7.14.2021

Copil bătut crunt de două femei într-un parc pe litoral

 


Autoritățile au întocmit dosar penal celor două femei, care luni seara, au bătut cu bestialitate un copil. Motivul teribilului gest a fost faptul că minorul spărgea seminţe şi a înjurat în momentul în care i s-a atras atenţia să nu mai arunce coji pe jos. Copilul a intrat în conflict verbal cu un alt bărbat, în contextul în care cei doi și-au adresat injurii.

În mod absurd, o femeie a alertat autoritățile pentru a reclama comportamentul copilului, însă situația s-a agravat. Aceeași femeie a sunat înapoi la 112 pentru a anunța Poliția că nu mai este nevoie de intervenția forțelor de ordine deoarece scandalul a fost aplanat. În realitate, după cum indică imaginile video surprinse din parcul situat în Eforie Nord, două femei au ţinut să-l pună la punct pe puşti, însă asta înseamnă că au încălcat legea.

În imaginile șocante, se poate vedea cum cele două femeie l-au pus la pământ pe copil și îl lovesc cu picioarele, cu o violență greu de imaginat. În ciuda faptului ca au existat martori la teribilul eveniment, nimeni nu a intervenit pentru a-l ajuta pe minor.

“Se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu