10.12.2020

CE CAUTĂ STS-ul la PROCESAREA DATELOR Grupului de Comunicare Strategică

 


Toate datele Grupului de Comunicare Strategică sunt procesate de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS). Informația vine chiar de la Ministerul Afacerilor Interne, și a fost dată publicității de ORGANIZED CRIME HARM REDUCTION (OCHR), organizație formată din mai mulți activiști, ce promit că „ vor face tot ceea ce este necesar pentru eliminarea riscurilor asociate crimei organizate“.

OCHR a trimis MAI o adresă prin care se cer informații legate de cum se colectează și procesează datele de către Grupul de Comunicare Strategică. „Răspunsul e de o gravitate națională“, afirmă reprezentantul OCHR.

Pentru gestionarea pandemiei de Covid-19, a fost operationalizat Centrul Național de Conducere și Coordonare Intervenții, în care-si desfășoară activitatea reprezentanți ai instituțiilor responsabile, prin intermediul căruia sunt centralizate date referitoare la numărul zilnic de cazuri, numărul de persoane spitalizate, numărul de persoane internate. Datele sunt centralizate, la nivelul acestui Centru Național de coordonare, printr-o aplicație informatică, gestionată de STS“, se arată în document.

sursa:https://www.cotidianul.ro/datele-grupului-de-comunicare-strategica-procesate-de-sts/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu