4.07.2021

Bărbat amendat cu 1000 lei după ce a atras atenția cuiva să poarte masca peste nas

 


DOAMNE, în ce hal de PROSTIE a ajuns LUMEA NOASTRĂ MODERNĂ !

"Azi am luat amenda 1000 de lei de la Politia Romana pentru ca am atras atentia cuiva într-un magazin sa-si traga masca peste nas. Pentru ca individul a reactionat urat, injuraturi, amenintari, etc… cei de la magazin au devenit atenti (multumesc!) si au observat ca ma astepta afara. Mi-au cerut sa raman inauntru si au chemat politia.

A venit un echipaj care l-au amendat atat pe recalcitrant cat si pe mine pentru tulburarea linistii publice, cu cate 1000 de lei.

Politistul care a scris procesul verbal mi-a explicat ca si pe el l-ar fi deranjat sa-i atrag atentia sa poarte masca corect.

"- Pai ati fost chemat pentru ca mi-a fost pusa in pericol siguranta personala iar dumneavoastra imi dati amenda pentru ca i-am atras atentia sa poarte masca corect ?

- Daca vreti sa fiti in siguranta, stati acasa si comandati”", a scris Gabi Hirit pe pagina de Facebook.

Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a demarat o anchetă în urma mesajului bărbatului care a devenit viral în mediul online.

Mesajul Poliției

"La data de 06 aprilie a.c., în jurul orelor 13:35, polițiști din Otopeni au fost sesizați cu privire la un conflict spontan, izbucnit ca urmare a unor discuții purtate între 2 persoane, pe fondul nepurtării măștii în mod corespunzător, de către una dintre acestea, într-un magazin alimentar, din localitate. Polițiștii orașului Otopeni au identificat la fața locului 2 bărbați, iar din verificările efectuate, a rezultat că aceștia și-au adresat cuvinte jignitoare, reciproc, tulburând ordinea publică. În acest context, polițiștii din Otopeni au procedat la sancționarea celor 2 persoane, conform Legii 61/1991 republicată și actualizată, cu amenzi contravenționale, în valoare de 1000 de lei fiecare.

Cu privire la posibilele afirmații neprincipiale ale unuia dintre polițiști, precizăm faptul că, în urma celor dispuse de conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, Biroul Control Intern va efectua verificări, pentru stabilirea cu certitudine a aspectelor semnalate, iar la finalizarea acestora, se va dispune potrivit actelor normative în vigoare. De asemenea, precizăm faptul că, persoana care a fost sancționată cu amendă poate formula plângere împotriva procesului verbal de constatare a contravenției la instanța de judecată competentă", se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

sursa:https://www.dcnews.ro/barbat-amendat-cu-1000-lei-dupa-ce-a-atras-atentia-cuiva-sa-poarte-masca-peste-nas-ce-i-a-spus-politistul-care-semna-amenda-s-a-deschis-ancheta_812771.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu