3.23.2021

O explozie puternică a fost auzită în Franța, Țara Galilor și Anglia în acest weekend

 


Se pare că ar fi fost sunetul produs de un meteorit extrem de rar, o minge de foc care s-ar fi prăbușit în Canalul Bristol. 

Ministerul Apărării a venit cu precizări și a anunțat că zgomotul nu a fost cauzat de un avion RAF, așa cum s-a mai întâmplat în trecut. 

Conform martorilor, zgomotul puternic a fost însoțit de o strălucire pe cer, observată în Franța, Anglia, Țara Galilor și chiar Jersey. Experții care au analizat imaginile surprinse spun că ar fi vorba de o minge de foc extrem de rară. Ei subliniază că meteoritul trebuie să fi fost foarte mare pentru a putea fi observat în jurul orei 15:00. 

Au fost multe reacții din Franța, din nord-est, de unde există date care sugerează că mingea de foc s-a prăbușit în Canalul Bristol. Vânătorii de meteoriți spun că, dacă bolidul a fost suficient de strălucitor pentru a fi văzut în timpul zilei și suficient de substanțial pentru a provoca un boom sonor, este probabil să fi lăsat resturi undeva pe Pământ, scrie Sky News. 

Vezi videoclipul AICI


sursa:https://www.dcnews.ro/explozie-auzita-in-anglia-si-franta-provocata-de-un-meteorit-minge-de-foc-extrem-de-rara_809449.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu