7.12.2021

Un cățel și o pisiicuță s-au reunit cu familiile lor după mult timp și după multe peripeții

 


Un cățel care dispăruse în urmă cu un deceniu s-a reunit cu familia sa.

Microcipul l-a adus din nou în sânul familiei. Razzle, un schnauzer negru în miniatură, s-a reunit cu familia după ce, în 2011, a dispărut, potrivit Daily Mail.

Un grup dedicat salvării animalelor l-a descoperit pe Razzle și, cu ajutorul microcipului pe care acesta îl avea implantat, a fost găsită și familia sa. Cățelul se afla la aproape 2.600 kilometri distanță de casa familiei, locul din care a dispărut în urmă cu un deceniu.

La scurt timp după ce a fost descoperit, Razzle a fost dus la un adăpost local, dat fiind faptul că sănătatea sa se deteriorase și nu ar fi supraviețuit unui zbor comercial. Ulterior însă, un pilot, iubitor de animale, a fost de acord să-l ducă din California în Arkansas. 

'Aș vrea doar să mă gândesc la mine ca la o parte foarte mică a unui lanț foarte important, care trebuie să depună toate eforturile pentru a încerca să reducă numărul animalelor fără adăpost sau neglijate', a declarat pilotul Jeremy Wade, conform Fox News.

Videoclipul revederii emoționante a fost postat vineri, pe Facebook.

Jeremy Wade a spus familiei: 'Un pic mai în vârstă decât probabil l-ai văzut ultima oară'.

Aaron Howard a răspuns că: 'Doar puțin'. În timp ce se îndrepta spre el, Rhonda Howard a exclamat: 'Este Razzle!'.

O pisică a fost găsită în viață, printre dărâmături, la 16 zile de la prăbușirea imobilului din Florida

La 16 zile de la prăbușirea imobilului din Florida, o pisică a fost găsită în viață. Binx s-a întors în familie ca un 'miracol'.

Binx locuia cu familia sa, într-un apartament de la etajul nouă al blocului prăbușit în Miami. Vineri, ca un 'miracol', pisica s-a reunit cu familia sa. Voluntarii au găsit felina după 16 zile de la momentul prăbușirii, printre dărâmături. 

Primarul Daniella Levine Cava a declarat într-o conferință de presă că 'după 16 zile lungi și extrem de dificile, sunt fericită că pot să împărtășesc o mică veste bună', potrivit CNN.

Potrivit edilului, unul dintre voluntarii care hrănesc pisicile din zona în care s-a prăbușit imobilul a crezut că a recunoscut-o pe Binx și a dus-o într-un adăpost pentru animale. Acolo, Binx a fost identificată ca aparținând uneia dintre familiile din clădire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu