2.21.2022

DIANA ȘOȘOACĂ : ”De 2 ani vă spun numai adevăruri și VOI NU VĂ MIȘCAȚI ! Nu vedeți că pentru ei Constituția nu mai există ?”

 


Senatoarea Diana Șoșoacă arată că autoritățile își bat joc de poporul român în privința ridicării restricțiilor și își îndeamnă cititorii să creadă doar în liderii care au credință în Dumnezeu

Senatoarea Diana Șoșoacă arată bâlbele autorităților cu privire la ridicarea restricțiilor.

”Ce v-am spus că își bat joc de poporul român și vă mint cu privire la ridicarea restricțiilor? De cate ori vreți să vi se demonstreze că am dreptate? De 2 ani vă spun numai adevăruri și voi nu vă mișcați! Nu vedeți că pentru ei Constituția nu mai există? Este zero barat, pentru că au cedat suveranitatea României! Treziți-vă Dumnezeului odată!”, scrie Diana Șoșoacă în apelul său de pe facebook în care face trimitere la continuarea restricțiilor în ciuda deciziilor CCR.

Exemplul amenințător al Canadei

Într-o altă postare însă, Diana Șoșoacă arată că se urmărește controlul total asupra oamenilor și arată cum în Canada Guvernul din Quebec are drept prioritar, în fața părinților, cu privire la sănătatea copiilor, iar instituțiile statului au dreptul să se implice imediat și să judece dacă deciziile părinților sunt în avantajul copiilor, ceea ce denotă, spune senatoarea, ”control absolut instituit pas cu pas!”.

Ce soluție propune Șoșoacă

Calea pentru eliberare umanității din ghearele psihopaților care astăzi conduc lumea prin crize, frică, teroare, minciună și abuzuri spunând ca ne vor ,,binele cu forța" și încercând să ne convingă ca e bine să nu deținem nimic și să fim fericiți, să renunțăm la viață la drepturile și libertățile noastre fundamentale ca oameni liberi, oferite de către Dumnezeu fiecăruia la naștere, este una singură, spune senatoarea Diana Șoșoacă într-o postare.

Și anume, senatoarea propune unirea tuturor popoarelor lumii, dar nu în globalism, ci în cuget și simțire în lupta cu sistemul criminal care a cuprins lumea în ghearele sale prin politicieni, ,,oameni de știință", mass-media și alte categorii profesionale corupte, pentru aflarea adevărului, pentru apărarea națiunilor noastre, a identității milenare a fiecărui popor, a istoriei adevărate a acestei civilizații, pentru protejarea copiilor a viitorului nostru ca specie ca oameni liberi creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

”Doar prin conștientizarea celor de mai sus și prin apropierea dintre noi prin renunțarea la frică și asumarea timpului prezent, putem pune capăt suferințelor și crea o lume de o sută de ori mai bună ca cea pe care am avut-o până acum”, mai spune Diana Șoșoacă.

Ea își îndeamnă în final cititorii să îi caute și să îi susțină pe acei liderii care îl iubesc pe Dumnezeu, învățătura Lui și creația Sa cea mai de preț: omul liber, pe aceia care sunt dispuși să meargă pe drumul eliberării poporului lor până la capăt indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă în ceea ce privește propria persoană.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu