7.12.2022

VLADIMIR PUTIN, decizie radicală. Rusia va interzice propaganda LGBT+, inclusiv pentru adulți



În timp ce SUA, respectiv statele occidentale promovează din ce în ce mai intens comunitatea LGBT+, Rusia procedează invers.

Decizie istorică în Rusia. Administrația Vladimir Putin va interzice total propaganda LGBT+, ceea ce înseamnă că manifestațiile publice, reclamele și alte produse media – filme, social media vor fi interzise nu doar pentru copii, ci pentru toată populația, indiferent de vârstă.

Alexander Khishtein, șeful Comitetului Dumei de Stat pentru politica informațională, tehnologia informației și comunicații a anunțat luni că promovarea relațiilor amoroase nenaturale nu va mai fi permisă nici pentru adulți.

„Astăzi, o astfel de interdicție se aplică exclusiv copiilor. Desigur, este clar că acest lucru nu este suficient. Noi propunem: în general, să extindem interdicția unei astfel de propagande, indiferent de vârsta publicului”, a transmis oficialul rus, pe contul său de Telegram, potrivit agenției Interfax.

https://romaniataramea.com/decizie-radicala-pentru-vladimir-putin-rusia-va-interzice-propaganda-lgbt-inclusiv-pentru-adulti/?fbclid=IwAR09Hrvi8jXx-Z61izj_Hu4zDH0LwJ32Hd7O5g2objDHzqr8zQ0ZA3VxVkw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu