1.13.2021

CNA, mesaj pentru televiziuni

 


Decesul actorului Bogdan Stanoevici a amintit CNA că e o instituție care trăiește. Consiliul Naţional al Audiovizualului a transmis miercuri ‘profundul regret’ cu privire la decesul fostului ministru și manager.

‘Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului îşi exprimă profundul regret cu privire la dispariţia celui care a fost Bogdan Stanoevici, actor şi ministru delegat pentru românii de pretutindeni, şi transmit condoleanţe tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat’, se arată într-un comunicat.

În același timp, Consiliul transmite tuturor posturilor de televiziune şi de radio „rugămintea de a trata cu decenţă şi responsabilitate orice subiect referitor la decesul lui Bogdan Stanoevici, cu atât mai mult cu cât legislaţia audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferinţă’. Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani.

sursa:https://www.cotidianul.ro/cna-mesaj-pentru-televiziuni-dupa-decesul-lui-stanoevici/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu