10.12.2020

„Starea lui Dragnea se deteriorează !”... Tremură cei din actuala conducere securistoidă a PSD ! Se feresc să-i rosteascā numele cei ce l-au trădat și abandonat”

 


Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, iar hotărârile judecătorești definitive nu se aplică în cazul său, acuză fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu.

„Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece ! Hotărârile judecatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau ! Se mimează că ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestă! E un bărbat puternic, care și-a impus să reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! ”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Fostul secretar general al PSD a trimis totodată o săgeată și către inamicii lui Dragnea: „Știe (Dragnea – nr.) că incă le este frică de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptă să se intoarcă acasă! Le este teamă celor de la putere, tremură cei din actuala conducere securistoidă a PSD! Se feresc să-i rosteascā numele cei ce l-au trădat și abandonat, ca să le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca să știți care este situația reală!”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/starea-lui-dragnea-se-deterioreaza-pe-zi-ce-trece/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu