7.11.2021

Fetiţă de 10 ani, violată de patru adolescenţi în Ploieşti

 


O clădire dezafectată s-a transformat într-un loc al ororilor. După ce în urmă cu doar câteva luni, o adolescentă a fost ucisă în acest loc, acum o fetiță de numai 10 ani a fost agresată sexual de patru adolescenţi în fosta baie publică din Ploiești.

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal pentru viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă şi lovire sau alte violenţe, după ce o fetiţă de 10 ani i-a povestit tatălui ei că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a reclamat faptele la Poliţie.

„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care a depistat şi identificat cei trei minori. Din cercetările efectuate a reieşit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, iar unul dintre aceştia ar fi filmat parţial scena şi ar fi postat înregistrarea pe o reţea de socializare”, a transmis IPJ Prahova într-un omunicat de presă.

Copila a a fost audiată în prezenţa părinţilor, a unui avocat din oficiu, precum şi a reprezentanţilor DGASPC. Ea le-a povestit că agresiunea a avut loc în toaleta publică din zona Halelor Centrale din Ploieşti, în fosta baie publică.

Mai mult, fata susține că băieții au forțat-o să aibă cu ei raporturi sexuale orale pe care aceștia le-ar fi filmat, iar imaginile ar fi fost postate pe internet.

De asemenea, fata susține că băiatul care a filmat-o, în vârstă de 16 ani, ar fi încercat ieri să o forțeze din nou să aibă relații sexuale pe o scară de bloc din Ploiești, potrivit ziarulincomod.ro.

De asemenea, politiştii au cerut şi o expertiză a legiştilor în acest caz.

Nu este primul incindent grav petrecut în fosta baie publică din Ploiești. În aprilie, o fată de 17 ani a fost ucisă de un bărbat de 48 de ani. Ancheta a în cazul crimei a fost finalizată, iar pe 26 mai bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu