10.06.2020

Iohannis a convocat CSAT online

 


Președintele Klaus Iohannis a convocat, marți, de la ora 13.00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc în sistem de videoconferință.

„Marți, 6 octombrie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele Klaus Iohannis, în sistem de videoconferință”, anunță Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la analiza strategică a Apărării, Carta Albă a Apărării, planul de implementare a Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024 și riscurile, amenințările și vulnerabilitățile la adresa securității naționale, prognozate pentru anul 2021.

„În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale”, mai transmite Președinția.

Ultima ședință a CSAT a avut loc pe 27 mai, când s-a făcut analiza noii Strategii Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024.

sursa:https://www.cotidianul.ro/iohannis-a-convocat-csat-online/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu