3.17.2021

Vlad Voiculescu este dintre aceia care răspund la orice prostie, demonstrează orice fără să spună nimic

 


Marți seara, la o conferință de presă ținută după o dispariție ciudată, ministrul școlit și masterizat cu adeverință de la Viena s-a grăbit să compenseze scurta sa absență de pe micile ecrane. Ca să nu zică poporul că nu muncește, cineva zicea că omul ar fi ținut nu demult o ședință cu subordonații săi din automobil.

Iar la conferința de presă de marți seara, bietul cu adeverință baleta de zor. Vlad Voiculescu este dintre aceia care răspund la orice prostie, demonstrează orice fără să spună nimic, baletează printre întrebări și informații, de parcă ar fi în Lacul Lebedelor. Culmea este că și gîștele din preajmă își exprimau nemulțumirea. De ce vorbește secretarul de stat în loc să vorbească ministrul ? Vezi, Doamne, declarațiile secretarului de stat Andreea Moldovan ar fi nesemnificative și lipsite de impact în raport cu greutatea ministrului.

Vă dați seama ce lume căzută în cap ne înconjoară ! De o bună bucată de vreme, ședințele de guvern se deschid cu raportul laudativ al premierului. Șmecheria cu folosirea ședințelor de guvern pentru un raport gonflat al premierului a fost inventată de Victor Viorel Ponta. Acesta era fericit să joace și rolul unui purtător de cuvînt al lui Victor Ponta. De atunci, cei care i-au urmat i-au preluat și meteahna, ajungînd să o practice pe scară largă.

Mai serile trecute, la Digi 24, vicepremierul Dan Ilie Barna, ca o cucuvea încruntată pe o cracă, își umfla piepții și ochii, spunînd despre Claudiu Năsui că este un ministru excelent, că este mîndru de el și că omul este „activ și prezent în spațiul public”.

Vai, Doamne, ce mari merite de ministru ! Și Smiley și nevasta și Sexy Brăileanca și Laura Andreșan și Mitică Dragomir și Bianca Drăgușanu sunt activi și prezenți în spațiul public. Și nu fac parte din guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR. Sunt chiar mai prezenți decît Năsui, Drulă și licențiatul cu adeverință ! Și cîntăresc doi fulgi și jumătate în greutatea societății românești, influențînd-o cam în aceeași măsură.

Armata aceasta nouă și incoerentă de gălăgioși politic consideră exercițiul puterii drept un dat din gură pe la conferințe de presă, hămăit pe la dezbateri și datul de replici la acuzațiile făcute de adversari.

”Nasolul” de Năsui ar mai avea un merit ! A pus pe site cele 5.000 de contracte ale ministerului pe care-l conduce. Operă, nu glumă, că pe cele ale tatălului său cu serviciile secrete nu are cum le pune ! Cînd ne-om vedea ceafa, le vom vedea și pe cele încheiate de ministrul cu adeverință la Sănătate.

Mai pe scurt. Am intrat în epoca datului din gură. Nu rămîne nimic după nici un politician. Nici o lucrare, nici un proiect, necum o inaugurare de obiectiv important. Ploaia de vorbe rămîne pe net și în arhivele televiziunilor. Ghiftuit și rezolvat pe viață, politicianul se topește fără să lase ceva în urma lui.

Cu prezența lor în spațiul public dispar și imaginea și banii !

sursa:https://www.cotidianul.ro/guresul-ministru-licentiat-cu-adeverinta/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu