5.23.2021

Ion Dichiseanu a fost înmormântat, sâmbătă, la cimitirul Bellu din Capitală

 


Copleşită de durere, familia a făcut tot posibilul ca regretatul actor să aibă o ceremonie onorabilă. Ioana Dichiseanu, fiica îndrăgitului artist, i-a adus tatălui o coroană de flori albe.

Cu ochii în lacrimi, oamenii veniţi cu zecile la înmormântarea artistului au văzut mesajul cutremurător de pe coroana lui Ion Dichiseanu.

„Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume”, este mesajul de „adio” al familiei.

Ioana și Simona au ales pentru ultimul drum al lui Ion Dichiseanu o coroană în formă de inimă, din trandafiri albi și cale, scrie Click.ro.

Împietrită de durere, Ioana Dichiseanu a găsit forţa necesară de a se ocupa de cele creştineşti.  Ajutată de soțul ei, Adrian Artene, de mama Simona Florescu, dar și de prieteni apropiați, Ioana a încercat să îndeplinească toate dorințele pe care le-a avut tatăl ei, legate de ultimul său act pe acest pâmânt.

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită 23 de ani și cu care are o fiică, pe Ioana. Simona Florescu a dezvăluit că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lor, Ioana.

„A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și… a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro. Ion Dischiseanu şi Simona Florescu (45 de ani) s-au despărţit în 2009, după o căsnicie de 23 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu