11.30.2022

Forțele RUSIEI, ale ANGLIEI și ale GERMANIEI se pregătesc să se deplaseze în ELVEȚIA. Agențiile militare și de informații din Occident au luat decizia de a ocupa militar Elveția

 


Agențiile militare și de informații din Occident au luat decizia de a ocupa militar Elveția pentru a aresta conducerea de vârf a mafiei khazare, sunt de acord mai multe surse. Forțele armate elvețiene sunt rugate să stea deoparte și să nu opună rezistență, deoarece această operațiune nu vizează poporul sau națiunea elvețiană. Ținta atacului va fi BRI, diversele agenții ONU cu puteri extrateritoriale (adică sediul lor nu este teritoriu elvețian), complexul Rothschild din Zug și uriașul complex de baze subterane de-a lungul graniței Elveției cu Austria, spun aceștia.

În confirmare, o mișcare militară majoră este iminentă. Fostul colonel al armatei americane Douglas MacGregor spune că statul ucrainean va fi terminat de o forță rusă de 700.000 în următoarele săptămâni după înghețarea solului.

O mișcare militară paralelă va avea loc pentru a ocupa New York și Silicon Valley, precum și complexul Microsoft/Amazon din Seattle, adaugă sursele. Din nou, această operațiune vizează gangsterii care se închină la Satana și nu cetățenii acestor regiuni, spun ei. Una dintre țintele cheie ale acestei operațiuni va fi „Samjase Pleiadian Anunnaki supranumit „Unchiul Sam”.








Patrioții elvețieni l-au identificat pe acest individ ca fiind unul dintre cei mai importanți lideri ai mafiei khazare. Acest scriitor a fost invitat în repetate rânduri în Elveția pentru a vizita „extratereștrii” societăților secrete occidentale de nivel înalt precum Soarele Negru iar francmasonii P3 pretind că primesc ordine de la ei. În același timp, MI6 și societățile secrete asiatice l-au avertizat pe acest scriitor să nu meargă pentru că „va fi o capcană”.

Indiferent de ceea ce este adevărat sau nu este adevărat despre „extratereștri”, este un fapt dovedit medico-legal că oamenii aflați la BIS, Zug etc. au încercat să omoare majoritatea rasei umane. De asemenea, este adevărat că ei pretind independența față de orice guvern de pe pământ. De exemplu, chiar și autorităților de poliție elvețiene le este interzisă intrarea în BIS. De aceea a fost autorizată o operațiune militară de capturare și neutralizare a acestor ucigași în masă.

Pentru a înțelege amploarea crimelor comise de acești monștri, am decis să postăm o listă cu otrăvuri cunoscute găsite în vaccinuri, care ne-a fost transmisă de Alianța Mondială a Medicilor. Iată CÂTE ingrediente există în vaccin. Acestea sunt INJECTATE în tine și copiii tăi :


     ◾Formaldehidă/Formalină – Otrăvire sistematică foarte toxică și cancerigenă.
      ◾Betapropiolactonă – Substanță chimică toxică și cancerigenă. Poate provoca moartea/rănirea permanentă după expunerea foarte scurtă la cantități mici. Substanță chimică corozivă.
      ◾Bromura de hexadeciltrimetilamoniu – Poate provoca leziuni ficatului, sistemului cardiovascular și sistemului nervos central. Poate provoca efecte asupra reproducerii și malformații congenitale.
      ◾Hidroxid de aluminiu, fosfat de aluminiu și săruri de aluminiu – Neurotoxină. Prezintă risc pentru inflamația/umflarea creierului pe termen lung, tulburări neurologice, boli autoimune, Alzheimer, demență și autism. Pătrunde în creier unde persistă la nesfârșit.
      ◾Timerosal (mercur) – Neurotoxină. Induce leziuni celulare, reduce activitatea de reducere a oxidării, degenerarea celulară și moartea celulară. Legat de tulburări neurologice, Alzheimer, demență și autism.
      ◾Polysorbate 80&20 – Depășește bariera hematoencefalică și poartă cu el aluminiu, timerosal și viruși; permițându-i să intre în creier.
      ◾Glutaraldehida – Substanță chimică toxică utilizată ca dezinfectant pentru echipamentele medicale sensibile la căldură.
      ◾Ser fetal bovin – Recoltat de la fetuși bovini (vaci) prelevați de la vacile gestante înainte de sacrificare.
      ◾Culele fibroblastice diploide umane – celule fetale avortate. ADN-ul străin are capacitatea de a interacționa cu al nostru.
      ◾Celule de rinichi de maimuță verde africană – pot transporta virusul SV-40 care cauzează cancer, care a contaminat deja aproximativ 30 de milioane de americani.
      ◾Acetonă – Poate provoca leziuni ale rinichilor, ficatului și nervilor.
      ◾E.Coli – Da, ai citit bine.
      ◾ADN de la Circovirus tip-1 porcin (porc).
      ◾Culturi de celule pulmonare embrionare umane (de la fetuși avortați)

Verificați faptele, așa cum am făcut și eu, ingredientele vaccinului aici: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

N.B. – Aici se referă la vaccinuri în general, dar vaccinurile anticovid conțin nanotehnologie, vedeți cercetările unui medic român din SUA aici: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240298%2Fpl_629036819_-2  

Statistica morților vaccinați/nevaccinați:





Acesta este doar vârful aisbergului. Iată un alt exemplu:

În șervețelele sanitare populare vândute în India, s-au găsit cantități mari de substanțe chimice legate de tulburări cardiace, diabet, tulburări endocrine, cancer, afectare a creierului, astm, dizabilități, cancer, malformații congenitale și infertilitate, potrivit unui studiu realizat de o companie din Delhi, un ONG de mediu. Cele mai mari concentrații ale acestor substanțe chimice au fost găsite în așa-numitele produse organice.- https://www.livemint.com/news/sanitary-pads-in-india-contain-cancer-infertility-causing-chemicals-study-11669126591992.html

Deși acest studiu a fost în India, puteți fi sigur că astfel de otrăvuri se vor găsi în șervețelele sanitare din întreaga lume. Otrăvuri similare pot fi găsite în șampon, pasta de dinți și alimente procesate etc. Aceasta este otrăvire intenționată pentru că, dacă atunci ar fi doar un profit peste calculul de siguranță, nimeni nu s-ar deranja să pună aceste substanțe chimice scumpe în produsele de zi cu zi.

Amintiți-vă că așa-zișii lideri occidentali (care sunt în mare parte avatare controlate mental, precum Joe Biden și Justin Trudeau), precum și oameni precum Elon Musk și falsul Donald Trump (cel care a apărut după 31 ianuarie 2020) toți au împins aceste vaccinuri. Acești „lideri” sunt astfel vinovați de ucidere în masă, deoarece acum este dovedit că cei care au luat așa-numitele vaccinuri Covid mor într-un ritm mult mai mare decât cei care nu au făcut-o. Acești „lideri” falși încearcă, de asemenea, să folosească vaccinurile și otrăvurile pentru a-i transforma pe cei care nu mor în animale de fermă umane. După cum spune Avatarul lui George Soros, vaccinurile au fost folosite și ca „instrument de control”.

Biden a semnat declarația G20 pentru a forța americanii să folosească pașapoartele de vaccinare pentru călătoriile internaționale.- https://www.newswars.com/biden-signs-g20-declaration-agreeing-to-force-americans-to-use-vaccine-passports-for-international-travel/

Ministrul criminalității canadian, Justin Castrudeau, merge până acolo încât încearcă să forțeze medicamentele psihiatrice pentru cei care refuză injecțiile cu ARNm sau orice fel de vaccinare.- https://www.reddit.com/r/walkaway/comments/yzjjfd/canada_is_going_to_mandate_psychiatric_medication/

Deoarece 88% dintre canadieni refuză vaccinări suplimentare, puteți ghici ce se va întâmpla în curând cu Castrudeau și colegii săi trădători.




Amintiți-vă, acești criminali ucid și copii la scară industrială. Pentru cea mai recentă dovadă în acest sens, urmăriți videoclipul atașat cu un fost agent CIA care declară că Obamacare a fost creat special pentru traficul de copii : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240299%2Fpl_629036819_-2

Un militar rus spune ce a găsit în Izyum/Ucraina: etaj plin cu copii (sau cadavre) pentru trafic de organe (slava Ucraina…) – https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240300%2Fpl_629036819_-2




După cum arată informațiile de mai sus, orice ofițer militar care rezistă mișcării împotriva fortărețelor MK se va autoidentifica ca trădător al rasei umane și trebuie executat.

Bine, acum să ne uităm la unele dintre cele mai recente bătălii din războiul pentru eliberarea planetei Pământ. După întâlnirea G20, MK a folosit o armă cu energie direcționată pentru a ataca Indonezia. Sursele agenției de informații indoneziene spun că cutremurul a avut loc pe 21 noiembrie. – https://www.dailymail.co.uk/news/article-11456113/Desperate-fight-save-survivors-trapped-beneath-rubble-following-devastating-Indonesia-earthquake.html

„Nu a fost un eveniment natural.” Acest lucru a fost făcut ca un avertisment pentru guvernul indonezian, că dacă nu va preda o cantitate foarte mare de aur procesat care este depozitat în capitală într-un anumit depozit, sub pază militară, va urma un „cutremur major”. Alianța le-a promis indonezienilor că orice astfel de atac va fi întâmpinat cu represalii sub forma unei lovituri împotriva La Palma și a altor ținte.

În orice caz, această încercare de extorcare este o confirmare suplimentară că Rockefeller și aliații MK nu au reușit să obțină finanțare pentru a-și menține spectacolul de clovni G20/ONU mult mai mult. Acest lucru poate fi văzut în implozia economică continuă a Statelor Unite și a Europei de Vest ocupate de MK. Cel mai recent semn în acest sens este că porturile de pe coasta de vest a SUA sunt goale, iar sezonul de sărbători de Vinerea Neagră din SUA a fost un eșec total.- https://theloadstar.com/carriers-in-panic-mode-as-recession-bites-offering-crazy-ocean-rates/

https://www.zerohedge.com/personal-finance/consumer-economy-has-completely-collapsed-its-ghost-town-holiday-shopping

De aceea, președintele Consiliului European, Charles Michel, pleacă săptămâna aceasta într-o misiune de cerșit în China pentru fonduri pentru „o lume centrată pe ONU”. – https://www.euractiv.com/section/eu-china/news/eu-council-chief-michel-set-to-walk-fine-line-with-trip-to-china/

El se va întoarce cu mâinile goale pentru că ONU s-a dovedit a fi o instituție privată coruptă și incompetentă. Se așteaptă ca chinezii să ofere să integreze părțile binevoitoare și funcționale ale ONU într-un nou organism mondial care va avea sediul în Asia. Chinezii vor ca scaunul să fie în Laos, dar asta nu a fost încă decis. În orice caz, se pare că nu actuala conducere chineză, nici din Taiwan, nici din China comunistă, nu va lua decizia. Poporul chinez este într-o revoltă deschisă împotriva lor pentru complicitatea lor la crimele legate de Covid/vaccin. Săptămâna trecută, președintele marionetă a MK din Taiwan, Tsai Ing-wen, a demisionat din funcția de lider al Partidului Popular Democrat (DPP), aflat la guvernare, după ce a fost înfrânt la alegerile locale.

Între timp, în China continentală, comuniștii au făcut o încercare eșuată de a-și menține poporul ascultător, distrugând tribunele de pe Stadionul Qatar, pentru ca oamenii lor să nu știe că lumea a mers mai departe și să nu se acopere! În schimb, o revoltă deschisă asupra totalitarismului Covid a izbucnit în toată țara, așa cum arată aceste videoclipuri : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240301%2Fpl_629036819_-2

„Costumele albe pentru materii periculoase vor fi purtate de oamenii programați cu inteligență artificială”, potrivit surselor secrete ale programului spațial.

În toată lumea au loc revolte similare ca în China. În Brazilia, președintele Jair Bolsonaro a prezentat instanțelor dovezi ale fraudei alegătorilor care au dat peste un deceniu (în SUA, sunt de două decenii). Bolsonaro a transmis următorul mesaj oamenilor săi pe rețelele de socializare: ,,Nu stăm pe loc, acționăm în cele patru linii ale Constituției și vor fi multe arestări. Va fi un scandal bombă cu repercusiuni internaționale, nu este o lovitură de stat, este justiție”. – https://creativedestructionmedia.com/news/politics/2022/11/22/breaking-brazils-bolsonaro-files-for-annulment-of-election/

Între timp, tăcutul și strâmbul Lula nu se descurcă bine. După ce a fost internat pentru a trata problemele de laringe, medicii i-au interzis să vorbească, așa că el comunică prin însemnări scrise de mână. În Malaezia, între timp, Anwar Ibrahim a fost numit prim-ministru de regele sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah. Prim-ministrul Anwar este de așteptat să spună lumii adevărul despre zborul 370/17 al companiei aeriene malaeziene. – https://wap.business-standard.com/article/international/anwar-ibrahim-of-ph-coalition-named-malaysia-s-10th-prime-minister-122112400672_1.html#:~:text=Anwar%20Ibrahim%2C%20der%20F%C3%BChrer%20von%20Malaysia%27s%20Pakatan%20Harapan,National%20Palast%20sagte%20am%20Donnerstag%20in%20einer%20Erkl%C3%A4rung

Există eforturi similare împotriva MK în întreaga lume. Turcia este gata să acționeze împotriva forțelor MK separatiste, care fură petrol, din Orientul Mijlociu. „În curând ne vom folosi tancurile și artileria pentru a distruge rădăcinile teroriștilor. Nu vom informa Rusia și Statele Unite despre atacurile planificate asupra țintelor din Siria și Irak”, a anunțat președintele turc Recep Tayyip Erdogan pe 22 noiembrie. – https://tass.com/world/1540327]: ; https://tass.com/pressreview/1540061

Potrivit surselor din Orientul Mijlociu, egiptenii, saudiții, sirienii și alții susțin mișcarea. Între timp, în Africa, guvernul ghanez lucrează la o nouă politică de cumpărare a produselor petroliere cu aur în loc de dolari americani, a declarat joi vicepreședintele Mahamudu Bawumia pe Facebook.- https://www.reuters.com/markets/commodities/ghana-working-plan-buy-oil-with-gold-rather-than-usd-vp-2022-11-24/?utm_source=reddit.com

Se așteaptă ca și alte state africane să urmeze exemplul, ceea ce va pune capăt secolelor de furt al resurselor continentului (vezi harta de mai jos).




Există și campanii în Europa. În Franța, de exemplu, patrioții l-au criticat săptămâna trecută pe trădătorul Avatar Emmanuelle Macron și și-a luat-o iar peste BOT : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240302%2Fpl_629036819_-2

Revolte masive antiguvernamentale au izbucnit în presupusa capitală mondială a khazarilor Astana.

Forțele de eliberare poloneze se alătură, de asemenea, luptei pentru eliberarea Europei. Surse de informații poloneze spun că actualul guvern polonez corupt „a dat tot ce are de valoare francmasonilor în schimbul unor false promisiuni de protecție”. Drept urmare, ei spun că „avioanele care circulă deasupra Poloniei controlează guvernul polonez (probabil este cazul și în alte țări).” Polonia este oprimată pentru că „are ceea ce americanii nu au, oameni de înaltă conștiință, nu vor să coopereze, nu le plac planurile lor de războaie și jaf; vor să fie suverani”.

Serviciile de informații poloneze au prezentat și informații despre MK, care se presupune că de la fiica lui Klaus Schwab Rothschild. Potrivit ei, „pentru a fi la putere trebuie să urmezi regulile și să mănânci inimile celor nevinovați” [cum i-a mărturisit regina Elisabeta a II-a acestui autor]. Ea mai spune că copiii lui Elon Musk participă la aceste ritualuri și este normal ca ei să fie crescuți așa. „Copiii sunt luați din țări sărace și cumpărați pentru sume mici”, spune ea.

Aceste tipuri de activități și multe altele vor ieși la lumină odată ce Elveția, Ucraina și SUA vor fi eliberate. După aceea, marea întrebare este: când vom afla adevărul despre Antarctica? Au fost câteva știri foarte interesante în acest sens, așa cum arată articolul de mai jos.

„Oamenii de știință ar putea să fi găsit ceva inimaginabil de masiv sub Antarctica”

Cercetătorii au descoperit o lume vastă de viață sub suprafața înghețată a Antarcticii, care ar putea fi de până la 5 milioane de kilometri pătrați, potrivit unui studiu publicat în jurnalul Frontiers in Marine Science. – https://bgr.com/science/scientists-may-have-found-something-unfathomably-massive-living-under-antarctica/?bgr-partner=flipboard

Potrivit surselor noastre SSP, ,,ceea ce au găsit cu adevărat sub gheață este baza germană.” (New Schwabenland, n.b.). Cu toate acestea, există indicii că ar putea fi mult mai mult, au sugerat surse Farnese care controlează Pentagonul. Palazzo Farnese din Roma a fost construit în jurul anului 1530. El arată o hartă a lumii. Harta este incredibil de detaliată, cu albie, orașe, porturi și repere. Totuși, diferă de ceea ce suntem obișnuiți, cu o Antarctica verde legată de America printr-un pod de uscat.



Descoperirea a aproximativ 5 milioane de kilometri pătrați de viață în Antarctica este doar una dintre numeroasele anomalii care apar acum în întreaga lume. O altă anomalie care indică o schimbare fundamentală a pământului este apariția unor mișcări circulare ciudate în jurul lumii, ale unor oi, furnici etc. aparent blocate în vârtejuri circulare.- https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=211936

Video aici: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240263%2Fpl_629036819_-2

Și aici: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240276%2Fpl_629036819_-2

Chiar și peștii: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240277%2Fpl_629036819_-2


   Toate cele bune !


 Sursa: http://benjaminfulford.net/

Raport : (29.11.2022)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu