5.02.2022

Parlamentul se va reuni mâine (3 mai), pentru a aproba cotropirea României de către trupe americane și preluarea conducerii României de către acestea.

 


"Pe surse: Parlamentul se va reuni mâine, pentru a aproba cotropirea României de trupe americane și preluarea conducerii României de către acestea. Adică... se urmărește introducerea unui fel de Lege Marțială, a unui fel de Dictatură Militară dictată de afară. Practic, Parlamentul (zis) al României vrea să comită un gest de înaltă trădare și să consfințească formal transformarea României în colonie americană.
Toți parlamentarii români ce vor vota o astfel de lege, prin care se intenționează ca românii să devină oficial sclavi la străini, se fac vinovați de înaltă trădare și vor fi condamnați pe viață, în curând, de către Tribunalul Poporului Român. În România, Poporul Român este suveran cu cetățeni, din ce în ce mai mulți pe cale să-și recapete suveranitatea personala și nimeni NU, NU, NU poate confisca această suveranitate națională și personală! Orice lege emisă pentru suspendarea sau anularea suveranității Poporului Român, este anticonstituțională, imorală, și este nulă de drept, iar românii NU, NU si NU trebuie să o respecte și sa se supună ei precum au făcut cu legea 55 dovedita ulterior neconstituțională și care impunea tot felul de restricții, inclusiv obligativitatea purtării măștii. Sper ca parlamentarii români să aibă înțelepciunea și să NU emită o astfel de fără-de-lege! Sper!"

Florin Sima

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu