9.23.2021

Creatoarea vaccinului AstraZeneca nu mai crede în puterea Covid-19

 


Este puțin probabil ca noul coronavirus să se transforme într-o variantă care se poate sustrage vaccinurilor, deoarece „nu există foarte multe locuri în care să poată evolua virusul”, spune creatorul vaccinului AstraZeneca.

Sarah Gilbert a vorbit în cadrul unui webinar al Societății Regale de Medicină şi a minimalizat temerile unei noi variante mai letale a coronavirusului. „În mod normal, vedem că virușii devin mai puțin virulenți, deoarece circulă mai ușor și nu există niciun motiv să credem că vom avea o versiune mai agresivă a Sars-CoV-2”, a spus creatoarea vaccinului AstraZeneca.

„Tindem să vedem deriva genetică lentă a virusului și va exista o imunitate treptată care se dezvoltă în populație, așa cum există și pentru toate celelalte coronavirusuri sezoniere”, a adăugat aceasta, citată de The Times. Aceste coronavirusuri sunt cauzele răcelii comune. „În cele din urmă, Sars-CoV-2 va deveni unul dintre acestea”, a concluzionat Gilbert.

Cercetătoarea a mai explicat că proteina spike vizată de vaccinuri are doar o capacitate limitată de a produce mutații, permițând în același timp virusului să pătrundă în celulele umane. „Dacă virusul își schimbă atât de mult proteina spike încât nu mai poate interacționa cu receptorul respectiv, atunci nu va mai putea intra în celulă. Deci, nu există foarte multe locuri în care virusul să dobândească ceva prin care să se poată sustrage imunității, dar să fie totuși un virus cu adevărat infecțios„, a mai afirmat Gilbert, creatoarea vaccinului AstraZeneca, în cadrul simpozionului.

DE LA O MINCIUNĂ ÎN VALURI s-a AJUNS ACUM SĂ SE RECUNOASCĂ că ACEST CORONAVIRUS este DE FAPT O RĂCEALĂ COMUNĂ

ȘI ATUNCI DE CE MAI SUNTEM OBLIGAȚI SĂ NE VACCINĂM, sau să AVEM CERTIFICAT VERDE ? DE CE MAI EXISTĂ RESTRICȚII ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu