11.24.2022

”Arestați-l pe David Rockefeller Jr., pentru a pune capăt spectacolului de groază Biden” (și încă despre multe altele)

 


(22.11.2022)

”Dacă gândiți în termeni biblici, atunci cel mai probabil candidat pentru a fi Anti-Crist este David Rockefeller Jr.

El și familia lui sunt în spatele întregii escrocherii Covid și a crimelor legate de vaccinuri comise în ultimii ani. Acesta este doar vârful aisbergului. Arestarea lui și confiscarea bunurilor familiei sale ar aduce pacea în lume și ar deschide o nouă epocă de aur a prosperității fără precedent. Rockefeller a fost în Japonia săptămâna trecută, cazându-se la Yokohama Grand Intercontinental Hotel, am sunat și am cerut un interviu. El nu a răspuns și de atunci a plecat din țară. Ar fi fost binevenit răspunsul lui la ceea ce am auzit despre el și familia lui din mai multe surse de-a lungul anilor.

Potrivit surselor noastre, el se afla în Japonia într-o misiune de cerșit după ce a părăsit reuniunea G20 din Indonezia cu mâinile goale. Anterior l-a trimis pe sclavul său Richard Haas, șeful Consiliului pentru Relații Externe, să cerșească și să amenințe familia imperială și guvernul japonez pentru bani. Când Haas a eșuat și ulterior, a demisionat din postul său, agentul de top al lui Rockefeller, Henry Kissinger, a sosit pentru a amenința și a implora. Kissinger a ajuns să fie otrăvit de unul dintre numeroșii săi dușmani, potrivit unor surse subterane japoneze.

În continuare, sora lui Rockefeller, Hillary Clinton, a venit să cerșească și să amenințe, potrivit surselor de informații militare japoneze (este uimitor că este încă în viață și liberă, în ciuda faptului că poliția din New York are dovezi video că a torturat până la moarte două fete tinere – este clonă, cea adevărată a fost spânzurată la Gitmo, n.b.). Clinton a primit yeni japonezi în valoare de aproximativ 3 milioane de dolari de la Fundația Japoniei, dar nu a reușit să obțină trilioane de dolari necesare pentru a continua spectacolul Rockefeller/Biden, au spus ei. Sursele spun că aceasta era adevărata Hillary care arăta „bătrână și foarte grasă” și nici unul dintre multele ei dubluri corporale. Așa că, în cele din urmă, Rockefeller Jr. însuși a apărut și de asemenea, a plecat cu mâinile goale.

Afirmația că Clinton este sora lui Rockefeller, apropo, vine din surse Mossad și CIA, așa că, dacă acesta este adevărul, una dintre fetele din imaginea de mai jos trebuie să fie tânăra Hillary. Poate că cititorii noștri ar putea afla care dintre ele.




Faptul că acest scriitor a fost informat în detaliu despre aceste mișcări ale lui Rockefeller din Japonia este un semn clar că își pierd controlul aici. În unele semne publice, asiaticii dau afară întregul spectacol Rockefeller, ministrul de externe al Coreei de Nord, Choe Son Hui, l-a acuzat public pe șeful ONU [sclavul Rockefeller] Antonio Guterres că este „o marionetă a Statelor Unite”. – https://tass.com/world/1539545

La rândul său, fostul prim-ministru japonez Yoshiro Mori l-a acuzat public pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski că provoacă suferință concetățenilor săi.- https://tass.com/world/1539381

Oricum, ar fi fost ușor să-l ucidă pe Rockefeller când se afla în Yokohama, dar făcând asta ar însemna doar că va fi înlocuit de un alt membru al familiei ca regele zeului babilonian. Ceea ce este nevoie este ca el să fie judecat public pentru crime de război. De asemenea, trebuie să piardă controlul asupra companiilor Fortune 500, ONU etc. Faptul că reuniunea G20 de săptămâna trecută din Bali a emis o declarație care susține marca de identificare digitală a fiarei legată de vaccinările cu substanțe care modifică genele este un semn că majoritatea așa-numiților lideri de acolo sunt sclavii săi.

De exemplu, ministrul indonezian al sănătății, Budi Gunadi Sadiki, spunea: „Să avem un certificat digital de sănătate recunoscut de OMS… dacă ați fost vaccinat sau testat corespunzător, atunci vă puteți deplasa.”

Iată o imagine a unora dintre cei mai buni sclavi ai lui Rockefeller din Vest. Singurul care nu a fost încă înlocuit de un avatar este Rishi Sunak din Marea Britanie. Apropo, într-o formă tipică de șantaj al homosexualilor din dulap, sursele Mossad spun că Sunak este iubitul lui Justin Castro.




De asemenea, într-un semn clar de control prin mită, aruncați o privire asupra averii avatarului Justin Castrudeau în comparație cu acum 2 ani: 10 milioane USD față de 385 milioane USD acum. Cu un salariu de 371.600 USD pe an.





Această listă de la recenta reuniune a G20 arată că o parte din ceea ce ar fi regele-zeu Rockefeller își pierde controlul:

Mulțumim organizațiilor internaționale, inclusiv ONU și agențiile sale specializate, Grupul Băncii Mondiale, FMI, OCDE, Banca Asiatică de Dezvoltare, ERIA, CEPI, Banca Europeană de Investiții, GGGI, ICAO, IEA, IEF, IFAD, ILO, IRENA, FAO, FSB , Gavi, Global Fund, IAEA, Banca Islamică de Dezvoltare, ITU, Medicine Patent Pool, Sustainable Energy for All (SEforAll), OPEC, WEF, WFP, OMS, OMC, UNCCD, UNCTAD, UNDESA, PNUD, UNECE, UNESCAP, UNESCO, UNFCCC, UN Global Pulse, UN Habitat, UNICEF, UNIDO, UNOPS, UN Women, UNWTO și grupurile de implicare ale G20 (W20, L20, T20, S20, Y20, SAI20, P20, C20, B20, U20) pentru contribuțiile lor valoroase și recomandări de politică.  

Din moment ce vezi Forumul Economic Mondial în listă, se dovedește că Klaus Schwab Rothschild este doar un servitor înalt al lui Rockefeller, omul ăsta, este tirania babiloniană cunoscută sub numele de „ordinea mondială bazată pe reguli”. Rockefeller Jr. s-a născut pentru a conduce acest coșmar creat de John D. Rockefeller primul. Aceștia sunt oamenii responsabili pentru răspândirea agenților care cauzează cancer și sterilizanți în atât de multe produse zilnice. De aceea, numărul de spermatozoizi la nivel mondial a scăzut cu 62% în ultimii 50 de ani. Datorită otrăvurilor lor, rata cancerului a crescut de la una din 20 de persoane la începutul secolului al XX-lea la una din două persoane în prezent.https://www.timesofisrael.com/sperm-counts-worldwide-fell-by-62-in-under-50-years-israeli-led-study-finds/

Lista lor de alte crime este atât de lungă încât numai un tribunal pentru crime de război în stilul Nürnberg poate scoate totul la lumină. Pentru a lupta împotriva acestor oameni, agențiile militare și de informații trebuie să înțeleagă că majoritatea așa-zișilor politicieni din lume sunt doar sclavi șantajați și controlați prin mită sau avatari ai politicienilor uciși.

Surse ruse ale FSB au crezut că multe dintre problemele lumii au fost rezolvate atunci când actorul care se pretindea a fi (mortul de mult timp) Joe Biden a fost ucis la summitul G20. Cu toate acestea, aparițiile ulterioare în CGI ale lui „Joe Biden”, înapoi în SUA, arată clar că uciderea actorilor păpuși nu schimbă nimic. Este necesar să mergem după păpușari.

Vorbind despre asta, Rockefeller se află acum în zona New York din Statele Unite, iar forțele speciale trebuie să-l vâneze și să-l ducă la Guantanamo cât mai curând posibil, dacă Statele Unite vor fi eliberate și democrația restabilită. Până când va fi îndepărtat, va continua implozia economică a Statelor Unite. Deoarece cea mai mare parte a lumii continuă să refuze dolarii fiat Rockefeller drept plată, SUA rămân fără petrol și multe alte mărfuri vitale. Pentru a confirma acest lucru este adevărat, rețineți că Japonia și China au aruncat un dumping record de 118 miliarde de dolari în trezoreriile americane în septembrie.- https://global-macro-monitor.com/2022/11/17/foreign-cen-banks-continue-to-dump-coupon-treasuries/

Acum, așa cum sugerează acest titlu, logistica SUA se oprește: „Cererea de transport maritim, feroviar și de camioane încă se încadrează în luni de încetinire istorică.” – https://www.freightwaves.com/news/freight-demand-has-not-found-the-floor

Se va opri complet într-un viitor nu atât de îndepărtat, când rezerva strategică de petrol va fi complet epuizată.- https://www.zerohedge.com/energy/oil-prices-are-plunging-curve-crashes-contango

De asemenea, într-un alt semn că Asia întrerupe SUA, Gene Seroka, șeful portului Los Angeles, spune că portul LA a avut cel mai liniștit octombrie din 2009.- https://www.zerohedge.com/markets/la-port-head-says-october-was-quietest-month-2009

Întrucât corporația americană și-a putut folosi cardul de credit până pe 14 octombrie, noiembrie ar trebui să fie și mai interesant. Am încercat să verificăm camera web a portului pentru a vedea ce se întâmplă acum, dar a fost „dezactivată”. – https://worldcams.tv/united-states/los-angeles/port

Acești criminali disperați încearcă acum să jefuiască Africa pentru a rămâne în afaceri. Potrivit Forumului Economic Mondial, continentul va trebui să plătească 2,8 trilioane de dolari pentru a-și îndeplini angajamentele Acordului de la Paris de a reduce emisiile.- https://rumble.com/v1uvwyw-africa-slams-west-over-asking-the-continent-to-pay-2.8-trillion-for-polluti.html

Cu toate acestea, după cum notează Giorgia Meloni, membru al Alianței Mondiale pentru Libertate și prim-ministru italian, Parisul este cel care trebuie să plătească pentru Africa, și nu invers.

„Motivul pentru care africanii sunt săraci este că francezii fură oamenii de resursele lor și îi forțează să muncească pentru aproape nimic. Când liderii africani vor să pună capăt sclaviei și exploatării, francezii își trimit mercenarii să-i ucidă.” Este timpul ca toată Africa să fie eliberată de cabala MK și de păpușile lor.

În orice caz, există semne că SUA au început în sfârșit a doua revoluție. De exemplu, observăm că președintele Camerei, Nancy Pelosi, și-a dat demisia. Menționăm, de asemenea, că politicienii republicani au declanșat investigații privind delapidarea de fonduri destinate Ucrainei, comportamentul de tip Gestapo al FBI și bineînțeles, furtul recentelor alegeri intermediare.




https://fox23maine.com/news/nation-world/house-committee-launches-investigation-following-ftx-cryptocurrency-crash-crypto-rules-preventing-another-ftx-style-meltdown-might-be-impossible-analysts-warn-sam-bankman-fried-collapse-ftx-bankruptcy-alameda-research-fraud-financial-services-committee

De asemenea, menționăm că președintele Donald Trump a anunțat că va candida la alegeri. Mulți oameni din mișcarea pentru adevăr au considerat că acesta este un semn că Trump este o opoziție controlată. Pentru că au presupus că înseamnă că le spunea oamenilor să aștepte până în 2024. Cu toate acestea, Trump nu a spus 2024. Potrivit surselor noastre CIA, Trump va candida la alegerile programate pentru martie 2023, după ce actuala clasă politică coruptă va fi destituită. De asemenea, Trump a folosit un steag american cu rame aurii în apariția sa, sugerând că are sprijin militar. Steagul avea și un vultur deasupra, pe care doar un președinte îl poate folosi.




Menționăm, de asemenea, procesul intentat la Curtea Supremă prin care 388 de membri ai Congresului, Senatului și așa-numitei administrații Biden sunt acuzați de trădare, care poartă pedeapsa cu moartea.

Datorită unicității acestui caz, instanța are autoritatea de a pune sub acuzare inculpații în conformitate cu 18 US Code § 2381, care prevede: „Oricine, în supunere față de Statele Unite, face război împotriva ei sau se alătură dușmanilor ei prin furnizarea de asistență acestora în Statele Unite sau în altă parte se face vinovat de înaltă trădare și se pedepsește cu moartea sau închisoarea pe un termen de cel puțin cinci ani și o amendă sub acest titlu de cel puțin 10.000 USD și este inapt pentru a ocupa o funcție în Statele Unite.”- https://www.supremecourt.gov/DocketPDF/22/22-380/243739/20221027152243533_20221027-152110-95757954-00007015.pdf

Deci, marți, guvernatorul Texasului Greg Abbot a scris pe Twitter: „Am invocat clauzele de invazie ale constituțiilor SUA și Texas pentru a autoriza Texasul să ia măsuri fără precedent pentru a apăra statul nostru împotriva invaziei. Eu exercit acea autoritate constituțională, precum și alte puteri și… ordine executive pentru a menține statul și țara în siguranță.”

N.B. – Specific aici că guvernatorul Texasului, a urcat migranți în 2 autobuze și i-a dus și i-a lăsat în fața casei lui Kamala Harris din Washington DC…

Sper că va trimite trupe texane la New York pentru a ajuta la capturarea Rockefellerilor, etc. De asemenea, observăm că voluntari americani au sosit în Ucraina pentru a lupta alături de ruși împotriva sataniștilor naziști ucraineni: Video: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240251%2Fpl_629036819_-2

Restul lumii ia de asemenea, măsuri, Brazilia fiind lider. De la frauda masivă din scrutinul din 30 octombrie din Brazilia, milioane de brazilieni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva fraudei electorale a criminalului condamnat comunist Luiz Inácio Lula da Silva. – https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/done-3-million-brazilians-protest-election-fraud-bolsonaro-annul-steal/

Brazilia este doar cea mai recentă țară care s-a îndepărtat de această rețea de control de alegeri false, lideri falși, știri false, date economice false, piețe manipulate etc.





Iată ce a avut de spus o sursă secretă a Forței Spațiale despre situație: „La nivel colectiv, este o energie foarte veche și întunecată care este îndepărtată de pe Pământ. Sursa acelei energii este acum MOARTĂ. Atacurile și dificultățile cu care se confruntă omenirea astăzi provin de la minioni și zombi care sunt infectați cu această energie și încă programați pentru a-și îndeplini agenda.”

Acum să aruncăm o privire la unele dintre întâmplările mai ezoterice. În primul rând, urmăriți acest scurt videoclip care arată cum sunt clonate vedetele de la Hollywood. Sursa noastră din SSP spune: „Au copiat pur și simplu acest videoclip de pe site-ul satiric The Onion – a fost făcut acum 14 ani… Ideea este că este adevărat și păpușarii MK au făcut asta încă de la domnia lui Hitler. Sunt sigur că ați văzut filmul Băieții din Brazilia, apărut în 1978. Mi s-a spus că în film au arătat procesul de clonare cu o acuratețe de 95%. Au dezvăluit adevărul pentru ca toți să-l vadă (amestecat, desigur, cu putin BS). „

Vorbind despre Brazilia: „În ultimele două săptămâni, mass-media braziliană și internauții locali au raportat în mod repetat că obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri) au fost văzute de piloți civili și locali pe cerul statelor din sudul Rio Grande do Sul și Santa Catarina, provocând încercări ale avioanelor militare de a le intercepta conduse de Forțele Aeriene Braziliene.”




OZN pe cerul Braziliei : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240252%2Fpl_629036819_-2

Este una dintre miile de observări din întreaga lume din ultimele luni. Iată încă câteva.

Dronă extraterestră observă lansarea unei rachete către ISS: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240253%2Fpl_629036819_-2

OZN tubular observant din avion : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240254%2Fpl_629036819_-2

OZN pe lângă turnul din Canada : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240255%2Fpl_629036819_-2

Un altul: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240256%2Fpl_629036819_-2

Sperăm că acest tip de tehnologie va face avioanele învechite în curând ca mijloc de călătorie pentru noi toți.”

(22.11.2022)

Sursa: http://benjaminfulford.net/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu