11.26.2020

Tovarășa jeg, directoare & prof.univ.dr. etc Carmen Dorobăț a fost condamnată definitiv

 


Despre puroiul tupeist din capul mesei chirurgicale

Anul ăsta, după ce pandemia virusului chinezesc era deja prima spaimă a zilei, ministrul liberal al sănătății, Nelu Tătaru, spunea poporului, la televizor, la o oră de maximă audiență, că directoarea Spitalului de Boli Infecțioase Iași, prof. univ. dr. Carmen Dorobăț, e o eroină a luptei cu pandemia.

Pauză de respirație și de vomă.

Deși evident că nu m-a-întrebat nimeni (nici atunci, nici acum), eu cred că tovarășa prof. univ. dr. Carmen Dorobăț, directoare a Spitalului de Boli Infecțioase Iași, tovarășă de ghișefturi dubioase cu tov. director &  prof. univ. dr. Streinu-Cercel și șefă a tot felul de fundații, comitete & comiții, e un jeg uman și profesional. Iar tovarășul ministru liberal Nelu Tătaru e un politruc dobitoc, rezultat din alienarea politică a unui medic decent din Huși.

Dacă v-a trecut cumva indignarea vizavi de această opinie ( plătită de propaganda rusească, evident … ), vă amintesc un lucru simplu de înțeles, pentru oamenii care nu gîndesc cu stomacul, cu fesele ori cu un creier afectat de propaganda aia bună, de-a noastră : la data cînd ministrul o eroiza la televizor, tovarășa directoare & prof. univ. dr. Carmen Dorobăț era deja condamnată ( la cîțiva ani de închisoare cu suspendare ) pentru fapte de corupție. Adică după ce fusese prinsă și arestată, la pachet cu niște teancuri de euro mînjiți, mită de la studenți, ca să-i treacă examenul de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. La pachet și cu soțul ei, tot profesor la aceeași universitate ieșeană de medicină. Și tot arestat și el, în același dosar de corupție.

Zilele trecute, tovarășa jeg, directoare & prof. univ. dr.  etc Carmen Dorobăț a fost condamnată definitiv la cîțiva ani de închisoare cu suspendare. La fel ca soțul ei. Iar dacă sînt cititori idioți care se indignează de tonul acestui articol, le fac un desen simplu, ca pentru idioți : tîmpiților, studenții care i-au dat șpagă tovarășei madam eroina Dorobăț au plătit mită pentru examenul de ” boli infecțioase „. Deci tu, dobitocule care te indignezi de tonul acestui articol, ai șanse să fii tratat de Covid de un medic care a fost studentul șpăguitor al marei profesoare Dorobăț. Adică vei fi tratat de un doctor care știe despre Covid sau alte boli infecțioase cam ce știe tovarășa madam Dorobăț despre morală, deontologie sau jurămîntul lu’ fraieru’ ăla … Hipnocat, sau cum i-o mai fi zis .

Acum e clar de ce tovarășa madam eroina prof. univ. dr. Carmen Dorobăț e un jeg uman & profesional ? Și de ce tovarășu’ ministru liberal Nelu Tătaru e un dobitoc politic ?

Tot zilele trecute, o funcționară din Iași a fost condamnată fiindcă a emis niște acte false. Pentru niște cai. La patru ani de închisoare. Cu executare. În timp ce tovarășa jeg, directoare & prof. univ. dr. Carmen Dorobăț a fost condamnată doar la închisoare cu suspendare. Și n-a primit interdicție să ocupe funcții publice. Deci poate fi în continuare, fără griji, șefă a Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Doar e eroina ministrului Tătaru, ce naiba … Și eroina lu’ ” justițea ” lu’ Iohanis. Și subalterna lu’ ex-ministrul liberal Costel Alexe, actual șef al CJ Iași.

Izvinite, da’ ies să vomez. Chiar dacă am stomac de propagandist al Moscovei. Doar toate astea nu-s adevărate, sînt numai propagandă rusească, nu …?

Lucian Postu

Articolul a fost preluat integral și fără nicio adăugire de pe 7iasi.ro

sursa:https://www.cotidianul.ro/l-postu-eroina-ministrului-tataru-infractoare-cu-condamnare-definitiva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu