2.02.2021

Verdict : ”TREBUIE DEMIS !”

 


Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, susține că ministrul Sănătății trebuie demis în urma incendiului de la Matei Balș. Pe un ton ironic, social democratul vorbește despre încercările ministrului de a ascunde „gunoiul sub preșul altuia”.

„Coada care dă din câine…. Sau cum să “ascunzi” gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție. Cazul Balș. Tragedia ? Nu. Tragediile”, își începe mesajul Tudose.

Vicepreședintele PSD vorbește despre tragedia de la Balș, dar și despre reacțiile apărute după incendiu.

„Incendiul. Subfinanțarea, improvizațiile, frig, aeroterme… și, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate ? Așa că mai ușor cu “virginitatea” politico-administrativă… Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat. Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile”, se întreabă Mihai Tudose.

În mod ironic, Tudose declară că este de partea celor care susțin că ministrul Voiculescu nu ar trebui să demisioneze.

„Corul anti-PSD spune că noi, mai ales noi, nu avem dreptul să cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el în 2015. Așa să fie. Pot fi de acord. Și eu zic că nu trebuie să-și dea demisia!!! Trebuie demis”, este concluzia vicepreședintelui PSD, Mihai Tudose.

sursa:https://www.cotidianul.ro/verdictul-lui-tudose-pentru-ministrul-minune-trebuie-demis/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu