3.03.2021

APEL NAȚIONAL : DUMINICĂ, pe 7 Martie 2021, protest masiv împotriva legii vaccinării obligatorii. Toată țara la București !

 


Apel Național ! 🇷🇴

Duminică, 7 martie suntem OBLIGAȚI  să ne prezentăm cu toții în alveola Parcului Izvor de lângă Casa Parlamentului la ora 15:00, dacă mai vreți să câștigăm lupta împotriva vaccinării obligatorii !

Toată țara trebuie sa vină împreună cu noi în București, nicidecum în alte orașe, fiindcă Legea vaccinarii obligatorii va intra la vot în max. 2-3 săptămâni !

7 martie este o zi simbolică pentru toți românii care NU doresc sa fie vaccinați cu forța împotriva voinței lor.

Anul trecut, la această dată, aprox. 6500 de români adevărați au făcut un lanț uman în jurul Casei Parlamentului, încercuind la propriu fortăreața parlamentarilor și atunci am reușit cu toții să oprim Legea vaccinării obligatorii, nemaifiind votată în Camera Deputaților, în ciuda tuturor presiunilor făcute din interior de agenții Big Pharma.

Anul acesta, contextul este cu mult diferit, dar avem aceeași misiune de îndeplinit și va trebui să ne unim din nou cu toții pentru a-i opri pe deputații care vor vota Legea vaccinării obligatorii în Plen în jurul datei de 15-20 martie.

Acum NU mai este loc pentru alte orgolii si avem obligația de a ne întâlni din nou pe 7 martie în alveola Parcului Izvor, pentru a reuși să strângem rândurile, în așa fel încât Legea vaccinării obligatorii să NU treacă.

Oameni buni, aceasta este ultima noastră șansă de a-i opri pe guvernanții vânduți care au misiunea de a duce până la capăt agenda companiilor Big Pharma pentru a impune în cele din urmă vaccinarea obligatorie a copiilor si a adulților.

Iar dacă această Lege va trece, atunci trebuie să știți de acum că toți romanii vor fi obligați să se vaccineze împotriva Covidului, indiferent de optiunea lor, mai ales că ne regăsim în acest moment într-o situație epidemiologică deosebită.

Dumitru Bălan

Iar părinții care vor refuza actul vaccinării obligatorii vor plăti amenzi de până la 10.000 RON, urmând ca în final să fie decăzuți din drepturile părintești dacă nu își vor vaccina copiii.

Asta vă așteaptă dacă nu vă treziți și dacă nu scăpați mai repede de frica care v-a luat mințile în acest an !

Acum un an i-am oprit ! O putem face din nou, dar depinde numai de voi daca deputații vor vota în cele din urmă Legea vaccinării obligatorii !

Nu faceți prostia de a nu veni, fiindcă acest moment nu se va mai repeta prea curând și o să vă pară rău mai târziu dacă veți boicota protestul nostru.

Împreună putem face din nou istorie, nu uitați asta niciodată !

sursa:https://ortodoxinfo.ro/2021/03/01/apel-national-pe-7-martie-protest-masiv-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-toata-tara-la-bucuresti/?fbclid=IwAR2E8OE-mIzMa51OK_wrlzzkKwA416Fhn6k4kRt4setwSCuWaELw619vDh0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu