mult de neînțeles că unele publicații românești cedează atât de ușor puterii atotputernicului RON și publică propagandă pentru aceste entități corupte și pentru comuniști”, scrie Zuckerman, acuzând, probabil, publicitatea primită de la Huawei.


Ce să vezi, Zuckerman – în România este un dosar cu condamnări care se cheamă ”Microsoft”, unul în lucru care implică ex-șeful Oracle, unul cu o mega țeapă care se numește Bechtel… dar nimic cu numele Huawei!


”Comuniștii chinezi controlează mass-media și presa din China și vor să facă exact același lucru în România. Nu-i lăsați! Doar spuneți NU!”, scrie Zuckerman, care trece apoi la alte firme chinezești, dar și la aplicații de pe telefonul mobil.


Aplicațiile pentru telefonul mobil sunt folosite în China ”pentru a permite cetățenilor să raporteze „comportamentul greșit” al prietenilor și vecinilor lor!”, comuniștii chinezi numesc asta ”supraveghere socială”.

”Nu acolo era și România acum 30 de ani? Asta doriți din nou?”, întreabă Zuckerman. Culmea e că atunci nu era așa ceva decât în minciunile promovate de propaganda NATO… acum, în schimb în ”lumea civilizată” există turnătoria – și chiar e ocrotită de codul penal. Cum e și la noi – iar cazul unei persoane foarte apropiate de SUA, care a denunțat mai mulți politicieni și a scăpat… ei bine, e pe cale să explodeze! Urmăriți-l atent pe „Portocală”, distinse ambasador!

Dar, atenție, pentru că ambasadorul face o acuzație extrem de gravă – Huawei și ”comuniștii chinezi” ar mitui oficiali români! Citiți ce scrie ambasadorul SUA:


”Angajații companiei Nuctech din Namibia au fost acuzați de mituirea sectorului public cu zeci de milioane. La începutul acestui an, Nuctech a mituit ofițeri de poliție de rang înalt din Taiwan. Din nou, vorbim de alte achiziții publice și de mai multe valize cu bani ai comuniștilor chinezi. Asta se întâmplă acum și în România”.


Adică valizele cu bani ai comuniștilor chinezi ajung la ”sectorul public” și la ”ofițeri de poliție de rang înalt” din România? Asta reiese din ceea ce a scris Zuckerman.


Ce nu a făcut nici vreun ambasador al lui Hitler sau Stalin la București!


Ambasadorul mai bate câmpii și despre ”Dictatorii străini, care au lagăre de concentrare”, care ”nu vor primi niciun fel de susținere din partea Statelor Unite și a aliaților lor”. Problema e că în România nu ”dictatori străini” au avut ”lagăre de concentrare”, ci CIA a avut închisori secrete! Scandal monstru, mondial!

În fine, după poliloghia tupeistă, Zuckerman ajunge la concluzie: : ”5G este esențial, dar nimic nu merită înțelegerea Faustiană. Există căi alternative sigure și curate pentru 5G, cum sunt Nokia, Ericsson și Samsung”.


Deci, trafic de influență în toată regula! Ce vrea, de fapt – contracte dedicate acestor firme?!



Ambasadorul ne spune clar – ”Putem construi o infrastructură sigură pentru o rețea curată 5G astăzi, pentru a modela lumea digitală de mâine. (…)  Poporul român vrea democrație, viață privată, decență și stat de drept. Poporul român vrea să le obțină în mod CORECT și de aceea Huawei este alegerea GREȘITĂ pentru România”.

Trecând peste această înșiruire de obrăznicii, insulte, acuzații fără probe, fracturi logice, trafic de influență, imixtiune în treburile interne și diverse hodoronc-tronc-uri, puteți citi ”editorialul” pe site-ul Ambasadei.

Dar… Dar cum este posibil ca un ambasador să comită așa ceva și să nu fie tras la răspundere? Nu mai repet tot ce a comis și comite pe aici – dar vreau să amintesc că ambasadorul Rusiei a fost convocat la MAE pentru un comentariu cu un oarecare echivoc făcut într-un dialog pe teme pur teoretice cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei. Persoană privată!


Ori insul acesta face ce nu a făcut nici vreun ambasador al lui Hitler sau Stalin la București! Și NIMENI nu-l cheamă la ordine! Nu mai zic că alții, în locul său, ar fi fost expulzați de mult timp! Ceea ce eu, personal, ca fost deputat, dar mai ales ca român naționalist CONSIDER că ar trebui luat în calcul!


Ca ziarist nu, îl vreau pe Zuckerman aici, pentru că, uite, aberațiile lui ne dau teme originale de dezbatere! Cine știe, cu asemenea absurdități va ajunge și pe prima pagină în ziare de mare tiraj, înlocuind chiar și pe Vulpița și Viorel!

sursa:https://ro.sputnik.md/politics/20200911/31645069/Zuckerman-gest-incalificabil-Romania-diplomat.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu