12.03.2020

„În calitate de președinte, nu am nicio datorie mai mare decât să apăr legile și continuitatea Statelor Unite ale Americii”

 


Nemulțumit de rezultatul scrutinului din 3 noiembrie, Donald Trump nu cedează. Ocupantul, încă, al fotoliului de la Casa Albă începe războiul împotriva falsului din alegerile americane.  Într-un discurs de 46 de minute, „aproape cel mai important pe care l-am susținut“, după cum afirma chiar el, Trump susține că are dovezi asupra neregulilor din alegerile din 3 noiembrie.

„În calitatea mea de președinte, voi face tot ce pot pentru a apăra sistemul democratic american, și sistemul de vot, care se află sub atac“, crede Trump. 

Mai mult, chiar, Trump afirmă că anumite grupuri ar fi orchestrat alegerile. Acesta ar fi fost, de altfel, motivul pentru care lui Biden i s-ar fi spus să nu-și facă nici măcar o campanie electorală. „Avem situația sub control“, s-ar fi exprimat aceștia.

Intr-un alt moment al discursului, încă președintele vorbește despre zeci, poate sute de mii de voturi pentru democrați care ar fi validate pe ascuns dar și de numeroase persoane decedate aflate pe listele de votanți.

Deși discursul a fost publicat la orele 16.00, ora Coastei de Est a Americii, ora 23.00, ora României, agențiile de știri ca Agerpres și Mediafax au ignorat subiectul.

Președintele SUA a vorbit pe larg despre toate acuzațiile de fraudă și nereguli de vot prezentate în audierile din întreaga țară descoperite de echipa sa juridică condusă de fostul primar al orașului New York Rudy Giuliani, informează Breitbart.

„În calitate de președinte, nu am nicio datorie mai mare decât să apăr legile și continuitatea Statelor Unite ale Americii”, a declarat Trump. „De aceea sunt hotărât să protejez sistemul nostru electoral, care se află acum sub asalt și asediu coordonat”.

Președintele a spus că va prezenta dovezile fraudei în masă în instanță.

sursa:https://www.cotidianul.ro/probe-voturi-false-numaratoare-trucata/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu