6.08.2021

Macron, lovit intenționat. Opoziția, reacție uluitoare

 


Incident incredibil în Franța. Președintele Emmanuel Macron a fost plesnit peste față în timp ce încerca o baie de mulțime.

Șeful statului francez a fost agresat de un individ, marţi, în cursul unei deplasări, iar agenţii serviciilor de securitate au anunţat reţinerea a doi suspecţi după incident.

Marine Le Pen, unul dintre liderii opoziţiei din Franţa, a condamnat vehement, marţi, agresiunea care l-a vizat pe preşedintele Emmanuel Macron, catalogând incidentul drept „inadmisibil”.

„Este inadmisibil să fie atacat fizic preşedintele Republicii. Eu sunt principala opozantă a lui Emmanuel Macron, dar este preşedinte. Îl putem combate politic, dar nu putem îngădui nici cea mai mică violenţă la adresa lui”, a afirmat Marine Le Pen, prin Twitter.

„Chiar dacă dezbaterile politice pot fi dure, nu trebuie în niciun caz să tolerăm violenţa fizică. Condamn ferm agresiunea fizică intolerabilă care l-a vizat pe preşedintele Republicii”, a subliniat Marine Le Pen, liderul formaţiunii de extremă-dreapta Mobilizarea Naţională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu